.
Отговор в тема
Страница 6 от 33 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 808
    Направо не мога да повярвам как се отразява кафето накосата ми.. много съм доволна..

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Яяя разкажи нещо повече само утайката ли ползваш? В корените, крайщата, колко време стоиш?

От началото на лятото всяка седмица си правя маски, а от месец ползвам и тривитаминола, супер добре ми се отразява на косата това, но ще спра за няколко седмици, че косата ми почна да свиква вече...
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Ами, аз си правя веднъж в седмицата или най- много на две седмици веднъж маска, с която нощувам, за да има по- добър ефект. Снощи си направих с кафе (не утайка, ами направо от пакетчето), бадемово масло, малко водка, стимулант на Икаров, 1 жълтък, малко зехтин и малко оцет... да.. май само това сложих.. аааа, не... и малко мед.. Много добре ми се отрази.

Я да попитам аз.. колко от вас пият бирена мая?

Хайде, поне някой няма ли да ми отговори..

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Айде щом всички пишат давай и аз да задам своя въпрос.
    Значи четох, че бадемовото масло и хитиновата вода много помагали за косата, въстановяват я и подхранват корените.
    Реших и аз да си купя мисля да си взема бадемово масло на Икаров ( как мислиш дали ще ми свърши работа?) и незнам на каква марка хитинова вода да търся препоръчай ми някаква.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Амиии.. виж сега, да.. ако си постоянна с бадемовото масло, определено ще има ефект. Освен да се мажеш с него, опитай да го направиш част и от домашна маска за коса, така ще има по- голям ефект. Иначе.. за хининовата вода, положенията са 2 или ти расте косата от нея и става хубава, или не ти понася и не ти действа. Ако все пак си решила да опиташ с нея.. моето мненние е, че най- хубавата хининова вода е на Милва.
    Успех.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Амиии.. виж сега, да.. ако си постоянна с бадемовото масло, определено ще има ефект. Освен да се мажеш с него, опитай да го направиш част и от домашна маска за коса, така ще има по- голям ефект. Иначе.. за хининовата вода, положенията са 2 или ти расте косата от нея и става хубава, или не ти понася и не ти действа. Ако все пак си решила да опиташ с нея.. моето мненние е, че най- хубавата хининова вода е на Милва.
    Успех.
    Мерси
    Ако ми кажеш е някакви маски за коса, които могат да се смесват с бадемово масло много ще те обичам
    П.С. Със нормална коса съм - почти суха
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    купуваш от аптеката витамин А, Е, Д и Б комплекс- всичките ще ги искаш течни. Витамините Б са на сиропче тъй че останалото от часките ти може да си го пийваш. Трябва ти едно шишенче бадемово масло ако ти е дълга косата иначе по-малко - изсипваш го заедно с витамините в метална купичка и лекинко - ма много леко загряваш на котлона и мажеш. После си слагаш нещо на главата за половин час - найлон, шапчица - важното е да загрее. След тва си сложи един два жълтъка - без белтъка и постой още поне час. После миеш с шампоани и си слагаш там маските или балсамите които ползваш.
    За тази маска ефекта се увеличава право-пропорционално на времето в което стоиш с нея на главата - аз съм стояла цяла нощ - после блести и е ужасно красива..
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Доктор heiress можете ли да ми кажете някакъв шампоан за изтощена и нацъвтяла коса

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    За да не пускам нова тема някой ползвал ли е тази маска ->
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Успех.
    Мерси
    Ако ми кажеш е някакви маски за коса, които могат да се смесват с бадемово масло много ще те обичам
    П.С. Със нормална коса съм - почти суха
    Еми, може да опиташ това:

1 жълтък
    1 с.л. алкохол
    2 с.л. бадемово масло
    1 с.л. оцет
    1 с.л. зехтин
    1 с.л. мед

Предполагам, че ще ти се отрази добре.

Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    Доктор heiress можете ли да ми кажете някакъв шампоан за изтощена и нацъвтяла коса
    Не съм доктор.
    За шампоан.. мога да ти препоръчам Pregaine.

^ При цъфтяща коса може да си вземеш масло от пшеничен зародиш на Икаров .. и да го втриваш в крайщата на косата.

Да.. аз пък ползвам ленено масло и изобщо не ми цъфти, но незнам дали и при друг ще е същия ефекта, понеже досга незнам някой друг, който ползва такова масло да е споделил опит.

Косата ми пада.. супер супер много, ще се побъркам вече. Не я третирам с нищо вече около 2 месеца. Какво може да ме посъветваш, някакви маски или не знам и аз. Попитах фризьорката ми и тя ми каза някаква маска която струваше около 25-30лв. а мисля че не е нужно да давам толкова пари Извинявам се ако има нещо за падащата коса, но не видях.
    Your eyes bright blue as the sky
    Deeper than the sea
    Warm as the sun

^ Пак го споменавам, но шампоана Фитовал найстина помага!

Цитирай Първоначално написано от Bebaals
    Косата ми пада.. супер супер много, ще се побъркам вече. Не я третирам с нищо вече около 2 месеца. Какво може да ме посъветваш, някакви маски или не знам и аз. Попитах фризьорката ми и тя ми каза някаква маска която струваше около 25-30лв. а мисля че не е нужно да давам толкова пари Извинявам се ако има нещо за падащата коса, но не видях.
    Ами, аз лично съм привърженичка на домашните маски, както вече става ясно. Мисля, че са най- ефикасни и това, което мога да те посъветвам е да си правиш маска с мед, стимулант за коса и алкохол.. предполагам, че след 2-3 седмици ще видиш ефекта.
    И не се отчайвай.. 2 месеца са малко време, за да се оправи косата ти. Все пак обърни внимание и на менюто си, то също е много важно.

Благодаря ти, още днес ще си направя дано да помогне и след време да има резултат.
    Your eyes bright blue as the sky
    Deeper than the sea
    Warm as the sun

Горещо препоръчвам маската с ТРИВИТАМИНОЛ... помага... поразрови се в интернет и ще намериш супер инфо...

Маската с тривитаминол наистина е много хубава и аз чакам да се застуди малко,че лятото ми се разтича и е гадно.

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Отностно първия пост на тази страница - мама я има тази маска, ама чат пат и аз си я мацам на косата.
    Изключително подходяща е за сухи, изтощени, третирани, боядисани и измъчени по всевъзможни начини коси. Хубава е, заслужава си.

Аз сега правя почивка от всички маски, бадемови масла, дори хининова вода не слагам. До 15 септ. така - а след това - отново пълна програма маски Сега в жегите наистина е гадно..

Едно питане: Как успявате да спите с маска с тривитаминол/бадемово масло (разбрахте ме- нещо мазно). Аз си слагам найлонов плик и отгоре хавлиена кърпа на главата, ама имам чувството, че през нощта цялата възглавница ще е в маска..
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

аз не съм спала с маска на косата...
    ^ ^ правя си я ...стоя два часа и я мия
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Цитирай Първоначално написано от bubinkaa
    аз не съм спала с маска на косата...
    ^ ^ правя си я ...стоя два часа и я мия
    И аз правя така.Аз ако спя с маска,сутринта няма да имам нито кисия на главата,нито кърпа и цялата ми глава и вързглавница ще бъдат ужасни.Не бих спала с маска.

Град
    Пловдив
    Себорал
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче