- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- на какво се дължи закъсняването на цикълът ми
Здравейте имам следният проблем: последно ми доиде края на февруари и до ден днешен не ми е идвало...На какво може да се далжи това не спирам да се притеснявам СЕКС НЕ СЪМ ПРАВИЛА ДОРИ СЪМ ДЕВСТВЕНА все още плс помощ
И между др. последния път като ми дойде преди да ми дойде 1-2седмици имах само няколко капки кръв и после ми варвя когато трябваше мн малкоа Също искам д акажа , че од сега никога не ми се е случвало да ми закъснее с толкова много наи много 1 месец
Не сме врачки. Тук най-много да изразим предположения. Досега 10 пъти трябваше да си отишла на лекар.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На колко си? Откога имаш цикъл?
И на мен в началото така ми закъсняваше няколко пъти, но сега си е редовен. Две приятелки бяха по същия начин като тебе - за последно през февруари и само няколко капки. И им дойде миналата седмица![]()
Stay up all night with the stars *
еми аз за предположения питам много ясно ,че неможете да знаетеПървоначално написано от TheBeliever
ми на 17 съм имам цикъл от 13 годишна от 6 кл май 13 годишна еПървоначално написано от LittlePrincess
Скоро спазвала ли си някаква диета?
Може да има много причини...например смяната на климата,антибиотици или някакви други хапчета ако си пила и т.н.
На мен и миналия и тоя месец ми закъсня (а тоя още не ми е дошло,но си имам признаците...)![]()
климат , цигари ... мн неща може да са,Вместо да питаш хората по формумите отиди на лекар![]()
Първоначално написано от POLLINA
![]()
Как влияят цигарите на цикъла...
![]()
ne ne spazvam samo fitnesПървоначално написано от harabelka
посети гениколог най добре.. то тва не е да ти закъсне с ден два.. а с месеци ензнам как спиш спокойно
i ot mn fitnes e v1zmojno.ako si prekalila s fitnesa 4etox 4e e v1zmojno vij v google za amenoreq pri4initeПървоначално написано от bezumnoiskamte
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.