.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: проблем

проблем

Здравейте. Няма към кого да се обърна и пиша тук. Имам следния проблем. Когато видя хубаво момиче винаги ми става, но когато трябва да действам не се получава работата и единствения начин да стане е като ме бие с бастун по задника, което ме е срам да призная че ме възбуджа. Какво да правя?

Сериозен проблем ми като видиш момиче и осетиш,че ти става мисли за баба си и ще подеиства ако не подейства мисли как пипаш баба си по циците и се опитаи да си регулираш дишането :P а ако когато трябва да деистваш действаш с сериозна партниорка няма от какво да се притесняваш ако не отиваш в банята и започваш да се биеш
    Момиченце съм :P

sички се мислите за zveдzdi .. ма ste паДащИi zVezдИи .. .. saмY isтинските zwezдии не oгаswaт никоГа ..[!]

усмиwкаtа wинаги е на лiцеto .. но никоi не рaзbра какwо мu е в sЪрцеtо...

закьсал си го

Ритуално самозапалване е решението..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от hamacs463
    Сериозен проблем ми като видиш момиче и осетиш,че ти става мисли за баба си и ще подеиства ако не подейства мисли как пипаш баба си по циците и се опитаи да си регулираш дишането :P а ако когато трябва да деистваш действаш с сериозна партниорка няма от какво да се притесняваш ако не отиваш в банята и започваш да се биеш
    (sun)~{}*

Цитирай Първоначално написано от hamacs463
    а ако циците на баба му го възбуждат още повече... тогава какво???

Цитирай Първоначално написано от CfEtii
    Ритуално самозапалване е решението..

+1

По улиците може да виждаш много красиви момичета , но може да нямаш възможността да си легнеш с тях и си лягаш със 100 кг "красавици" е тогава не очаквай да ти стане и иди в банята си удари една по-добре ще се почувстваш! Нали знаеш онзи лаф "Чудя се дали да изляза и да гледам това , което не мога да *** или да си остана вкъщи и да *** това , което не мога да гледам"

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    По улиците може да виждаш много красиви момичета , но може да нямаш възможността да си легнеш с тях и си лягаш със 100 кг "красавици" е тогава не очаквай да ти стане и иди в банята си удари една по-добре ще се почувстваш! Нали знаеш онзи лаф "Чудя се дали да изляза и да гледам това , което не мога да *** или да си остана вкъщи и да *** това , което не мога да гледам"
    xaxa

лош проблем...ама ако ме питаш и супер смешен

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си