.
Отговор в тема
Страница 7 от 33 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 808
    Супер фен Аватара на lDoLLl
    ^ това доколкото знам е против пърхут, ама помага ли за нещо друго?

Казвали са ми, че колкото повече стоиш с маска - толкова по-добър ефект, даже няколко момичета от форума казват, че така спят... ама аз не съм се престрашавала. Ще оцапам ВСИЧКО около мене, пък ония мазнотии едвам се измиват от косата, камо ли от чаршаф..
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Еми, аз лично спя с маската и нямам никакви проблеми.. не ми се омазва леглото.. не ми се разтича.. незнам.. може би успявам да се вържа добре, за това.

Ааа и отделно се мажа и спя с бадемово масло или стимулант за коса.. също нямам проблеми с чаршафите.

Забелязах нещо интересно:
    Маслото от авокадо (на Икаров специално) съдържа витамини А, Д и Е (абсолютно същите, каквито ги има в Тривитаминола). Чудя се, дали ще има същото действие?
    You got to work hard

Едва ли, защото са доста по- малко като количество.
    Иначе аз днес пробвах един шампоан, да се похваля.. направи ми косата уникално мека, лъскава иии просто не мога да и се нарадвам.. на Милва е.. с Жен-шен и хинин.

от къде го взе?
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

От аптеката...

Мисля скоро да пробвам маслото от пшеничен зародиш за цъфтежа.. преди помня, че го ползвах, но не помня дали имаше ефект.. някой ползва ли го? Иии ако може да каже дали му помага...? Просто не мога да си спомня..

Аз съм го ползвала и имаше ефект.Косата ми цъфтеше малко по-малко от преди.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Направих си тази маска: 1 жълтък, 3 с.л. зехтин, 1 с.л. мед, 1 с.л. алкохол и 1 с.л. лимонов сок. И ефекта не е лош Надявам се след следващото и правене да е още по-добър :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Ами.. аз ще си го взема тия дни и ще видим как ще ми се отрази..
    А иначе, за маската.. да.. определено с течение на времето косата ти ще става все по- хубава.. няма спор.

Мега фен
    оле току що забелязах, че като се реша като че ли ми пада повече коса, отколкото преди може ли да кажеш нещо за укрепване на косата и предотвратяване на падането.. преди имах супер здрава коса, но от пресите и простотиите, дето я правя, явно негативния ефект почва малко по малко да се показва..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Опитай домашни маски с мед и масажи с бадемово масло. А, ползваш ли кристали?

Мега фен
    ползвам. а кви са тия маски с мед?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Град
    <3
    хъм питах те на ЛС ии мерси за отговора ^^ Ще пробвам и някоя от домашните маски,които си дала в предните страници и дано има ефект ^_^ Инече ето каква ми е косата...

http://i27.tinypic.com/27xo5xj.jpg
    http://i29.tinypic.com/rk928n.jpg
    http://i26.tinypic.com/20rlgnc.jpg тази е малко стара
    http://i31.tinypic.com/259adld.jpg хм,а тук май най-добре си личи как се прелива естествения ми цвят с черната боя ^^ Краищата са гаднии ии абе... ^

Едит: Искам коса като на тая от аватара ми ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на joannalof
    Слаба,изтощена и падаща коса - да,това е най-точното описание на моята коса Много ми капе,направо си имам косопад ... пробвах със шампоаните на Пантен и Клиър за накъсвания и косопад,но няма голяма ползва ... пробвала съм и на ШаумаQ10 имаше добър ефект,но само първия път като се измих с него ... приемам всякакви предложения за лечение
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Сигурна бях.. хах.. опитай да смениш кристалите за коса с натурално ленено масло.
    Иначе за маските.. амиии.. смесваш например.. 2 с.л. мед, 2 с.л. хума, 1 с.л. алкохол, 2 с.л. бадемово масло и 1 жълтък.. мажеш, слагаш кухненско фолио и отгоре кърпа и стоиш така около 2 часа, след това измиваш хубаво с шампоан.
    Предполагам, че до 2 седмици ще има ефект.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    хъм питах те на ЛС ии мерси за отговора ^^ Ще пробвам и някоя от домашните маски,които си дала в предните страници и дано има ефект ^_^ Инече ето каква ми е косата...

http://i27.tinypic.com/27xo5xj.jpg
    http://i29.tinypic.com/rk928n.jpg
    http://i26.tinypic.com/20rlgnc.jpg тази е малко стара
    http://i31.tinypic.com/259adld.jpg хм,а тук май най-добре си личи как се прелива естествения ми цвят с черната боя ^^ Краищата са гаднии ии абе... ^

Едит: Искам коса като на тая от аватара ми ^_^
    Косата ти е много хубава.. пу, пу.. :P ...
    Иначе.. надявам се да ти помогнат, ако не ще измислим друго, спокойно. А за краища опитай това масло от Карите на Икаров.. слагай в краищата по малко след къпане.

