.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Алкохолно натравяне

Хора какви са последствията ако препиеш с алкохол?Една фр е в болница заради алкохолно натравяне и майка й я попитала дали зн коя е,а тя и отговорила НЕ!! до какви увреждания води препиването и тн...плс ми кажете...и сори за тъпата тема!

Супер фен
    Разрушава нервната система,черния дроб и бъбреците.Дори чаша бира може да увреди тия органи.Пиянството води до тъжен край.

споко, до амнезия не води

Кажи на приятелката си ,че е кретен.Предполагам ,че е във възростовата група 12-16 (то не ,че има значение ,тъй като българина като започне от 12 с препиванията с алкохол защото е модерно и завърши някъде към 70 защото имат проблеми вкъщи) и е решила да се натряска като свиня защото е весело ,проблемите от едно препиване се равняват на това да вдигнеш температура до 40 градуса -разрушаване на връзките между нервните клетки и нарушена функция на черния дроб ,възстановяването е някъде към 6 месеца без прием на алкохол и храни натоварващи черния дроб.
    Йога и мъдрост

Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Кажи на приятелката си ,че е кретен.Предполагам ,че е във възростовата група 12-16 (то не ,че има значение ,тъй като българина като започне от 12 с препиванията с алкохол защото е модерно и завърши някъде към 70 защото имат проблеми вкъщи) и е решила да се натряска като свиня защото е весело ,проблемите от едно препиване се равняват на това да вдигнеш температура до 40 градуса -разрушаване на връзките между нервните клетки и нарушена функция на черния дроб ,възстановяването е някъде към 6 месеца без прием на алкохол и храни натоварващи черния дроб.
    Такива като тебе са ми мнооого смешни. Момичето е искало да се напие и се е напило лошо няма ... един авер се напива почти всеки ден е имали му нещо ае замълчи си смешееен
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Супер фен
    Тоя твой авер ще го видиш след 5-10 години как ще изглежда.То веднага не става.
    Етанолът е протоплазмена и клетъчна отрова.И когато се изпие малко,от това не става по-малко отрова.Има термин алкохолна деменция,а деменцията е нещо от рода на олигофренията.Тоест той уврежда,дори унищожава нервните клетки и пиячът става олигофрен.

А за черния дроб.Известен английски футболист заболя от смъртоносната чернодробна цироза.Събраха пари,присадиха му нов.Сега чета,наливал се и новият му здрав черен дроб е вече с цироза.От която се умира до 5,в най-добрия случай 7-10 години.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    няма страшно ще се оправи.. и ще се сети коя е

Мега фен Аватара на Rofl4e
    то и аз като се напия викам че съм безсмъртна ама не съм

Град
    София
    Като стигнеш до натряване с алкохол щетите вече са нанесени на 100% от мозъка ти, преди препиването! Само идиот ще препие и ще ходи по болници!

Правите си филтъра на нищо, екстериора ви отива на кино след няколко срещи с планетата, борд компютъра ви не действа хич, климатика се побърква и почва да грее вместо да охлажда, напуква ви се боята.
    Don't tell me what I can or can't do !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си