.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Сестра ти си има акъл на раменете, остави я да прави каквото си иска. Предполагам, че в случая е по-скоро заради самата екзотика да е с черен, ако е така остави я да му се порадва още малко на дългата пишка без да и правиш забележки. Ако пък случайно работата стане твърде сериозно, то какво пък - човек като човек, макар и черен. Като и върши същатата работа като всеки друг бял мисля, че притесненията ти са излишни.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Цитирай Първоначално написано от CheriHool
    Това са недопустими простотии.

smileforyou12, изглеждаш ми готина мадама, извинявай.... не си те представям с негър.

Не случайно човечеството е разделено на бели, жълти, черни, християни, католици, мюсюлмани, будисти, юдеисти, хиндоизъм, сатанизъм, протестанти и всичките им там протестанстски християни - калвинизъм, баптизъм, цвинглианство, методизъм, квакери...

Толкова ли е трудно да намериш човек като себе си?

така, както ещастлива с тва негро, така би могла да е щастлива и с някой БЯЛ, по възможност българин и то, от религията, с която е възпитана...
    Майка ми НЕ беше щастлива с българин! Сега е с аржентинец, плюс това католик. Е, от това се получи сестра ми - едно здраво, щастливо дете, каквито са и те двамата. Пък нека са от различни държави.
    Аман от тесногръдие.
    Глей са..
    Южноамериканските страни и европейските са друго нещо.
    (Пак е същия кяр, ама карай).
    Изтока са опасна работа.

''Е нека се вземат младите , щом се обичат''
    Bon Jovi - Always

Не случайно човечеството е разделено на бели, жълти, черни, християни, католици, мюсюлмани, будисти, юдеисти, хиндоизъм, сатанизъм, протестанти и всичките им там протестанстски християни - калвинизъм, баптизъм, цвинглианство, методизъм, квакери...

така, както ещастлива с тва негро, така би могла да е щастлива и с някой БЯЛ, по възможност българин и то, от религията, с която е възпитана...
    Брат, звучиш ми като някав от 19 век. Сега е ясно, че повечето хора са привлечени от такива като себе си, ама чак недопустимо. 'Земи се стегни.

С удоволствие бих тръгнал с някоя по-мургава или пък дръпната, стига да е свястна и да ме обича. Даже си признавам, че съм виждал мацки от други раси, по които направо ми е падало пердето.

Сега религията е нещо друго. Признавам си, че хора със свръх-религиозни предубеждения са ми противни. Но пък ако момичето е с едиква си религия само по протокол, като мене, не виждам проблем.

Град
    бълХаристан
    голем уй я пере сестра ти, тва мислим

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Леле...вие наричате човека 'МАЙНМУНА',ама с тези си изказвания,имате ли идея вие на какво ниво се принизявате!И за бесилки ше ми говори,ей я се кротни малко бе,мен!Я си представи ти да се беше родил черен и някой да говореше така за теб и за близките ти!На кви се правите бе,тва че кожата ни е бяла,повече хора ли ни прави от тях бе,отворенгяси!
    Айде сиктер....се правите тука на големите разбирачи!!
    + расизма е отживелица....правете се на тежки американчета ....циганите си ги рпавете луди те го заслужават ама негрите кво толкова са ви нарпаили???

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    голем уй я пере сестра ти, тва мислим
    значи не само аз си го помислих
    по темата-ми нейна работа си е..

Цитирай Първоначално написано от Jericho

Брат

По темата: Говориш глупости.

Никой не отрича, че от 'другите' хора има красиви и приятни на външност.

Това са чувства те не се контролират някой одобряват такива връзки други не ... но всичко губи значение когато се влюбиш

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Да, повече хора сме от тях. Не е заради кожата, просто си е така. Мразим ги не защото са черни, а защото са паразити. И маймуни.

Някой спомена жълти и реакцията на семейството му. Еми жълтите не са като черните и са в доста отношения дори по-напред от нас.

Няма какво да си представям, защото не съм се родил черен. Не съм като тях, НЕ СМЕ ЕДНАКВИ.

И не на последно място, лапе дето му е промит мозъка от гледане на битиви и еврейски приказки за толерантност и равенство, не може да ми казва ай сиктир.
    Най-добрият приятел в живота ми е еврейн и да ти кажа е поне 10 нива над българите. Обичам държавата си, но те са 300 пъти по-организиран, богат, сплутен народ.
    За мен тия дрънканици: "Няма равенство. Всички други цветове и религий са тъпи и тн" са изсмукани от пръстите предразсъдаци.
    Откакто го познавам тоя човек само добро съм видяла от него и едно ще ти кажа: Аз досега толкова верни приятели и трудолюбиви хора сред българите не съм виждала и срещала.

Хах щом се обичат нека бъдат заедно.За любовта няма граници.

