- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ограничена комуникация
Хора...отскоро се заглеждаме с едно момче...той с две години по-голям от мен...обаче май и той има някакви симпатии...защото все ме гледа и казва че съм много хубава...така и така нататък...проблема е че много рядко си пишем и се виждаме...засега не съм го виждала от 33 дни и ми е много гадно...май имам шанс...а нещо ... нз какво да правя ?! помощ...ако може да пуснете некое съветче !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Заглавието на темата трябва да е описателно!
krem4et0
Имаш ли номера му, може да му се обадиш и така да се разберете да се видите![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Абе какво става тук?Форумът е превзет от 13 годишни лапета,пускащи от смотана, по-смотана тема ?!![]()
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Всичко с времето си. Обаче, ако месец не сте комуникирали, не знам дали все още се инатересува (ако някога се е интересувал) до такава степен от теб! Все пак не искам да те отегчавам, но мисля, че е малко загуба на време да се занимаваш с някого, на когото очевидно не му се занимава толкова с теб...Пожелавам ти успех!![]()
Скъъпааа ти си на 13![]()
ако тои имаше нещо към теб вече щеше да се е заел да се занимава с теб .. Плюс това е минало повече от един месец ...и колкото да не ми се иска да го казвам , ти си още мъничкаа , а тои по голям ...мислиш ли че му се занимава ... Не си губи времето с него
просто се забавляваи и се радваи на това което имаш
![]()
![]()
![]()
![]()
мерси все пак...проблема е че съм си хар мн момчета...но това е мн мн силно...една фр която също е от софия като мене ми каза че наистина съм влюбена и се чувствам така...знам може да не ми вярвате обаче тотално изкуфях по тоя...аи той в момчента е на 14 ...скоро май става на 15...обаче е футболистче и мн момичета го хар...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тес футболисти да не са от злато?Първоначално написано от armanilove
Дай скайп да ти помогна че мн дълъг поуст ще стане тука.![]()
я дай ти твоя...че тука съм под прикритие ... или моля те пиши ми ЛС :P
Бате ако не си футболист...къв си иначе....аман необразовани...Първоначално написано от fc
По темата: Ако още има симпатии към тебе разберете се да излезете...не е трудно...
Щи бие дуспи недей...
Първоначално написано от armanilove
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научи се с пръстчета
да показваш на колко си!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Мисля, че на 13 вече си открила любовта на живота си...
nicolepcd
BaiToq откъде 13 пръста бе ? ццц ... и с краката ли ? elsy да права си ! само ти го разбра ! мс![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
Заключвам темата по молба на автора и![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love