- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слаба, изтощена, падаща коса.
Мойта нещо капе ама ще я острижа тея дни.Не я третирам с нищо,мамицата и стара иска да остана гола глава.
Ами- да.. прави домашни маски с повече подхранващи продукти- масла. Също и не забравяй кристалите при изправянето. Няма да се опитвам да те отказвам от пресата, нито ще ти обяснявам колко е вредно, но наистина- подхранвай я. И я мий по- рядко, защото пресата много изсушава, нека успее косата ти сама естествено да се омазни.Първоначално написано от Bebaals
минаха 6 дни обаче ефекта е поразителен![]()
![]()
heiress обичам те![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
И аз имам малък проблем...
Косата ми пада супер много. След баня е най-зле...![]()
Попринцип е тънка, слаба и предразположена към омазняване. Мия я 3 пъти седмично и от седмица ползвам всякакви продукти за цъфнали краища + кристали преди да я изправя(изправям само бретона и 2-3 от предните кичури). Днес ползвах някаква подхранваща маска и се надявам да спре да капе, но няма да откажа някакъв съвет![]()
^ пада заради пресата
трябва да спреш..![]()
Kaname senpai <3
Аз не я изправям цялата, а само бретона(и то не всеки ден, максимум 3 пъти седмично след баня и косата ми е напълно суха при изправяне и не я горя), а слагам и кристали. Няма как да е от пресатаПървоначално написано от ElinoOor
![]()
А да...сега се сетих...
Лятото напълно забравям за сешоара, а ако случайно ми се наложи пак ползвам кристали.
Според мен проблемът дойде зимата...миех я често, после със сешоара, не ползвах никакви подхранващи продукти![]()
И сега не знам как да я оправя![]()
като се замисля и моята коса е тънка и слаба
и падаше доста преди..
мисля че спря като почнах да се къпя само с бебешки шампоан и да правя маска с яйце![]()
Kaname senpai <3
аз искам да попитам нещо .. то не е проблем ми по-скоро нещо дето ме интересува .. та значи какви кристали използваш и на каква цена са и отде си ги купуваш![]()
Моите са на BioPharma, 100ml - 11 лева. Има и на други марки, но тези са добри. Иначе можеш да ги намериш в козметичните магазиниПървоначално написано от Sladurchoo
![]()
От бебешкия шампоан не се измива добре(или по-скоро аз така си въобразявамПървоначално написано от ElinoOor
) може би, защото не се образува толкова пяна при къпане и аз си мисля, че не става
Но пък колкото по-малко пяна - толкова по-малко химия и е по-щадящ косата
Само си противореча![]()
И един въпрос...Домашните маски не омазняват ли много косата?
еми тя моята си е мазна и не фащам разликата![]()
мия я всеки ден..
ако не щеш бебешки тогава зелената шаума, наистина я бива![]()
Kaname senpai <3
Да...зелената шаума наистина е хубав(от личен опит знам)Първоначално написано от ElinoOor
иначе не мога да я мия всеки ден щото ще се изтощи супер много. Мия я през ден ама само сутрин и то един вид се събират 2 дни, в които не съм я мила
(страшно го обясних - няма значение)
Иначе друг много хубав шампоан(става за ежедневна употреба) е на палмолив Active Strong http://beautycosmetic.biz/palmolive-...l?currency=EUR
... и мерси за съветите![]()
Ами, незнам дали знаеш, но най- важното е да не я сресваш докато е мокра. Ако искаш си вземи някакви ампулки простив косопад и ги втривай правейки същевременно и масаж на главата. Също може да си правиш домашни маски с мед, жълтък, хума и зехтин. Ефективни са много при косопад.Първоначално написано от ifilin4ica
И опитай с ленено масло вместо кристали и нанасяй МАЛКО бадеможо масло в крайщата след миене на косата. Може и да мажеш обилно пак с адемово масло и преди измиването на косата.
Успех.
![]()
Започни да ползваш подхранващи продукти, но не прекалявай с тях. И тези кристали си ги избий от глажата, ако не използваш нищо натурално. По- добре използвай естествени прдукти- масла например. Вземи си и витамини. Като най- евтини ти препоръчвам Герикапс. Най- вероятно ще има ефект, защото са добри. Пий ги 10 дни, после 10 дни почивка. Ако има ефект повтаряй, ако не кажи, ще ти препоръчам по- силни.Първоначално написано от ifilin4ica
![]()
Миеш я всеки ден?! Еми, миличка.. тя затова е мазна.. разреди малко по малко миенето.. ограничи се до 2 пъти в седмицата. В рамките на 1-2 седмици ще ходиш с малко по- мазна коса, но след това ще усетиш каква е разликата и ще ти е много по- добре.Първоначално написано от ElinoOor
Не трябва да я миеш толкова често. Просто недей.
heiress, златна си![]()