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    Слаба,изтощена и падаща коса - да,това е най-точното описание на моята коса Много ми капе,направо си имам косопад ... пробвах със шампоаните на Пантен и Клиър за накъсвания и косопад,но няма голяма ползва ... пробвала съм и на ШаумаQ10 имаше добър ефект,но само първия път като се измих с него ... приемам всякакви предложения за лечение
    Ами.. опитай за начало шампоан Pregaine:

И след измиване прави фрикции с корени от коприва. Кажи как се отразява и ще добавим още нещо по- нататък.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Сигурна бях.. хах.. опитай да смениш кристалите за коса с натурално ленено масло.
    Иначе за маските.. амиии.. смесваш например.. 2 с.л. мед, 2 с.л. хума, 1 с.л. алкохол, 2 с.л. бадемово масло и 1 жълтък.. мажеш, слагаш кухненско фолио и отгоре кърпа и стоиш така около 2 часа, след това измиваш хубаво с шампоан.
    Предполагам, че до 2 седмици ще има ефект.
    нима от кристалите може да се получи косопад?!
    това ленено масло по същия начин като кристалите ли се ползва? и маската, която ми каза, по колко пъти седмично да я правя?
    и ако може да кажеш още продукти, които да избягвам, понеже очевидно знаеш доста неща.. :P

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Нека се уточним. Не знам доста неща, не съм и медицинско лице, но от години се занимавам с това. От кристалите не може да се получи косопад, не си ме разбрала.. е, може, да допринесат, ако е много изтощена косата, но аз имах в предвид, че няма смисъл да ползваш кристали, защотото лененото масло докрава същия ефект и подхранва много косата.
    Продуктите, които е добре да избягваш са пяни, лакове, вакси най- вече и вцякакви стилизиращи продукти.. не са кой знае колко вредни, но пак си увреждат косата.
    Маската... ползвай я по 1 път в седмицата.. достатъчно е, но бъди постоянна.

Решила съм да си взема витамини, но се колебая м/у Геритамин и Мерц

Скоро ще ми трябват и изцяло нови продукти за коса ( шампоан, балсам, маска), та се колебая м/у няколко серии.

1. Gliss K.u.r Nutri Protect От тази серия имам спрея и е много хубав

2. L'oreal Elseve Re-Nutrition Ползвала съм нощния флуид и шампоана и бяха много хубави. Миризмата само ме дразни, ама се преживява

3. Пак L'Oreal Elseve

Кои са най-добри? Лични фаворити са ми продуктите на Елсев, ама последните ми бяха такива, да не вземе да ми свикне косата? (въпреки, че се различни серии)
    Не очаквам чудеса от шампоан и балсам, но все пак кои са най-добрите според вас?
    You got to work hard

Лененото масло не е ли скъпо?

Цитирай Първоначално написано от lDoLLl
    Решила съм да си взема витамини, но се колебая м/у Геритамин и Мерц

Скоро ще ми трябват и изцяло нови продукти за коса ( шампоан, балсам, маска), та се колебая м/у няколко серии.

1. Gliss K.u.r Nutri Protect От тази серия имам спрея и е много хубав

2. L'oreal Elseve Re-Nutrition Ползвала съм нощния флуид и шампоана и бяха много хубави. Миризмата само ме дразни, ама се преживява

3. Пак L'Oreal Elseve

Кои са най-добри? Лични фаворити са ми продуктите на Елсев, ама последните ми бяха такива, да не вземе да ми свикне косата? (въпреки, че се различни серии)
    Не очаквам чудеса от шампоан и балсам, но все пак кои са най-добрите според вас?
    Ами.. аз сега си взех Геритамин нео.. по- доволна съм от него, отколкото от Герикапса.. Иначе... Мерц... не мисля, че си заслужава..
    Иначе.. за шампоаните.. незнам... може би 2-рия. Иначе имай в предвид, че косата не свиква с шампоана.. ако ти се отраява добре няма причина да го сменяш.

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Лененото масло не е ли скъпо?
    Емиии между 15- 20 лева можеш да го намериш, но е 250 милилитра, така че се връзва горе- долу колкото кристалите, а е много по- добро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си