.
Отговор в тема
Страница 5 от 33 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 808
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    е,тя не беше мазна докато не ме хвана пубертета
    после започнах все по-често и по-често..
    от както стана суха я миех през ден,после през два..сега е през 4 и е добре
    обаче ми е станало като навик и някак ми е трудно да седя далеч от банята

но е факт,че съветите ти действат (:
    ..днес ще ходя на плаж /престраших се / и смятам преди това да си напръскам косата с балсам и ще стискам палци да е добре ..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Значи моята коса преди беше обемна ии много гъста след като почнах да се изправям с преса всеки ден тя започна да капе от близо месец не съм ползвала преса само маша 2 3 пъти но продължава да остава много коса по гребена като я сресвам ако има начин да го предотвратя иначе ползвам маската на Garnier Fructis Repair and Shine тя прави косата ми много мека и хубава . .

А и също ако мога да попитам за нещо което може да ми задържи прическата във форма примерно ако е изправена да седи изправена ако е къдрена къдриците да седят Благоаря предварително

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    е,тя не беше мазна докато не ме хвана пубертета
    после започнах все по-често и по-често..
    от както стана суха я миех през ден,после през два..сега е през 4 и е добре
    обаче ми е станало като навик и някак ми е трудно да седя далеч от банята

но е факт,че съветите ти действат (:
    ..днес ще ходя на плаж /престраших се / и смятам преди това да си напръскам косата с балсам и ще стискам палци да е добре ..
    E, няма какво толкова да и стане, така че смело.. радвай се на плажа и не го мисли.. Аз лично преди плаж си пръскам косата с балсам без отмиване разреден с розова вода.. и като че ли помага.. не съм сигурна.. може и да си въобразявам.. но поне няма кофти ефект.

Цитирай Първоначално написано от sunyty
    Значи моята коса преди беше обемна ии много гъста след като почнах да се изправям с преса всеки ден тя започна да капе от близо месец не съм ползвала преса само маша 2 3 пъти но продължава да остава много коса по гребена като я сресвам ако има начин да го предотвратя иначе ползвам маската на Garnier Fructis Repair and Shine тя прави косата ми много мека и хубава . .

А и също ако мога да попитам за нещо което може да ми задържи прическата във форма примерно ако е изправена да седи изправена ако е къдрена къдриците да седят Благоаря предварително

Значи домашните маски с мед са много ефикасни против косопад и придават блясък на косата. Знам, че започнах да се повтарям, но все пак наистина има голям ефект.

Иначе.. за изправянето.. ще те разочаровам, но всяко третиране на косата я уврежда, а за жалост няма начин да се изправяме и къдрим без да увреждаме косъма. Има шампоани, кремове и какво ли не за изправяне на косата, но за жалост не са особено ефикасни. Незнам какво да ти кажа.. няма ли как да си направиш някаква подстрижка, която да не се нуждае от много третиране? Поне докато косопада намалее....

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Е щом помагаш..
    Значи моята коса е някаква супер изтощена..
    Суха е и сега започна да капе..
    Help me!!
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

неее аз имам предвид примерно ако изправя косата ии тя започва да се начупва ако има начен да я задържа максимално изправена . . същото ии за къдриците много бързо се развалят а искам да ги задържа максимум един ден да са къдрави без да се развалят . . . благодаря много за съветите от утре ще провам маска с мед

Ако ми помогнеш ще съм ти много благодарна,та значи косата ми беше много дълга до кръста и падаше в продължение на 2 години след като само веднъж се каносах и отидох на дерматолог и тя ми препоръча някакъв спрей на билка,в който да стрия низорал на таблетки и ми каза да се подстрижa,защото не съм я подстригвала от септември и отидох подстригах се много късо и много ме е жал,но уж трябваше.Отначалото спря да капе,но гледам,че пак започна дали не е от това,че я връзвам постоянно.Веча не знам какво да правя,но косата ми прилича на гъз-пада,омазнява се бързо(може би защото я миех всеки ден) и имям пърхут.Искам повече от всичко да се оправи и да е гъста като преди,НО КАК ?????

Супер фен Аватара на lDoLLl
    ^ За пърхута на мама й помогна Низорал. Head & Shoulders също го спрягат за хубав, но от нямам личен опит с пърхута и не мога да ти препоръчам кой знае какво.

Да се похваля: Тривитаминолът ДЕЙСТВАААА По-вероятно е да си самовнушавам, ама вече го ползвах 3-4 пъти и има промяна.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Цитирай Първоначално написано от bathory
    Е щом помагаш..
    Значи моята коса е някаква супер изтощена..
    Суха е и сега започна да капе..
    Help me!!
    Опитай с бадемово масло. Всеми си от аптеката и се мажи вечер с него, оставяй до през цялата нощ и а сутринта измивай косата. Това разбира се не всеки ден, а само когато миеш косата.
    Преполагам, че ще помогне.
    Успех.

