.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Град
    isperih

Приятелство

Искам да ви попитам гаджетата ви имат ли си много добри приятели от противоположния за тях пол, да си правят закачки и съответно на вашите гаджета, момчета, тези приятели подаряват ли цветя, подаръци и т.н!?И как го възприемате вие впрочем?
    Любовта се изгася само с куршум! \m/

Мега фен Аватара на Hilary_
    Това с най - доброто приятелство между момче и момиче безкрайно много ме съмнява защото повечето пъти едната страна харесва другата не само като приятел... Иначе моя човек има приятели а за приятелки... ам май не.. но не липсват желаещи да му се наврът във всеки един момент... За разлика от него аз имам момчета приятели и си държа на тях ... като на приятели... А за подаръците ако е без повод е малко или много странно...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ами да,когато тръгнахме с приятеля ми,той си имаше "най-добра приятелка",която се правеше на света вода ненапита,нямах нищо против отначало,все пак тя си имаше приятел от 2 години,но след месец разбрах че го харесва моя,опита се да ни раздели няколко пъти и то по много мръсен начин,накрая си изяде боя и приятеля ми я заеба.Та мацки пазете се от тея "най-добри приятелки" на вашия приятел

Мега фен Аватара на mynichka
    Ми моя приятел си има най- добра приятелка и не и подаря цветя и подаръци и тази му приятелка не ме притеснява
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Абе и моя има една кифла,която аз лично нямам основателна причина да я мразя,но пуста ревност.Какво да се прави-той е в компания от много хора ,с които се познават от деца.Тя го е познавала много много време преди аз да го срещна и в началото даже си я мразих.Вече свикнах и не ми прави впечатление,но винаги съм на нокти.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

при нас нещата стоят така.... всички негови приятели са в моя клас, а всички мои приятелки са в неговия яко а? всички се разбираме... и нямаме проблеми... той понякога се е закачал с мои приятелки, лично от тях съм разбирала, а по-късно и от него да аз се прегръщам с неговите приятели... подарявали са ми цветя... но пак казвам никога сме нямали сериозни проблеми
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Shumen
    Ами моя приятел излиза понякога със бивши съученички,но не му правя проблеми.Иначе аз имам доста приятели момчета и моя понякога доста ревнува,но за мен те са само приятели.Иначе не помня някоя мацка да му е давала подаръци
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на Mi6inka
    моето момче ..мн ясно си има приятелки момичета.. най-добра приятелка....чак пък най-добра не му е ама има едно момиче,което си има за близка приятелка,аз я познавам и ..за сега няма причини за притеснение...иначе най-добрите му приятели са момчета...аз също имам много добри приятелимомчета,той също за сега не е проявил някакъв негативизъм относно това.. но разбира се всичко трябва да си е в рамките на нормалното

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Той няма най-добра приятелка, но има доста момичета в компанията му. Не се притеснявам от тях, защото ги познавам и знам и неговото отношение към тях. Аз от друга страна съм доста близка с няколко момчета. Има доста закачки, намеци, прегръдки, но всичко е в кръга на шегата и той не се сърди. Или поне не е показал, че му е неприятно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на crazymm
    Не вярвам в такива приятелства..

Моя има само трима-четирима най-добри приятели с които се познава от векове
    Но за приятелки не съм чувала да е имал (сега няма) ..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    на ЛуНаТа
    Еми..моя има само приятели.. а за приятелки..ми ПРЕДПОЛАГАМ че няма.. но ако има трябва да си имам едно на ум
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Абе от приятел до приятел има разлика. Моя приятел си има една приятелка, дето убий ме не мога да изревнувам от нея. Има други, с които не е толкова близък и откачам при мисълта, че може да е с тях. Според мен ако се притесняваш от приятелите/ките на своя/та приятел/ка значи има защо. То като има нещо недердно се усеща.
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове