.
Отговор в тема
Страница 8 от 33 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 808

Hybrid View

Моята фризиорка ми каза да си взема тривитаминол от вет.аптека и да си го сложа в маската за коса,ама пък забравих да я питам какво количество да взема и да сложа,някой ако знае да казва .А иначе друго,което ме посъветва-да се подстригвам на 2-3 месеца,маски,ампули,да не я изправям с преса или колкото се може по рядко,след къпане кристали

Еми, това е общо взето.. само с няколко неща не съм съгласна...
    1- подстригването не е задължително, освен ако косата ти няма нужда.. ако е нацъфтяла например.
    2- кристалите по- добре ги замени с малко бадемово масло или ленено масло.. защото те нямат подхранваща функция и няма смисъл да ги използваш.

Иначе забравих.. за тривитаминола.. вземи си една опаковка първоначално.. около 5 лева е и слагай по 1-2 с.л. в маската..

heiress Благодаря
    А само да те попитам в къщи имам масло на Икаров,веднъж го ползвах,но сигурно не съм го сложила както трябва и след като го измих,косата ми беше мазна.Ти знаеш ли как се нанася това масло?

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Не съм heiress, ама все пак ще пиша:

Маслото се втрива в корените, правиш си масаж на скалпа, а каквото остане го разнасяш по дължината на косата.

А за измиването - поне 2 пъти с шампоан, само от веднъж нищо не се измива.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Цитирай Първоначално написано от lDoLLl

Маслото се втрива в корените, правиш си масаж на скалпа, а каквото остане го разнасяш по дължината на косата.

мм благодаря .А това на суха или мокра коса,защото на мен някой ми беше казал на суха преди и аз на суха го сложих и колко време се седи с него

Моля
    Да, на суха преди да я измиеш. Стоиш хах.. колкото можеш 2-3 или повече часа.

---
    Сега си взех кокосово масло и от пшеничен зародиш, да ги пробвам. За шампоан и балсам най-верояно ще се спра на Klorane.. щом косата не свиква
    You got to work hard

Моля

---
    Сега си взех кокосово масло и от пшеничен зародиш, да ги пробвам. За шампоан и балсам най-верояно ще се спра на Klorane.. щом косата не свиква
    благодаря

Е, стига.. не съм патентовала още темата...
    Пишете колкото си искате..

Моля

---
    Да.. кажи моля те после за маслото от пшеничен зародиш, че от няколко дни ме мъчи това.. изобщо не помня дали ми беше харесало, а се чудя дали да си го взема пак..

В неделя-понеделник ще ти кажа

Някой ползвал ли е шампоана и маската на Долива? Ето за това става дума - http://www.marvistore.com/images/dol...osa%20copy.jpg
    You got to work hard

Ами.. аз не съм.. предпочитам домашните маски, но пък може и да е хубава...

Ох.. аз се чудя дали да не си направя една маска.. ама пък си правих преди 4 дни.. а косата ми нещо се е омазнила доста... мисля.. мисля... май само ще си намажа косата с бадемово масло и утре сутринта ще я измия.. като че ли е по- добрия вариант.

Да, снощи си сложих от бадемовото масло.. че все пак да не прекалявам толкова с маските.

Град
    BurgasS
    Ами моята коса е дълга малко под раменете,начупена но от година я изправям с преса без да ползвам кристали и др продукти.В момента косата ми е суха,ужасно нацъфтяла,оредяла и постоянно пада.Не искам да си я скъсявам,от мн време искам дълга коса и все не мога да си я оставя.А и съм спряла с изправянето,а от няколко седмици я нося все вързана и все пак си третирам някак си опашката НЯКАКЪВ СЪВЕТ КАК ДА СИ Я ВЪСТАНОВЯ БЕЗ ДА Я ПОСТРИГВАМ

Еми, след като е нацъфтяла за жалост ще се наложи да подстрижеш поне цъфтежа.
    За това, че е суха и оредяла мога да ти препоръчам един много ефикасен лосион против косопад, витамини и маски, но със сигурност ще трябва да махнеш цъфтежа.
    Хубаво ще е да си вземеш маслото от пшеничен зародиш, за което говорихме по- горе в темата. Оказа се, че помагало много, аз днес поразпитах.
    Иначе за косопада лосиона можеш да си го вземеш от Евромед Lotion fortifiante anti- chute. Изглежда ето така:

Цената му е 45 лева, но гарантирам на 100%, че ще има ефект и то голям.
    Ако положението все пак е много тежко можеш да си вземеш от същото място и Novophane капули:

За около месец косата ти ще е в отлично здраве и няма да пада.
    За това, че е суха, можеш да я мажеш с Масло от Карите на Икаров преди да я миеш и да стоиш с него поне 3 часа.

Никой не казва дали му помагат нещата, които препоръчвам.. кажете нещо.

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Никой не казва дали му помагат нещата, които препоръчвам.. кажете нещо.

Маслото от карите в корените ли се слага или по дължината?

Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Маслото от карите в корените ли се слага или по дължината?
    Ами, по принцип е хубаво преди миене на косата да го нанесеш обилно по цялата дължина, както и в корените, най- добър ефект ще има.

Е аз сложих по много малко в корените и на връхчетата и едва го измих, а не искам и да си помислям как ще е ако слагам обилно

значи юли месец ползвах хининова вода заминах на море и на 9-ти август каго се върнах пак започнах с хининовата вода,но косата ми започна да пада и спях водата но сега положението е многооооо зле косата ми пада адски много ама мвого моля ви помогнете ми много ме е страх не съм я изправяла от много време от август до сега два пъти маша иии 3-4 пяна

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Тайната на гъстата и дълга коса е овчата маска
    рецептата е тук: http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=7465
    също така...хининовата вода действа добре...но трябва постоянство, всеки ден трябва да се втрива, за месец косата расте 2/3 пъти по-бързо от обикновеното.Също така продуктите за коса на Лореал са много добри!

Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Е аз сложих по много малко в корените и на връхчетата и едва го измих, а не искам и да си помислям как ще е ако слагам обилно
    Е, чак пък толкова.. как така не можеш да го измиеш? Какъв шампоан ползваш?

Цитирай Първоначално написано от yonsaaa
    значи юли месец ползвах хининова вода заминах на море и на 9-ти август каго се върнах пак започнах с хининовата вода,но косата ми започна да пада и спях водата но сега положението е многооооо зле косата ми пада адски много ама мвого моля ви помогнете ми много ме е страх не съм я изправяла от много време от август до сега два пъти маша иии 3-4 пяна
    Какво ползваш за косата... какви продукти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си