Цитирай Първоначално написано от Moonchild
    Ако ми помогнеш ще съм ти много благодарна,та значи косата ми беше много дълга до кръста и падаше в продължение на 2 години след като само веднъж се каносах и отидох на дерматолог и тя ми препоръча някакъв спрей на билка,в който да стрия низорал на таблетки и ми каза да се подстрижa,защото не съм я подстригвала от септември и отидох подстригах се много късо и много ме е жал,но уж трябваше.Отначалото спря да капе,но гледам,че пак започна дали не е от това,че я връзвам постоянно.Веча не знам какво да правя,но косата ми прилича на "задни части"-пада,омазнява се бързо(може би защото я миех всеки ден) и имям пърхут.Искам повече от всичко да се оправи и да е гъста като преди,НО КАК ?????
    Да, моят проблем е подобен. И аз така имах гъста и хубава коса, загубих я за много кратко време и след това с години се мъчех да я възтановя. Много неприятно, но какво да се прави.. случва се.
    Значи.. какво мога да те посъветвам.. нека караме поетапно.. Значи- да.. връзването пречупва косъма и го прави по- уязвим и по този начин косата започва да пада..
    Кажи ми иначе.. на колко време я миеш и третираш ли я по някакъв начин? След това ще измислим нещо.

Цитирай Първоначално написано от lDoLLl
    ^ За пърхута на мама й помогна Низорал. Head & Shoulders също го спрягат за хубав, но от нямам личен опит с пърхута и не мога да ти препоръчам кой знае какво.

Да се похваля: Тривитаминолът ДЕЙСТВАААА По-вероятно е да си самовнушавам, ама вече го ползвах 3-4 пъти и има промяна.
    Head & Shoulders според мен е най- големия боклук сред шампоаните, докато Низорал- а действително е много добър и ефикасен.
    Иначе, не си внушаваш.. мазилото наистина е много добро.

Супер фен Аватара на cookie_master
    значи преди няколко дни си купих нова,но-хубава преса.Знам вредата от нея и затова искам да те питам как мога да я ползвам и едновременно с това да правя някаква маска,която да ми подхранва косата

Ми преди я миех всеки ден вече не просто като се омазни я връзвам и не ми е приятно със спусната коса свикнах да е вързана.Ами лакове пяни маши преси не използвам само сешоар и то рядко.Миех я с най-различни шампоани.А по въпроса с връзването,връзвам я защото цялата къща е в коса страх ме е,че ще остана съвсем без коса

Нали знаеш, че като я връзваш не решаваш проблема. Опитай с домашни маски и масла.. може и маска с мед.

Дай повече инфо,ако може.А казаха ми за някаква маска с коприва дали ще помогне???

Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    значи преди няколко дни си купих нова,но-хубава преса.Знам вредата от нея и затова искам да те питам как мога да я ползвам и едновременно с това да правя някаква маска,която да ми подхранва косата

Цитирай Първоначално написано от Moonchild
    Дай повече инфо,ако може.А казаха ми за някаква маска с коприва дали ще помогне???
    Маска с коприва не знам аз. Съжалявам.

Съжалявам, пропуснала съм ти поста.
    Значиии.. след като мислиш да ползваш преса, това означава, че трябва да си правиш маски, за коса, който да я омазнявах достатъчно, че да не се изсушава от пресата.
    Ако искаш опитай маска с 1 жълтък, 3 с.л. зехтин, 1 с.л. мед, 1 с.л. алкохол и 1 с.л. лимонов сок. Предполахам, че ще ти върши добра работа.
    Прави си я един път в седмицата и стой поне 1 час с нея.
    След това може да слагаш малко кайсиево масло по връхчетата на косата преди да я изправиш. Но гледай да не прекаляваш, за да не се омазни косата.

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Съжалявам, пропуснала съм ти поста.
    Значиии.. след като мислиш да ползваш преса, това означава, че трябва да си правиш маски, за коса, който да я омазнявах достатъчно, че да не се изсушава от пресата.
    Ако искаш опитай маска с 1 жълтък, 3 с.л. зехтин, 1 с.л. мед, 1 с.л. алкохол и 1 с.л. лимонов сок. Предполахам, че ще ти върши добра работа.
    Прави си я един път в седмицата и стой поне 1 час с нея.
    След това може да слагаш малко кайсиево масло по връхчетата на косата преди да я изправиш. Но гледай да не прекаляваш, за да не се омазни косата.
    а какъв да е алкохола?

Еми, водка може, ракия, уиски.. нещо такова.. да не е ликьор или бира, нещо, което ще загре емаската.

аз си правя маска от яйце,бадемово масло,кристали и малко балсам за по-лесно отмиване

Слагаш кристали в маската?

Искам по-гъста коса. Как?

За жалост няма средства, които да ти сгъстят косата, освен, ако тя не е оредяла с времето. В смисъл... всеки човек си има генетично определен брой косми по главата, ако косата ти не пада и не е изтощена, няма как да стане по- гъста...

Ох, аз най- после махнах плитките и сега си направих маска за коса.. ии за по- добър ефект мисля да пренощувам с нея.. не ми се чака и ще си направя едно бързо възтановяване.. надявам се до седмица да е перфектна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си