.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Град
    sofia

Връзка с негър..

Здр.рядко си позвлолявам да спускам теми но от известно верме ми се случва нещо доста нетипично ...сестра ми с едно момче едно момче от нигерия за приятел виждам че се чуства щастлива с него ...въпроса е какво бихте направили в такава ситуация аз все си мисляя че любовта не търпи расизъм и тем подобно щуротии
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

) не е твоя работа )

Град
    sofia
    въпроса не е дали е мояя работа просто ми е чудно какво мислите за такива взиамотношения
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Нямам нищо против ... Ако беше циганин само бих имал по-остри аспирации ..

щом се обичат няма значение какви са а и + тва някой да има нещо против нищо нямаше да се промени

Това са недопустими простотии.

smileforyou12, изглеждаш ми готина мадама, извинявай.... не си те представям с негър.

Не случайно човечеството е разделено на бели, жълти, черни, християни, католици, мюсюлмани, будисти, юдеисти, хиндоизъм, сатанизъм, протестанти и всичките им там протестанстски християни - калвинизъм, баптизъм, цвинглианство, методизъм, квакери...

Толкова ли е трудно да намериш човек като себе си?

така, както ещастлива с тва негро, така би могла да е щастлива и с някой БЯЛ, по възможност българин и то, от религията, с която е възпитана...

да но всички сме хора нали

не..
    в някои ситуациине е редно да поставяме това, че сме хора, на първо място..
    ае, заеби, няма да излезем на една глава.

явно да всеки е с различно мнение

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Честно казано не съм останала с добро впечатление от африканците (било то от Алжир, Мароко, Камерун .. )
    Всичките са с едно висооооко самочувствие, но са гадняри и използвачи.. Не, че съм расистка, такива са моите наблюдения, досега не съм срещнала един/една свестен/свястна ..
    Но ако сестра ти е намерила - защо не. Аз не бих тръгнала с негър, изобщо няма да ми е комфортно. Но на който му е добре с черен, нека си е с него, не ми пречи

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Честно казано не съм останала с добро впечатление от африканците (било то от Алжир, Мароко, Камерун .. )
    Всичките са с едно висооооко самочувствие, но са гадняри и използвачи.. Не, че съм расистка, такива са моите наблюдения, досега не съм срещнала един/една свестен/свястна ..
    Но ако сестра ти е намерила - защо не. Аз не бих тръгнала с негър, изобщо няма да ми е комфортно. Но на който му е добре с черен, нека си е с него, не ми пречи
    +1
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Фактът, че използваш термини като "черен" и "расистка" лееееееко си противоречат с:
    не ми пречи

Усещам нещоооооо. [/quote]

Град
    В думите на хората ;)
    Ако се обичат какъв е проблема....

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    да си дойдем на думата и аз тва думам

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    майката, бащата, бабата, дядото, лелята, стринката, вуйчото, приятелите, нагласите, възпитнието. ...

Спокойно, и братовчед ми ще се жени за жълта и родата са ми луднали.
    Не искат жълти в семейството.

Тва е нещо страшно ако фамилията ти се обърне срещу теб.....

Град
    Е там...
    от кога па в България има негри бе?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    По принцип тия черни събратя са ми ХИПЕР гнусни,но (недай си Боже) някоя моя приятелка тръгне с подобен индивид просто ще им пожелая щастие и ще гледам да нямам контакт с него

Darkkiss в България има от адски много време негри В Силистра има 2 или 3 семейства поне,а какво остава за по-големите градове

Цитирай Първоначално написано от CheriHool
    Това са недопустими простотии.

smileforyou12, изглеждаш ми готина мадама, извинявай.... не си те представям с негър.

Не случайно човечеството е разделено на бели, жълти, черни, християни, католици, мюсюлмани, будисти, юдеисти, хиндоизъм, сатанизъм, протестанти и всичките им там протестанстски християни - калвинизъм, баптизъм, цвинглианство, методизъм, квакери...

Толкова ли е трудно да намериш човек като себе си?

така, както ещастлива с тва негро, така би могла да е щастлива и с някой БЯЛ, по възможност българин и то, от религията, с която е възпитана...
    Майка ми НЕ беше щастлива с българин! Сега е с аржентинец, плюс това католик. Е, от това се получи сестра ми - едно здраво, щастливо дете, каквито са и те двамата. Пък нека са от различни държави.
    Аман от тесногръдие.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Какво лошо има във връзка между човек и маймуна? Нали е важно да има любов? Щом се обичат какъв е проблема...
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Къде отидоха добрите стари времена със здравата бесилка и чичката с черна качулка?!

Гореспоменатия уред първо за сестра ти,после и за оная вакса.
    Мдам.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Повече от фен
    големи сте расисти..първо сме хора нали така ? ...
    цвета на кожата не трябва да го приспада към категория - лош човек или нещо подобно...винаги ще има негри,които са лоши хора и българи - лоши. Ако той е от добрите и тя го познава достатъчно,че да бъде с него..Не мисля,че има проблем. ;]

не е от значение расата,важното е любов да има.И все пак това момче няма да е твое гадже нали така?
    щом тя го е избрала ,не им се бъркай!
    всеки сам избира с кого да бъде и как да подрежда живота си!

Град
    Дълбините на канала :D
    Леле...вие наричате човека 'МАЙНМУНА',ама с тези си изказвания,имате ли идея вие на какво ниво се принизявате!И за бесилки ше ми говори,ей я се кротни малко бе,мен!Я си представи ти да се беше родил черен и някой да говореше така за теб и за близките ти!На кви се правите бе,тва че кожата ни е бяла,повече хора ли ни прави от тях бе,отворенгяси!
    Айде сиктер....се правите тука на големите разбирачи!!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Да, повече хора сме от тях. Не е заради кожата, просто си е така. Мразим ги не защото са черни, а защото са паразити. И маймуни.

Някой спомена жълти и реакцията на семейството му. Еми жълтите не са като черните и са в доста отношения дори по-напред от нас.

Няма какво да си представям, защото не съм се родил черен. Не съм като тях, НЕ СМЕ ЕДНАКВИ.

И не на последно място, лапе дето му е промит мозъка от гледане на битиви и еврейски приказки за толерантност и равенство, не може да ми казва ай сиктир.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Голям фен Аватара на beb4yy
    Бях само на среща с негър всички ни гледаха странно незнам гадно си до някъде мене поне ме беше срам като всички погледи бяха вперени в нас и не не бих си станала гадже с негър..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си