.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

перфектният секс?

Как си представяте перфектния секс ? И каква предпочитате секс с бельо или мислите, че то няма място в секса ?
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

nqma perfekten sex... vinagi se namira po ne6to

...

... незрелия грейпфрукт пак ша са изкаже...
    Амм... мии... начии... ... както казваах...

Е, добре де - защо съществува понятието перфектен секс?
    Какво ще да е ....
    Може се подготвяш три дена за него - да изчистиш къщата с носни кърпички , да полираш масата на която ще се натискате или да отидеш да дадеш пари да ти направят онова... как беше педи... меди... на краката...
    И нищо да не стане - и да няма нагласа - може както се натискате в колата да изживеете най-хубавият секс досега... ... увеличен от факта, че сте спрели на зелено насред зебрата в час пик....
    Ааа! Педикюр беше....
    Емчи туй е...

относително е.. в кфо настроение си..

Голям фен
    всеки път е все по хубаво...

Зависи от много фактори,но най-ми е кеф като е спонтанно
    Примерно много хора,излизаш от стаята,поглеждаш го,след малко той идва по тебе и луд секс на стената!

poslednoto mnenie mai e nai to4no pone za men i za men spontannite ne6ta sa nai qki
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

секс с бельо???

Явно половите им органи не са в гащите...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Дълга любовна игра .. Много страст .. грубо отношение .. И след секса хапване на шоколад .. Е те та това му викат аз чудесно
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    перфекстния секс би бил с човек на който държа и който обичам..и ме накара да се чуствам най обичана и желана.. и че няма нищо друго по важно от мен.. човек с който се разбирам добре.. а също и го познавам добре..(понякога имам чуството че с приятелите си ще правя по добър секс от гаджетата си .. но това е друг въпрос )

Мега фен Аватара на Rofl4e
    перфекстния секс би бил с човек на който държа и който обичам..и ме накара да се чуствам най обичана и желана.. и че няма нищо друго по важно от мен.. човек с който се разбирам добре.. а също и го познавам добре..(понякога имам чуството че с приятелите си ще правя по добър секс от гаджетата си .. но това е друг въпрос )

pod seks s belio imah predvid dalis e subli4ate napulno ili ponqkoga ste tolkova razgore6teni 4e smao go murdate nastrana i dali go predpo4itate ili ne tolkova li e etrudno za razbirane

свалям си сутиена, но бикините/прашките/килотите ги оставям. той не си сваля боксерките и така се "търкаме" един в друг, докато не свърши върху бельото ми. после ще се чудя дали да задържа бебето.

когато сте се разгорещили или "бързате" не оставя време да се съблечете напълно

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    която жена мисли че няма перфектен секс ще и докажа обратното само да дойде де

Цитирай Първоначално написано от haritov
    която жена мисли че няма перфектен секс ще и докажа обратното само да дойде де

С точния човек секса е перфектен

Град
    Paradise
    Компоненти на перфектния секс:

1. С човек, когото обичам;
    2. На удобно място (може и навън, но да не ме бодът треви и бурени).
    3. Яка любовна игра, в която има много целувки.
    4. Самият секс да започне бавно, да продължи бързо, грубо и страстно и двете да се менят през известно време.
    5. Да е поне повече от 10 мин (това важи за мен, за други е по-добре обратното).
    6. По време на самият секс, да ме докосва навсякъде и да ме гали.
    7. След секса да има гушкане и китайско хапване.

Това е за мен перфектния секс общо погледнато.

Но разбира се, всеки път е уникален и хубав с нещо.

Re: перфектният секс?

Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    Как си представяте перфектния секс ? И каква предпочитате секс с бельо или мислите, че то няма място в секса ?
    Перфектен е малко относително ,рядко става съвсем перфекно винаги има какво да се обърка
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva svetyl den.

e pri teb qvno e taka pri men e imalo perfekten seks zavisi kak ti si napravi6 ne6tata i zavisi s koi go pravi6

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от wateran

Какво ще да е ....
    Може се подготвяш три дена за него - да изчистиш къщата с носни кърпички , да полираш масата на която ще се натискате или да отидеш да дадеш пари да ти направят онова... как беше педи... меди... на краката...
    И нищо да не стане - и да няма нагласа - може както се натискате в колата да изживеете най-хубавият секс досега... ... увеличен от факта, че сте спрели на зелено насред зебрата в час пик....
    Ааа! Педикюр беше....
    Емчи туй е...

Голям симпатяга си

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от wateran

Какво ще да е ....
    Ааа! Педикюр беше....
    Емчи туй е...

Голям симпатяга си

Цитирай Първоначално написано от BeeRy
    nqma perfekten sex... vinagi se namira po ne6to
    +1

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Перфектния секс си го представям с човек, който обичам. : )
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Перфектният секс зависи от настроението!Ако сме на купон,има алкохол и адреналина е на max ще ми се иска нещо много диво,наубоздано и бурно!На някое място,където всеки момент могат да ни хванат! Но ако е имало поредица от романтични жестове би ми се искало да е нещо мило,нежно и извисяващо!
    И все пак трудно се постига перфектният секс,въпреки че е възможно!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си