Здравейте на всички.
Преди няколко седмици ми се случи едни момичета бая да си ме бият с една моя приятелка за това,че сме в добри отношение със хората от квартала.Преди това не се бях замисляла за всичко това и всеки път си казвах това на мен няма да се случи.Разглеждах едни клипчета във Vbox-a и се натъкнах на ето това http://vbox7.com/play:ba368cd1 Замислете се трябва ли да се правим всички на големите биячи и със бой да оправяме всичко.Както момичетата от клипа където направиха на нищо момичето и другите седяха и гледаха и снимаха,така може да стане и с нас утре може да стане с сестра ни приятелката ни и ние да не можем да направим нищо.Какво се постига като хванеш и пребиеш някой.ДОбре хубаво нервно е и не момента ти иде да одариш някой,но някои боеве са прекалени.А всички тези побойща стават за абсолютните глупости.Ако това със клипа е така и боят е за прическата това в просто недопустимо.Защо преди не е било така?Каква е тази злоба,каква е тази завист и ненавист?Това сега са ни най-хубавите годинии а недай си боже при някой бой да стане нещо лошо и какво . Тези където се правят на интересни какво постигат като ударят един шамар,изритат някой пък и още по-зле.Всичката тази злоба откъде се взе.Представям си децата ни,те какви ще са.Леля ми каквото ми е разказвала(защото тя е по голяма от мама и татко) и по тяхното време а било съвсем различно.Темата ми нито е изчерпателна нито нищо но просто исках да напиша на бързо какво си мисля по въпроса.Ако има такива теми съжалявъм,но просто клипчето ме грабна