- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Премахване на големи бенки по тялото
Как се процедира при премахването на големи бенки по тялото,тези,които наподобяват пъпчица,като ги докоснеш
Искам да премахна няколко от тялото си,много лесно ги закачам с нокът(или ги закачат),а не е много добре това да става.
Не ми се ползват бабини рецепти
не търся по-евтиния начин,а по-ефикасния.
По оперативен път може,но има процедури за премахване на страничните ефекти
-появяване на бенката отново
-появяване на много бенки след операцията
-разраняване и инфектиране на кожата
![]()
оф и аз имам такива...една на врата,на пъпа и малко под мишницата. то тва нз точно бенки ли са или ракови образувания не съм мн навътрено знам че не трябва да се пипат! недей да правиш нещо на своя глава. една фр също имаше и отиде на дерматолог и й предписали някъв мехлем за около 20 лева ли нз колко обаче й минали. то даже се беше мацнала без да иска някъде по кожата и стоеше като смучка...раничка...бе изглежда изгаря
и аз трябва да отида обаче все ддз...все не остава време или забравям...та тва не са някви пъпки че да ги мажеш с квото ти дойде или да стискаш или маха сама...и си мисля че е по - добре да отидеш на дерматолог(колкото и банално да звучи)
![]()
Cruel Intentions
Аз съм чувала, че ги връзват с конец и те изсъхват... ама само съм чувала.
Най-добре ходи на дерматолог!!!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
за да не права нова тема ще питам тук имам бенки по лицето /малки/ знам че може се махат с лазер как става,боли ли и колко пари е и остава ли после нещо като белег
Първоначално написано от sexy_baby_originale
хдои на дерматолог и да ти ги изледват ... и ако са доброкачествени ще ти ги премахнат(но да нзаеш че остава след това като белег)
п.с. ако са не доброкачествени просто ще трябва да се примириш с тях![]()
Оффф и аз имам 2 на лицето, които когато се бръсна мога мноого лесно да ги закача с бръснача и ме е страх и се чудя също дали могат да се махнат.. :/
ала бала
Първоначално написано от heiress
как може да давате такива съвети?
А иначе махат се, да, но може да ти се появят други след това...Поне една ще ти се появи, според мен.
НИКОГА не си махайте така бенки сами, много е опасно!
ала бала
ако и ги премахва специалист остава като белег.. и НЕ се появяват още бенкиПървоначално написано от allergic
Да,може да се махнат на мен са ми махали 2 но по тялото /и остава белег и е много грозно/Първоначално написано от Joro951
а ти на лицето .... ще ти седи ужасно, защото колкото по-голяма е бенката толкова по-голям е и белега...
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Приятелят ми имаше една на тялото, която искаше да махне. Отиде на дерматолог, а след това тои го насочи към хирург. Самата бенка се изрязва и се зашива кожата, която е била покрай нея. След време се махат конците и сигурно остава белег... На моя приятел все още му зараства.
аз имам не точно бенки и смятам есента като събера кинти да ги махна![]()
моя позната си махна и й се появи близо да мястото на старатаПървоначално написано от Rofl4e
![]()
отиваш в дерматологичен център и там ще ти кажат как ще се махнат
предполагам или с електричество, или с изрязване