- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- върховната глупост
Това само показва колко си заинтересована. Ако наистина искаше да знаеш причината за "късането" нямаше да казваш "А защо пък да му звъня". Явно колкото на него му се е занимавало да напише причината, толкова и на теб ти се занимава да я разбереш.Първоначално написано от kristito3
Но, разбира се, винаги е по-лесно да се жалваме по форуми, отколкото да проведем разговор с човека, отговорен за проблема.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
абе кфо се занимаваш? Тоя явно нищо неразбира..![]()
Или може би си го мислила за съвесем друг човек, а той се е оказал Страхливец!Първоначално написано от kristito3
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
знаеш ли кво стана - наистина това е било написано от тая глупава братовчедкаПървоначално написано от got2Bthe1
![]()
снощи ми каза
![]()
но просто още ми е супер кофти щото вчера направо толкова бях ядосана и щях да откача
![]()
![]()
мерси много за варианта дето ми даде (наистина си беше странно да го напише и да не каже каква е причината) =D>
![]()
![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
да много си права! вчера след като прочетох твоето поразмислих и си казах "Трябва да разбера какво е станало.Независимо оттова, че не ми пише аз трябва да знам.Не може това да остане като тъмна Индия!" Тогава му звъннах, но той не ми отговори! Но после вече всичко стана ясно!!!Първоначално написано от TheBeliever
![]()
Че не го е писал той този смс!
![]()
![]()
Е защо пък трябва да си е намерил нова приятелка?!
Може просто да му е писнало от теб ...
И аз преди време ходих с едно момче 8 месеца,но ей така изведнъж,без видима причина му казах,че слагам край на всичкоПросто ми беше писнало от прекалено милото държание,с което ме обсипваше и което беше по-характерно за едно момиче,а не за едно момче
Едит:Сега видях,че той не той е писал СМС-а ... Е браво![]()
![]()
да не е бил той
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Спокойно! И аз преди 24 часа лапнах по едни комплименти.. и пак удар под кръста.Спокойничко!
лелеллееле... бива ли такова лайно беОМГ той явно е решил да се гаври, не трябваше да го питаш как къде защо - така го караш да се чувства удовлетворен от стореното. Изобщо не си го слагай на... където и да било, щом си невинна значи трябва да умре ! \
/
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
Ако бях на негово място щях да пребия братовчедката му.
хора, какво пишете ,че момчето е глупак,кретен,страхливец и т.н. Поне като четете някоя тема ,четете всички дадени мнения и коментари. Ако го бяхте направили щяхте да видите , че вече всичко е ясно : не момчето е писало смс-а ,а неговата братовчедка и сега авторката и приятелят й вече са се разбрали и всичко е О.К. !
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
ох аз като разбрах ми идеше не знам какво да я направяПървоначално написано от bubblebabe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахах звучи като няква сапункаПървоначално написано от FeelMe
![]()
![]()
Всичко води до извода, че не си е заслужавал![]()
Всичко води до извода, че не можете да четете.Първоначално написано от DevilWish
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote