- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търся....
Откъде мога да си купя естроген в най - чистата му форма? А книжле с указания и дозировка?
п.п. Освен, че причинява болезненост при пишкане, уголемяването на простатата може ли да доведе до някакви други трайни увреждания?
Не, не, искам да помогна с него, но не знам как действа на простатата. Дали ще я поприбере?
По принцип всякакви хормонални препарати подлежат на особена регулация и малко специалисти имат право да ги изписват.
А иначе доста хормонални препарати можеш да си купиш от назобените батковци в местния фитнес, ама там повечето са на база тестостерон.
Да не ти се е уголемила на теб нещо простатата? Ако да - много лошо.
Обикновено след 60 на мъжете простата има прави яко проблеми.
Grumpy old madman
се си мисля че е малко тъпо да ти се дават съвети от подрастващи във форум за употребата на хормони,при положение че хормоналното лечение е доста опасно
за каквито и добри цели да искаш да го ползваш има специалисти... от които поне може да поискаш съвет
а пък наличието на такива теми във форум за подрастващи е абсурдно![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
... толкова, колкото наличието на форум за майки или съвсем малко повече?Първоначално написано от DjBaloon
Канис, трогната съм от проявената заинтересованост относно моята простата, но за съжаление... нямам. Благодаря за отговора иначе. Явно по - бавно, но все пак ще стане работата и без втора доза естроген.