- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слаба, изтощена, падаща коса.
Яяя разкажи нещо повечесамо утайката ли ползваш? В корените, крайщата, колко време стоиш?
От началото на лятото всяка седмица си правя маски, а от месец ползвам и тривитаминола, супер добре ми се отразява на косата това, но ще спра за няколко седмици, че косата ми почна да свиква вече...![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Ами, аз си правя веднъж в седмицата или най- много на две седмици веднъж маска, с която нощувам, за да има по- добър ефект. Снощи си направих с кафе (не утайка, ами направо от пакетчето), бадемово масло, малко водка, стимулант на Икаров, 1 жълтък, малко зехтин и малко оцет... да.. май само това сложих.. аааа, не... и малко мед.. Много добре ми се отрази.
Айде щом всички пишат давай и аз да задам своя въпрос.
Значи четох, че бадемовото масло и хитиновата вода много помагали за косата, въстановяват я и подхранват корените.
Реших и аз да си купя мисля да си взема бадемово масло на Икаров ( как мислиш дали ще ми свърши работа?) и незнам на каква марка хитинова вода да търся препоръчай ми някаква.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Амиии.. виж сега, да.. ако си постоянна с бадемовото масло, определено ще има ефект. Освен да се мажеш с него, опитай да го направиш част и от домашна маска за коса, така ще има по- голям ефект. Иначе.. за хининовата вода, положенията са 2 или ти расте косата от нея и става хубава, или не ти понася и не ти действа. Ако все пак си решила да опиташ с нея.. моето мненние е, че най- хубавата хининова вода е на Милва.
Успех.
![]()
МерсиПървоначално написано от heiress
Ако ми кажеш е някакви маски за коса, които могат да се смесват с бадемово масло много ще те обичам![]()
П.С. Със нормална коса съм - почти суха![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
купуваш от аптеката витамин А, Е, Д и Б комплекс- всичките ще ги искаш течни. Витамините Б са на сиропче тъй че останалото от часките ти може да си го пийваш. Трябва ти едно шишенче бадемово масло ако ти е дълга косата иначе по-малко - изсипваш го заедно с витамините в метална купичка и лекинко - ма много леко загряваш на котлона и мажеш. После си слагаш нещо на главата за половин час - найлон, шапчица - важното е да загрее. След тва си сложи един два жълтъка - без белтъка и постой още поне час. После миеш с шампоани и си слагаш там маските или балсамите които ползваш.
За тази маска ефекта се увеличава право-пропорционално на времето в което стоиш с нея на главата - аз съм стояла цяла нощ - после блести и е ужасно красива..
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Доктор heiress можете ли да ми кажете някакъв шампоан за изтощена и нацъвтяла коса![]()
![]()
За да не пускам нова тема някой ползвал ли е тази маска ->![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
^ При цъфтяща коса може да си вземеш масло от пшеничен зародиш на Икаров .. и да го втриваш в крайщата на косата.![]()
Косата ми пада.. супер супер много, ще се побъркам вече. Не я третирам с нищо вече около 2 месеца. Какво може да ме посъветваш, някакви маски или не знам и аз. Попитах фризьорката ми и тя ми каза някаква маска която струваше около 25-30лв. а мисля че не е нужно да давам толкова париИзвинявам се ако има нещо за падащата коса, но не видях.
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
^ Пак го споменавам, но шампоана Фитовал найстина помага!![]()
Ами, аз лично съм привърженичка на домашните маски, както вече става ясно. Мисля, че са най- ефикасни и това, което мога да те посъветвам е да си правиш маска с мед, стимулант за коса и алкохол.. предполагам, че след 2-3 седмици ще видиш ефекта.Първоначално написано от Bebaals
И не се отчайвай.. 2 месеца са малко време, за да се оправи косата ти. Все пак обърни внимание и на менюто си, то също е много важно.
Благодаря ти, още днес ще си направя дано да помогне и след време да има резултат.![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
Горещо препоръчвам маската с ТРИВИТАМИНОЛ... помага... поразрови се в интернет и ще намериш супер инфо...![]()
Отностно първия пост на тази страница - мама я има тази маска, ама чат пат и аз си я мацам на косата.
Изключително подходяща е за сухи, изтощени, третирани, боядисани и измъчени по всевъзможни начини коси.Хубава е, заслужава си.
Аз сега правя почивка от всички маски, бадемови масла, дори хининова вода не слагам. До 15 септ. така - а след това - отново пълна програма маскиСега в жегите наистина е гадно..
Едно питане: Как успявате да спите с маска с тривитаминол/бадемово масло (разбрахте ме- нещо мазно). Аз си слагам найлонов плик и отгоре хавлиена кърпа на главата, ама имам чувството, че през нощта цялата възглавница ще е в маска..![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
аз не съм спала с маска на косата...
^ ^ правя си я ...стоя два часа и я мия
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Себорал![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче