.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Скарах се с най-добрата си приятелка и от тогава е различно

В началото с това момиче много се мразихме,но после като се опознахме станахме приятелки и постепенно най-добри фр.никога не се бяхме карали сериозно само се сърдихме за разни дреболии но скоро се скарахме по сериозно и не си говорихме около две три седмици и дори след като се сдобрихме пак се караме за някакви дреболии.през това време през което бяхме скарани и двете започнахме да излизаме с други хора.когато се сдобрихме нещата не бяха същите.аз постепенно спрях да излизам с другите ми приятелки с които излизах когато бяхме скарани но тя не спря.сега тя си излиза с другите приятели а мен изобщо не ме търси.в момента абсолютно нищо не ни свързва.тя си излиза с момченцата и другите си дружки и аз с моите дружки.не знам дали на нея и тежи но на мен да,но хем се чувствам обидена и зарязана от нея хем искам пак да излизаме и да сме фр.кажете ми как да постъпя ;(

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Кажи й как се чувстваш и поговорете

Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    + пък и може да ви е дошло времето да не сте заедно вече ..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    +1
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

ами поговори с нея..

и аз незнам мисля че не ми стиска да и кажа всичко

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от bonboncho
    Така само си утежняваш положението

леле ше се сдържаш ,ше се сдържаш и накрая ше избухнеш и всичко ше си кажеш

Ако искате ме критикувайте ама ето какво ще ви кажа:
    Любовта е по-силна от приятелството! Приятелството е до време и в един момент пътищата се разделят, я заради момче, я заради нещо друго. Приеми го, нали имаш и други приятели.
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Ако искате ме критикувайте ама ето какво ще ви кажа:
    Любовта е по-силна от приятелството! Приятелството е до време и в един момент пътищата се разделят, я заради момче, я заради нещо друго. Приеми го, нали имаш и други приятели.
    мисля че коментара ти не подлежи на критика и лично аз уважавам мнението ти приятелите са от ден до пладне ..

Опитай се да говориш с нея , ако не се разберете не се занимавай повече с нея .
    Темата ти не е за тук , а за раздел "Училище и приятели " !

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    обади и се и поговорете,но едва ли ще успееш да върнеш предишното ви приятелство.Истинските приятели се срещат мн рядко.И все пак не мислиш ли,че ако тя искаше да ти бъде приятелка щеше одавна да те е потърсила?ако тя не иска да има нищо общо с теб,защо ти ще искаш.

явно наистина аз не знача нищо за нея ..

ейй не мисли така, просто може и тя като тебе да я страх да ти каже всичко : )) поговори с нея

била съм в същото положение но ние бяхме скарани за повече от месец.Както и да е реших да поговоря с нея. Сега излизаме пак тя ме търси, но на мен не ми е интересна няма какво да си кажем.Опитвам се да завържа разговор ама тя се прави на прекалено голяма. И оставям всичко по течението. Няма смисал да си губиш времето да се сдобряваш с твоята фр-ка или пък да излизаш с нея като нямате какво да си кажете все пак това е вярно, че приятелите си идват и си отиват. Има и такива за цял живот, но те са огромна рядкост. Сега ви вълнуват различни неща. Остави я да си живей живота като и ти си живееш своя. Има и други хора на този свят

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Наистина си поговори с нея, ако нищо не стане просто се отдръпни. Хората идват и си отиват, знаеш.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Поговорете...

ако ти силно желаеш да си с нея поговори с нея сериозно ... но ако смяташ че и занапред ще имате проблеми .. просто бъдете познати ... смисъл не най добри приятелки : ))))) аз така напраих и сега ми е мн по добро и по леко ВСЕ Пак не си говорихме половин година и повече даже

Град
    на ЛуНаТа
    кажи и как се чувстваш
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

аз мисля да изляза с нея и да видя какво ще стане и ако видя че вече нямаме за какво да си говорим да я оставя да прави квото иска..писнами само аз да се тормозя а на нея да не и пука ама все пак може и на нея да и е гадно

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Аз също имах много проблеми с много добри приятелки,точно като теб.Единственото което мжеш да направиш е да си поговорите нищо друго.Може да се опиташ и ти и тя да се поправите,а може изобщо да не е така както рпеди.Аз имам съшия приблем в момента,само където момичето излиза с неина приятелка от квартала и затова утре бая ще си поговоря с нея,затова и аз ти предлагам да направиш това

мисля че повече никога няма да е както преди,ние като се здобрихме все намирахме някаква причина да се скараме докато накрая не се забравихме нацяло а преди никога не сме се карали аиде не никога ама много рядко

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Опитай да поговориш с нея и да си изясните отношенията..

Град
    Сливен/София
    явно наистина аз не знача нищо за нея ..
    Какво е станало?

АМИИ ЯВНО НЕ Й ПУКА ОСОБЕННО
    ТАКАЧЕ НАИСТИНА ПОГОВОРИ С НЕЯ ЗАЩО ТАКА СЕ ДЪРЖИ СПОРЕД МЕН НЕ СТЕ БИЛИ ЧАК ТОЛКОВА БЛИЗКИ ЩОМ ИЗВЕДНЪЖ СЕ РАЗДЕЛЯТЕ И ТОЛКОВА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си