.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Връзка от разстояние

Здравейте, може би има мн такива теми,но аз не открих Та исках да попитам според вас може ли да има връзка от разстояние Смисъл виждат се,но не могат да са непрекъснато заедно (Обичат се много и интересно но никои не изневерява )
    Момиченце съм :P

sички се мислите за zveдzdi .. ма ste паДащИi zVezдИи .. .. saмY isтинските zwezдии не oгаswaт никоГа ..[!]

усмиwкаtа wинаги е на лiцеto .. но никоi не рaзbра какwо мu е в sЪрцеtо...

еми не ама да.. С приятеля ми поддържаме такава връзка от година и почти 4 месеца.Виждаме се всеки петък, събота и неделя и ваканциите. Не е важно на колко км сте - понякога действат подсилващо на връзката.

Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    еми не ама да.. С приятеля ми поддържаме такава връзка от година и почти 4 месеца.Виждаме се всеки петък, събота и неделя и ваканциите. Не е важно на колко км сте - понякога действат подсилващо на връзката.
    няма да е за дълго

Ние с приятеля ми повече от година и половина поддържахме връзка от 350 километра само чрез телефон, компютър и други такива средства, като се виждахме средно през 3 месеца по няколко дни.
    Сега вече от почти година си живеем заедно и ни е супер.
    Не е невъзможно , просто повечето хора са мърцеливи и си го спестяват, търсейки нещо лесно.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Виж сега всичко опира до характер и до интереси.
    Каквото и да си говорим подобни връзки са далеч по-трудни за поддържане, необходими са десетки повече компромиси, разбиране, доверие и т.н. и т.н.
    Колкото и да се обичате ще дойде един момент, в който просто ще ти писне от всичките тези километри и колкото и да не ти се вярва ще поискаш нещо по-лесничко-разбирай момче от твоят град.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Rofl4e
    може... за не повече от година ии ще започне да ви писва .. (освен ако един от двамата не отиди при другия).. => не може да има сериозна връзка.. само ей така да разправяш че си имаш приятел.. незнам ти си реши но една такава връзка е много тормоз и убистване нервиране.. и то за нищо

Може да има такава връзка с моя приятел през седмицата сме разделени на 34 километра разстояние и се виждаме всеки Петък Събота и Неделя в продължение на 4 месеца

estestveno 4e moje da su6testvuva stiga da se obi4ate i da si vqrvate ako ne6tata sa seriozni a ne sa za 2 mes. 6te se polu4i
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен
    Може и имам такава връзка от 2 години Никой не мисли за изневери и тем подобни shits. Така,че...въпроса няма две мнения факт е!

...

Цитирай Първоначално написано от plmn
    няма да е за дълго

Е стига дее.... кви са тез уверени прогнози за щастието на други хора?!
    ... или колкото да кажеш нещо?...

Трудно е. Аз имах такава връзка 2 години и издържахме, дори сега живеем заедно. Определено не е за всеки.

Голям фен
    Възможно е

Според мен,няма да трае много тази връзка.

Аз имах подобна връзка...То разстоянието беше 30 км де,но определено оказва влияние(поне при мен).
    Аз си мислех,че ми изневерява(само щото ме дразни с някфи реплики амаа..)
    А и ако сте по-малки..ваще примерно няма да те пуснат да сте на купон заедно,или да има нещо в твоя или неговия град и да няма как да сте заедно..
    И поради тези и много други причини,се разделихме..
    Но незнам,при вас може да се получи

Супер фен Аватара на Shia
    Не бих могла да понеса подобна връзка
    В момента съм в такава и вече последствията се казват думата.

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от wateran
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    няма да е за дълго

Е стига дее.... кви са тез уверени прогнози за щастието на други хора?!
    ... или колкото да кажеш нещо?...
    1вото

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Може и имам такава връзка от 2 години Никой не мисли за изневери и тем подобни shits. Така,че...въпроса няма две мнения факт е!
    Хахахахаха ама разбира се.То кое реално момче би се фанало с тебе
    Докрая на живота ти само такиви връзки ти предстоят с тоя акъл
    Как е виртуалния секс
    Ей мазньо!
    В едно съм убедена ... Моята връзка е хиляда пъти по-стойностна от всичките ти заедно.
    С мен,което момче трябва си се е хванало вече.Ти недей се тревожи.

