.
Отговор в тема
Страница 4 от 33 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 808
    Супер фен Аватара на Zaharinka
    Мойта нещо капе ама ще я острижа тея дни.Не я третирам с нищо,мамицата и стара иска да остана гола глава .

Цитирай Първоначално написано от Bebaals
    Моята коса е много изтощена, една суха седи. Ама я изправям всеки ден с преса .. знам, че това ще да е проблема ама не мога без пресата. По принцип не е къдрава, но стърчи доста в краищата. Искам да я подхраня с някакви маски ли не знам и аз.. най много да не я изправям 2 дена. Някакъв съвет ?
    Ами- да.. прави домашни маски с повече подхранващи продукти- масла. Също и не забравяй кристалите при изправянето. Няма да се опитвам да те отказвам от пресата, нито ще ти обяснявам колко е вредно, но наистина- подхранвай я. И я мий по- рядко, защото пресата много изсушава, нека успее косата ти сама естествено да се омазни.

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Мойта нещо капе ама ще я острижа тея дни.Не я третирам с нищо,мамицата и стара иска да остана гола глава .
    А полагаш ли някакви грижи за нея?

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    минаха 6 дни обаче ефекта е поразителен
    heiress обичам те
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    Стара Загора
    И аз имам малък проблем...
    Косата ми пада супер много. След баня е най-зле...
    Попринцип е тънка, слаба и предразположена към омазняване. Мия я 3 пъти седмично и от седмица ползвам всякакви продукти за цъфнали краища + кристали преди да я изправя(изправям само бретона и 2-3 от предните кичури). Днес ползвах някаква подхранваща маска и се надявам да спре да капе, но няма да откажа някакъв съвет

Град
    Варна
    ^ пада заради пресата
    трябва да спреш..
    Kaname senpai <3

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    ^ пада заради пресата
    трябва да спреш..
    Аз не я изправям цялата, а само бретона(и то не всеки ден, максимум 3 пъти седмично след баня и косата ми е напълно суха при изправяне и не я горя), а слагам и кристали. Няма как да е от пресата

Град
    Стара Загора
    А да...сега се сетих...
    Лятото напълно забравям за сешоара, а ако случайно ми се наложи пак ползвам кристали.
    Според мен проблемът дойде зимата...миех я често, после със сешоара, не ползвах никакви подхранващи продукти
    И сега не знам как да я оправя

Град
    Варна
    като се замисля и моята коса е тънка и слаба
    и падаше доста преди..
    мисля че спря като почнах да се къпя само с бебешки шампоан и да правя маска с яйце
    Kaname senpai <3

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    аз искам да попитам нещо .. то не е проблем ми по-скоро нещо дето ме интересува .. та значи какви кристали използваш и на каква цена са и отде си ги купуваш

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Sladurchoo
    аз искам да попитам нещо .. то не е проблем ми по-скоро нещо дето ме интересува .. та значи какви кристали използваш и на каква цена са и отде си ги купуваш
    Моите са на BioPharma, 100ml - 11 лева. Има и на други марки, но тези са добри. Иначе можеш да ги намериш в козметичните магазини

Град
    Стара Загора
    и падаше доста преди..
    мисля че спря като почнах да се къпя само с бебешки шампоан и да правя маска с яйце
    От бебешкия шампоан не се измива добре(или по-скоро аз така си въобразявам ) може би, защото не се образува толкова пяна при къпане и аз си мисля, че не става Но пък колкото по-малко пяна - толкова по-малко химия и е по-щадящ косата
    Само си противореча
    И един въпрос...Домашните маски не омазняват ли много косата?

