Съжалявам ако има подобни теми но немойах да немря точно това което ме интересува. Значи ас съм на 16 години и имам проблемна кожа.Мазна е и типично за мазните кожи и на моята не и липсват пъпки, черни точки (комедони) , бели точки (милиуми) и широки пори.Молбата ми към тези които успешно са се спраили с проблем като моя да ми помогнете.Държа да ви кажа какво съм използвала.Преди години си купих лептен но каточели получих обратен ефект,използвала сам garnier pure 3in1 , Nivea control shine, както и един гел на Nivea но му забравих името , пила съм бирена мая правя си редовно маски от хума преди бях започнала да си правя всяка седмица парна бяна с цвят от липа ,преди 2 години ходих на козметичка която ме направи на маймуна сложи ме на пара и след това ми стиска пъпките и точките и ходих 2 седмици на рани.Преди 1 месец ходих в поликлиниката при една дерматоложка която ме маза с разни отвари и ми изписа един крем и ми каза есента пак да отида защото тези терапии се правят есенно и зимно време защото кожата не трябва да се излага на слънце.Смятам пак да отида когато започне да ги прави но това ще е след месеци, а искам да се отърва по скоро от пъпките защото то ми е като комплекс,когато някои се доближи до мен се обръщам на другата страна...много е кофти а като сизключим проблема с кожата , не изглеждам зле, дано да не прозвучи надуто но ми харесва как изглеждам само дето това ме комплексира.Ще чакам мненията ви