За всички хейтьри един поздрав .. http://www.vbox7.com/play:799d31e5 .. До гуша ми дойде от нападки и проблеми..Писна ми да слушам за 4ерни бели малки и големи за народ с разли4ни гений за хора озлобени за победители и победени .. Питат ме каква крьв те4е в твоите вени да знаят те дали да предприемат промени отговор ще дам и няма да има грешка в мойте вени хора те4е крьв 4овешка ... И все някой ще намери да се заяде и пак ще пита тьпо ти идваш от кьде ? Какво е твойто име ? Какво е твойто потекло ? Що не сьм гол като него що нося облекло ? А моя вьпрос е как да обьрна нещо зло в нещо по-добро ! Peace !
    skype - luso-.-

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Аз пък не виждам какво толкова ненормално има тая връзка Ако се обичат ако ще и извънземно да е , няма значение
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Да, повече хора сме от тях. Не е заради кожата, просто си е така. Мразим ги не защото са черни, а защото са паразити. И маймуни.

Някой спомена жълти и реакцията на семейството му. Еми жълтите не са като черните и са в доста отношения дори по-напред от нас.

Няма какво да си представям, защото не съм се родил черен. Не съм като тях, НЕ СМЕ ЕДНАКВИ.

И не на последно място, лапе дето му е промит мозъка от гледане на битиви и еврейски приказки за толерантност и равенство, не може да ми казва ай сиктир.
    Хаха леле,ама ти освен философ и голям психолог се извади бе ей...как ме прецени?!Кви еврейски приказки бе,пич?!Както ти имаш мнение така и аз имам,само дето ти налагаш своето като пълен кретен и показавш колко си прост!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Аз не налагам мнението си на никого, аз се аргументирам, пък който иска да ме разбира. Момиченцето с най-добрия приятел евреин като иска да си ходи при организирания и сплотен народ, мене това не ме бърка. Белия негър по-горе нека си пуши коз и да копи-пейства, мене това не ме бърка.

За сметка на това определено поста ти беше написан с писклив тон, характеризираше ни като 'отворенгяси' и завършваше с 'ай сиктир'? Налагане на мнението ли каза?
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Честно казано не съм останала с добро впечатление от африканците (било то от Алжир, Мароко, Камерун .. )
    Всичките са с едно висооооко самочувствие, но са гадняри и използвачи.. Не, че съм расистка, такива са моите наблюдения, досега не съм срещнала един/една свестен/свястна ..
    Но ако сестра ти е намерила - защо не. Аз не бих тръгнала с негър, изобщо няма да ми е комфортно. Но на който му е добре с черен, нека си е с него, не ми пречи
    Фактът, че използваш термини като "черен" и "расистка" лееееееко си противоречат с:
    не ми пречи

Усещам нещоооооо.
    [/quote]

Мразя расизма и черните

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на beb4yy
    Предтекст ти е цялата тема пич просто не е нужно да лъжеш аз самата знам кой си и че си негър просто искаш да знаеш мнението на околните за черните братя аре признай си

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt

ОЛИГОФРЕН !

Нямам нищо против,стига да има любов

bybit0o0, олигофрен викай на баща ти...

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Честно казано не съм останала с добро впечатление от африканците (било то от Алжир, Мароко, Камерун .. )
    Всичките са с едно висооооко самочувствие, но са гадняри и използвачи.. Не, че съм расистка, такива са моите наблюдения, досега не съм срещнала един/една свестен/свястна ..
    Но ако сестра ти е намерила - защо не. Аз не бих тръгнала с негър, изобщо няма да ми е комфортно. Но на който му е добре с черен, нека си е с него, не ми пречи
    Е тука не става въпрос за араби,бербери и т.н, а за негри
    А иначе по темата, щом се обичат, защо да не са заедно?

Щом са намерили общи теми за разговори и т.н .. значи не сме чак толкова различни един от друг ..преди всичко сме хора... после сме бел и черни т .н ..... любовта не пита искаш или не ... просто идва дори в най-неочаквания вариянт
    I walk through the valley of the shadow of death
    I’m not scared cause You’re holding my breath
    I only fear that I don’t have enough time left
    To tell the world that there’s no time left

...никога май няма да преодолеем тези скапани расистки предразсъдъци,а???Хомосексу ални,тъмнокожи,инвалиди,ни ки,дебели,хилави,грозни,тъ и.....Аре еби майката и на мненията на останалите и на всички...

чесно казано не го възприемам много много... аз излизах с едно момче от Африка преди време iii не се задържа за дълго. Не знам просто ми е странно.. учителката ми по английски е от пол6а,и е толкова бяла ама АЛЕНО бяла а мъжа и е от Ямайка... и имат 3 деца и децата имат повече неговия цвят.. нз отвратително е да го гледаш това и освен това е много кофти защото повечето деца им се подиграват.. нооо като изключим това с децата не виждам лошо да се виждат просто ми се вижда странно да се смесят расите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си