къде искате да изкарате висшето си образование (кой университет) и защо избрахте именно него
АЗ примерно ще кандидатствувам () в СУ (Софийски университет), защото само там има специалността, която искам да уча, ама ако тр да съм искрен, надали щях да ходя в друг град, за да уча. Т.е. малко като насила се получиха нещата. После искам в чужбина да изкарам няколко годинки и да се върнЪ тукЪ.
![]()
Ами във Варна в икономическия университет.. икономика и индустрияще е сиг..
1-во искам да си зема средното, че с тез матури ше бъде доста интересно![]()
ще бъде симпатично напрегнато![]()
+1Първоначално написано от exelek3k
Иначе в Техническия във Варна, Русе или Габрово.Ако взема матурите, тея университети ще пиша![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
аз та първа съм осми клас обаче мечтата ми е да уча в университета в саламанка ,защото е най-известният в испания :P
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Ами вероятно ще е Великотърновския военен униврситет, но съм мислил и за това да уча в чужбина, вероятно в Московския държавен университет или в Московската академия за авияция.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Уау! Сигурно не става за нищо, но щом е най-известния - юруш натам! Като стадо овце!Първоначално написано от zarety
Аз съм се запътил към МУ-София, но ще видим какво ще излезе..
Don't tell me what I can or can't do !
Някъде, където има специалността Стоматология. Нямам си и идея къде е това.![]()
я се стягайте ве .. как няма земем матуритеиначе УНСС и ИУ - Варна
![]()
![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Eми ако си взема матурките ще ходя да уча в Университет "Асен Златаров" град Бургас,специалност:инженер-химик,направление:ОХТ
каква специалностПървоначално написано от afterforever
някоя източна филология (китаистика)![]()