- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка с негър..
Сестра ти си има акъл на раменете, остави я да прави каквото си иска. Предполагам, че в случая е по-скоро заради самата екзотика да е с черен, ако е така остави я да му се порадва още малко на дългата пишка без да и правиш забележки. Ако пък случайно работата стане твърде сериозно, то какво пък - човек като човек, макар и черен. Като и върши същатата работа като всеки друг бял мисля, че притесненията ти са излишни.
Глей са..Първоначално написано от Wrathchild
Южноамериканските страни и европейските са друго нещо.
(Пак е същия кяр, ама карай).
Изтока са опасна работа.![]()
''Е нека се вземат младите , щом се обичат''![]()
![]()
Bon Jovi - Always
Брат, звучиш ми като някав от 19 век. Сега е ясно, че повечето хора са привлечени от такива като себе си, ама чак недопустимо. 'Земи се стегни.Първоначално написано от CheriHool
С удоволствие бих тръгнал с някоя по-мургава или пък дръпната, стига да е свястна и да ме обича. Даже си признавам, че съм виждал мацки от други раси, по които направо ми е падало пердето.
Сега религията е нещо друго. Признавам си, че хора със свръх-религиозни предубеждения са ми противни. Но пък ако момичето е с едиква си религия само по протокол, като мене, не виждам проблем.
голем уй я пере сестра ти, тва мислим![]()
+ расизма е отживелица....правете се на тежки американчета ....циганите си ги рпавете луди те го заслужават ама негрите кво толкова са ви нарпаили???Първоначално написано от aka6a_vamp
значи не само аз си го помислихПървоначално написано от kypo
![]()
![]()
![]()
по темата-ми нейна работа си е..![]()
Първоначално написано от Jericho
![]()
![]()
![]()
По темата: Говориш глупости.
Никой не отрича, че от 'другите' хора има красиви и приятни на външност.![]()
Това са чувства те не се контролират някой одобряват такива връзки други не ... но всичко губи значение когато се влюбиш![]()
Най-добрият приятел в живота ми е еврейн и да ти кажа е поне 10 нива над българите. Обичам държавата си, но те са 300 пъти по-организиран, богат, сплутен народ.Първоначално написано от PainMonopoly
За мен тия дрънканици: "Няма равенство. Всички други цветове и религий са тъпи и тн" са изсмукани от пръстите предразсъдаци.
Откакто го познавам тоя човек само добро съм видяла от него и едно ще ти кажа: Аз досега толкова верни приятели и трудолюбиви хора сред българите не съм виждала и срещала.
Хах щом се обичат нека бъдат заедно.За любовта няма граници.
За всички хейтьри един поздрав .. http://www.vbox7.com/play:799d31e5 .. До гуша ми дойде от нападки и проблеми..Писна ми да слушам за 4ерни бели малки и големи за народ с разли4ни гений за хора озлобени за победители и победени .. Питат ме каква крьв те4е в твоите вени да знаят те дали да предприемат промени отговор ще дам и няма да има грешка в мойте вени хора те4е крьв 4овешка ... И все някой ще намери да се заяде и пак ще пита тьпо ти идваш от кьде ? Какво е твойто име ? Какво е твойто потекло ? Що не сьм гол като него що нося облекло ? А моя вьпрос е как да обьрна нещо зло в нещо по-добро ! Peace!
skype - luso-.-
Аз пък не виждам какво толкова ненормално има тая връзка![]()
Ако се обичат ако ще и извънземно да е , няма значение
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Хаха леле,ама ти освен философ и голям психолог се извади бе ей...как ме прецени?!Кви еврейски приказки бе,пич?!Както ти имаш мнение така и аз имам,само дето ти налагаш своето като пълен кретен и показавш колко си прост!Първоначално написано от PainMonopoly
Аз не налагам мнението си на никого, аз се аргументирам, пък който иска да ме разбира. Момиченцето с най-добрия приятел евреин като иска да си ходи при организирания и сплотен народ, мене това не ме бърка. Белия негър по-горе нека си пуши коз и да копи-пейства, мене това не ме бърка.
За сметка на това определено поста ти беше написан с писклив тон, характеризираше ни като 'отворенгяси' и завършваше с 'ай сиктир'? Налагане на мнението ли каза?![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
![]()
Предтекст ти е цялата тема пич просто не е нужно да лъжеш аз самата знам кой си и че си негър просто искаш да знаеш мнението на околните за черните братя аре признай си![]()
![]()
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
ОЛИГОФРЕН !
bybit0o0, олигофрен викай на баща ти...
Е тука не става въпрос за араби,бербери и т.н, а за негриПървоначално написано от tItEufFf
А иначе по темата, щом се обичат, защо да не са заедно?
Щом са намерили общи теми за разговори и т.н .. значи не сме чак толкова различни един от друг ..преди всичко сме хора... после сме бел и черни т .н ..... любовта не пита искаш или не ... просто идва дори в най-неочаквания вариянт![]()
![]()
![]()
I walk through the valley of the shadow of death
I’m not scared cause You’re holding my breath
I only fear that I don’t have enough time left
To tell the world that there’s no time left
...никога май няма да преодолеем тези скапани расистки предразсъдъци,а???Хомосексу ални,тъмнокожи,инвалиди,ни ки,дебели,хилави,грозни,тъ и.....Аре еби майката и на мненията на останалите и на всички...![]()
![]()
![]()
чесно казано не го възприемам много много... аз излизах с едно момче от Африка преди време iii не се задържа за дълго. Не знам просто ми е странно.. учителката ми по английски е от пол6а,и е толкова бяла ама АЛЕНО бяла а мъжа и е от Ямайка... и имат 3 деца и децата имат повече неговия цвят.. нз отвратително е да го гледаш това и освен това е много кофти защото повечето деца им се подиграват.. нооо като изключим това с децата не виждам лошо да се виждат просто ми се вижда странно да се смесят расите..![]()