Град
    Варна
    еми тя моята си е мазна и не фащам разликата
    мия я всеки ден..
    ако не щеш бебешки тогава зелената шаума, наистина я бива
    Kaname senpai <3

Град
    Стара Загора
    мия я всеки ден..
    Да...зелената шаума наистина е хубав(от личен опит знам) иначе не мога да я мия всеки ден щото ще се изтощи супер много. Мия я през ден ама само сутрин и то един вид се събират 2 дни, в които не съм я мила (страшно го обясних - няма значение)
    Иначе друг много хубав шампоан(става за ежедневна употреба) е на палмолив Active Strong http://beautycosmetic.biz/palmolive-...l?currency=EUR
    ... и мерси за съветите

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Моите са на BioPharma, 100ml - 11 лева. Има и на други марки, но тези са добри. Иначе можеш да ги намериш в козметичните магазини

Мерси

минаха 6 дни обаче ефекта е поразителен
    heiress обичам те
    Радвам се, ако съм помогнала. Пак заповядай за каквото и да е.

И аз имам малък проблем...
    Косата ми пада супер много. След баня е най-зле...
    Попринцип е тънка, слаба и предразположена към омазняване. Мия я 3 пъти седмично и от седмица ползвам всякакви продукти за цъфнали краища + кристали преди да я изправя(изправям само бретона и 2-3 от предните кичури). Днес ползвах някаква подхранваща маска и се надявам да спре да капе, но няма да откажа някакъв съвет
    Ами, незнам дали знаеш, но най- важното е да не я сресваш докато е мокра. Ако искаш си вземи някакви ампулки простив косопад и ги втривай правейки същевременно и масаж на главата. Също може да си правиш домашни маски с мед, жълтък, хума и зехтин. Ефективни са много при косопад.
    И опитай с ленено масло вместо кристали и нанасяй МАЛКО бадеможо масло в крайщата след миене на косата. Може и да мажеш обилно пак с адемово масло и преди измиването на косата.
    Успех.

^ пада заради пресата
    трябва да спреш..
    Аз не я изправям цялата, а само бретона(и то не всеки ден, максимум 3 пъти седмично след баня и косата ми е напълно суха при изправяне и не я горя), а слагам и кристали. Няма как да е от пресата
    Дори и да не я изправяш цялата ефекта е същия.. като при кичурите- и 2 да си направиш- увреждат цялата коса...

А да...сега се сетих...
    Лятото напълно забравям за сешоара, а ако случайно ми се наложи пак ползвам кристали.
    Според мен проблемът дойде зимата...миех я често, после със сешоара, не ползвах никакви подхранващи продукти
    И сега не знам как да я оправя
    Започни да ползваш подхранващи продукти, но не прекалявай с тях. И тези кристали си ги избий от глажата, ако не използваш нищо натурално. По- добре използвай естествени прдукти- масла например. Вземи си и витамини. Като най- евтини ти препоръчвам Герикапс. Най- вероятно ще има ефект, защото са добри. Пий ги 10 дни, после 10 дни почивка. Ако има ефект повтаряй, ако не кажи, ще ти препоръчам по- силни.

и падаше доста преди..
    !НИКОГА! не си мий косата с бебешки шампоан. На опаковката ИЗРИЧНО пише, че е за бебета. Това не е случйно!

По- принцип да- тези са най- добрите кристали. С най- ниско ниво на концетрирани химикали, но прекомерното използване има неблагоприятен ефект- не забравяй. Те не подхранват, дорине предпазват толкова. Предпазват косъма само 27%.

Но пък колкото по-малко пяна - толкова по-малко химия и е по-щадящ косата

Не!

Само си противореча
    И един въпрос...Домашните маски не омазняват ли много косата?

Не!

мия я всеки ден..
    Миеш я всеки ден?! Еми, миличка.. тя затова е мазна.. разреди малко по малко миенето.. ограничи се до 2 пъти в седмицата. В рамките на 1-2 седмици ще ходиш с малко по- мазна коса, но след това ще усетиш каква е разликата и ще ти е много по- добре.
    Не трябва да я миеш толкова често. Просто недей.

Град
    Стара Загора
    heiress, златна си

heiress, златна си
    Хах, е.. мерси. Само се опитвам да помогна.. защото много добре знам какво е да се тормозиш заради косата си.. не е никак приятно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си