И не,че ти дължа обяснение,но връзката ми е съвсем реална,това че момчето живее далеч не значи,че не го виждам,глупако.
    Виртуален секс не правя. Но мерси,че питаш.. иначе нещата са супер.

( Ти ми говориш за акъл ??? ... ХА-ХА... )

Re: Връзка от разстояние

Цитирай Първоначално написано от hamacs463
    Здравейте, може би има мн такива теми,но аз не открих Та исках да попитам според вас може ли да има връзка от разстояние Смисъл виждат се,но не могат да са непрекъснато заедно (Обичат се много и интересно но никои не изневерява )
    Връска от растояние е най-голямата глупости и в повечето случай за 3-4 месеца и всичко утива на вятъра .
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от bebeT0091
    Връска от растояние е най-голямата глупости и в повечето случай за 3-4 месеца и всичко утива на вятъра .
    Абе за връзките не знам ама на тебе правописа ти е УтишЪл на вятъра май.

''Връска от растояние е най-голямата глупости и в повечето случай за 3-4 месеца и всичко утива на вятъра . '' Aбе незнам,но на теб не само правописа ти е отишъл на вятъра,но и мн други работи като гледам начина ти на изразяване.Но както се казва всеки си има право на мнение

Момиченце съм :P

sички се мислите за zveдzdi .. ма ste паДащИi zVezдИи .. .. saмY isтинските zwezдии не oгаswaт никоГа ..[!]

усмиwкаtа wинаги е на лiцеto .. но никоi не рaзbра какwо мu е в sЪрцеtо...

Възможна е,разбира се, стига и двамата да са готови на компромиси.
    Иначе си е трудно - няма как да се отрече....
    Най-после ти дойде...Добре направи.
    Копнях за тебе,
    В душата ми желание запали ти
    и цяла изгорях...
    Сафо

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс

забрави невъзможно е при такива условия, освен ако не искаш да изпитваш постоянната липса и голямата болка от това. НЕДЕЙ
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Ей мазньо!
    Мазньо? Няма човек на света на който да се мазня...пък камоли на тебе!

В едно съм убедена ... Моята връзка е хиляда пъти по-стойсностна от всичките ти заедно
    Aма естествено,че една виртуална връзка е по СТОЙСНОСТНА от хилядите ми реални
    Toчно ти забележки за правопис недей да правиш!

С мен,което момче трябва си се е хванало вече.Ти недей се тревожи
    Горкия.Да не е наркоман? Или може би си пиива така повечко и тогава му се струваш хубава...

И не,че ти дължа обяснение,но връзката ми е съвсем реална,това че момчето живее далеч не значи,че не го виждам,глупако.
    Е аз не съм казал че е измислена.Казвам че е виртуална.Неможете да се целувате,да се гушкате и тем подобни...много ли е кофти така

Виртуален секс не правя. Но мерси,че питаш.. иначе нещата са супер.
    Радвам се за тебе.Само че съжалявам горкото момче...

( Ти ми говориш за акъл ??? ... ХА-ХА... )
    Тест за интелигентност ли искаш да си правим?
    Абе какво мислиш,че постигаш като ми говориш тия неща?

Какво като ми показваш,че ме смяташ за : грозна,задръстена и не знам още ква, понеже не се чукам с такива келеши като теб и понеже се е случило така,че с момчето с което съм живеем далеч един от друг и ДА - гадно е. (Всъщност беше гадно сега сме на 30 минути един от друг така,че - НЕ,не ми е гадно )

Обаче въпреки всичко аз имам много повече от теб в това отношение.
    Тва,че твоите курви (както сам каза > ''ходят с дрехи,струващи повече от кочината,в която живея'' мен изобщо не ме трогва драги
    Чувствам се идеално,имам всичко от което имам нужда и си правя кефа точно така, както ми харесва и с който ми харесва

аууу с тест за интелигенстност ше си мериме АКЪЛА ....с един фешОн при това Аз нали виждам колко ти е акъла бе смешка

(А ...и си МАЗНЬО ,не защото се мазниш на някой,а просто защото приличаш на мазен педал )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си