.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Откачам ..

Откачам ..

Леле побърквам се .. Преди около месец точно като ми беше свършил цикълът , даже май беше последен ден и правих секс с гаджето си , но доста рисковано .. Глупаво да знам .. Незнам дали има други такива теми и не ме интересува .. Сдухала съм се напълно .. Трябваше да ми дойде на 22 23 най-късно , но ето че вече е 2-ри и нищо .. Правих тест след 10 дни - отрицателен .. Правих и сега преди няколко дена - отрицателен .. Дали е от смяната на сезоните или от това , че този месец така започнах с цигарки .. Незнам .. Има ли нужда от генеколог .. Искам някой съвет просто откачам ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

...

Да ти кажа - най-вероятно е от сезона, цигарите и така...
    Пък и допълнително факторче е притеснението ти...
    Не се тревожи...
    Ако имаш личен лекар - добре ще да е жена (мойта е - нищо че съм момчо) и да й кажеш.... не е задължително на гинеколог да те препраща - шти каже - лекарското й мнение + нейния опит като жена ще да е най-доброто, което може да ти предложи...
    А и щом досега са отрицателни тестовете...

само в никакъв случай не прибързвай с противозачатъчните!

...

...абе я някое момиче се изкаже - аз пак раздавам мнения тук....

Евала .. Мерси за съветчето

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Както казах на мен ми се случва често да правя секс след цикъл без презерватив и дори момчето да свърши в мен и до сега 1 път не съм забременяла

Мега фен Аватара на Rofl4e
    много неща могат да окажат влияние на цикъла.. времето цигарите разни хапчета ако си пила.. а и притеснението също може да окаже влияние.. така че се успокои малко

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    много неща могат да окажат влияние на цикъла.. времето цигарите разни хапчета ако си пила.. а и притеснението също може да окаже влияние.. така че се успокои малко
    +1

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от wateran
    само в никакъв случай не прибързвай с противозачатъчните! [/b]
    Какъв е този ужас свързан с противозачатъчните ?!
    Мене ми ги изписа гинеколожката(на 16 съм), защото при идването на цикъла ми, страшно много ме боли корема и стигам редовно до Пирогов от болки, от както ги пия цикъла ми се нормализира, не ме боли(почти) и всичко това за ''надебеляването'', ''мустаците'' и тн НЕ Е ВЯРНО.
    Абсолютно безвредни са
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

успокой се малко наистина сигирно ти няма нищо но не е лошо , ако не ти дойде да отидеш на лекар

nqma za kakvo da se spi4a6 spoks samo i 6te ti doide

Няма,защо да се тревожиш от смяната на времето е :P а и цигарките са допълнителен плюс :P но ако до седмица две не ти доиде трябва да идеш за всеки случай

Град
    Горна Оряховица
    На мен 3 месеца не ми е идвало. Отидох най-накрая на гинеколог тази седмица и той ми каза, че при момичета на нашата възраст това се поличава обикновено от външни фактори - лекарства, боледуване, стрес, отслабване или промяна на климата. Щом и двата теста са ти били отрицателни, потърси причината някъде другаде.

и на мен ми закъсня този месец с около 2-3 дена.Твойто е повечко,но сигурно причината е същата

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    хаха не се панирай на мене си ми закъснява винаги с по 10-15 дни споко не се здухвай и ще ти се наредят нещата
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Мене ми ги изписа гинеколожката(на 16 съм), защото при идването на цикъла ми, страшно много ме боли корема и стигам редовно до Пирогов от болки, от както ги пия цикъла ми се нормализира, не ме боли(почти) и всичко това за ''надебеляването'', ''мустаците'' и тн НЕ Е ВЯРНО.
    Абсолютно безвредни са

Чакай, чакай... аз не съм акушерка от 60-те, нямам предубеждения свързани с тия хапчонца.... :P
    Просто никога приемането на такива неща - бил той един аспирин - без причина не е здравословнуу...
    Шуптитууу...

Голям фен
    колкото и страшно и невъзможно да звучи... > СПОКОЙНО< като спреш да се панираш вс ще си дойде на мястото

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    да исчакай още ч месец и ако нети дойде тогава започвай да се притесняваш!
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Незнам .. Все още нищо ..
    Май е сериозно

ами след цикъл е почти невъзможно да забременееш ама знам ли.Пробвай направи си още един тест и споко

Да ти кажа - най-вероятно е от сезона, цигарите и така...
    Пък и допълнително факторче е притеснението ти...
    Не се тревожи...
    Ако имаш личен лекар - добре ще да е жена (мойта е - нищо че съм момчо) и да й кажеш.... не е задължително на гинеколог да те препраща - шти каже - лекарското й мнение + нейния опит като жена ще да е най-доброто, което може да ти предложи...
    А и щом досега са отрицателни тестовете...

само в никакъв случай не прибързвай с противозачатъчните!
    Евала ПИЧ ей това е мнение!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Е нети ли дойде вече де момеее.
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Спокойно и на мен ми закъсня много тоя месец,и аз се бях шашнала отвсякъде,но колкото повече се шашкаш,толкова по-зле успокой се,щом е отрицателен и теста го давай по -спокойно, много момичета се оплакват от закъснения тия дни

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    На мен 3 месеца не ми е идвало. Отидох най-накрая на гинеколог тази седмица и той ми каза, че при момичета на нашата възраст това се поличава обикновено от външни фактори - лекарства, боледуване, стрес, отслабване или промяна на климата. Щом и двата теста са ти били отрицателни, потърси причината някъде другаде.
    на мен ми закъсня 3 месеца и 2 дена ..отначалото се бях уплашила ..колко тестове направих и все отрицателни и така спрях да се притеснявам и след 3 месечно закъснение ми дойде нормално, но сега се чудя дали ще ми дойде следващия месец и така ..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Абсолютно безвредни са
    ОК, безвредни ама не напълно. Никой вече не говори за мустаци, надебеляване, но е факт, че страничните им ефекти не са никак малко- водят до задръжка на течности, респективно отоци, главоболие, болки в сърцето, хипертония, че за капак и увеличават риска от тромбози и риска от развитие на рак на гърдата. Използват се за лечение на различни състояния, където просто други препарати няма как да помогнат /както е и в твоя случай/, но това не означава, че трябва да ги рекламираме наляво и надясно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Абсолютно безвредни са
    ОК, безвредни ама не напълно. Никой вече не говори за мустаци, надебеляване, но е факт, че страничните им ефекти не са никак малко- водят до задръжка на течности, респективно отоци, главоболие, болки в сърцето, хипертония, че за капак и увеличават риска от тромбози и риска от развитие на рак на гърдата. Използват се за лечение на различни състояния, където просто други препарати няма как да помогнат /както е и в твоя случай/, но това не означава, че трябва да ги рекламираме наляво и надясно.
    +1000000000000

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си