- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На фитнес гладен или не има по-голям ефект от тренировката
Мисля си че като съм гладен има по-голям ефект, усещам че мускулите ми са раздвижени, но понякога ми става зле.А като съм наяден, и цял ден да съм във фитнеса, нито мускулна треска, нито нищо![]()
Преди фитнес трябва да хапнеш нещо,за да черпят мусколитетти енергия от някъде.
Не е нужно да е обилна закуска-два баната(по-калорични)
корни или малко шоколад,нещо богато на белтъчини също.
Няма да лепнеш нищо от яденето,ако се притесняваш,всичко отива в тренировката.Не ползвай хапчета,като заместители на храна.
Преди тренировка трябва да се яде, но след храненето трябва да се изчакат около 30 мин., за да започнеш да тренираш.
И не си мисли, че ако си получил мускулна треска, значи си свършил добра работа във фитнеса.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1 банани според мен ще е най-добреПървоначално написано от Shia
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Теорията препоръчва макарони около час преди тренировката....
Наистина трябва да си хапнал малко и то енергични храни ,, Както казаха плодове , шоколад може и някоя друга филийка сандвич .. За да може да не ти става зле там ,, Но в никакъв случай не яш прекалено много не прави грешката като мене .. Ще бягаме , а аз изядох 4 принцеси лелееее душичката ми излезна, докато направих една мижава обиколка смях беше![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Преди тренировка бавни въглехидрати / макарони, пълнозърнести спагети и т.н./
След тренировка бързи въглехидрати / банани, шоколад и т.н. /
1 час преди тренировка се яде, но не по-рано! Както и не се яде час, след като свърши.
Но трябва да ядеш нещо, защото се нуждаеш от енергия.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
http://hranene.tialoto.bg/article.php?id=8361
Ето ти цяла статия за това
Ако не ти се чете - мюсли или овесени ядки с мляко, 3 часа преди тренировка (ако съм разбрала правилно) ..
Не яж две минути преди да влезеш в салона, ще те заболи далака или бъбрека много гадно (личен опит) .. Ама и не отивай на празен стомах, аз съм го правила. Имах чувството, че ще припадна, а след тренировката имах ужасно главоболие.
абе ако си гладен не много добра идея 1 фр нямаше сили и на лежанката 75кг го затиснаха![]()