.
Отговор в тема
Страница 9 от 33 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 808
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Тайната на гъстата и дълга коса е овчата маска
    рецептата е тук: http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=7465
    също така...хининовата вода действа добре...но трябва постоянство, всеки ден трябва да се втрива, за месец косата расте 2/3 пъти по-бързо от обикновеното.Също така продуктите за коса на Лореал са много добри!
    Голяма тайна... това всеки го знае.. и не винаги е толкова ефикасно колкото казват... при всеки е различно.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Имам изрусена, тънка коса, която пада...какво да правя?

Какво ползваш в момента за тази коса?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Шампоан и балсам на Нивеа за боядисана коса, маска на Гарниер пак за боядисана коса (при всяко къпане) и хининова вода.

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    дано да помогнеш и на мен....значи косата ми расте много бавно може ли да ми препоръчаш нещо за по-бърз растеж на косата
    пробвала съм хининова вода но от нея почна да ми капе косата
    Meжду другото, на мен започна много да ми расте косата като я чупя с бира.. ако искаш пробвай.. може да има ефект и при теб.
    и аз си мачкам косата с бира някъде четох че е добре да е затоплена но още не съм опитвала ... имаш ли опит със затоплена бира как влияе има ли по добър ефект
    с бираа до са съм използвала бирата само за пиене но я кажете малко повечко отмиваш ли после за да не мирише или неш такоа

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Изрусената коса е доста измъчена като цяло, не знам дали нещо може да й ''вдъхне живот''.
    Шампоаните и балсамите специално за руса коса придават доста блясък, преди миене може да я мажеш с някакво масло.

Да споделя, че съм много доволна от шампоана за кестенява коса на Balea (продава се в магазини DM). Купих си го поради липса средства за по-скъп, но се оказа страхотен - много добре измива и ми прави косата много бляскава (за разлика от шампоана за кестенява коса на Natur Vidal - оцвети по-светлата част на косата ми в червеникаво ) Сега си всех още неща на Белеа и като пробвам ще пиша

Някой да е мяркал в София на Lorys шампоанът със змийско мляко, както и серията с чесън? Навсякъде имат само змийската маска (която е уникална )
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

аз от месец и половина близо си правя маски с тривитаминлол и съм супер доволна косата ми беше много рядка и тънка и от както си правя маските доста се сгъсти, започна да расте, пада по - малко и има доста повече блясък от преди пробвайте няма да съжалявате а и за цената си има доста добър успех

Вече за n-ти път чувам, че косата не трябва да се реши, докато е мокра.
    питам: ЗАЩО!? Все не мога да намеря смислено обяснение..
    You got to work hard

Цитирай Първоначално написано от lDoLLl
    Това пък защо,наистина? Аз си е реша.. нали.. нямам никакви проблеми с косата (мерсаж на авторката,че ме измъкна от положение )
    Смисъл аз ако не я среша после става чуплива,а като го направя стои права

да, точно.. ако не я реша е мега гадно после и не мога да разбера защо е вредно ресането на мократа коса :/
    You got to work hard

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Шампоан и балсам на Нивеа за боядисана коса, маска на Гарниер пак за боядисана коса (при всяко къпане) и хининова вода.
    Амиии.. значи- виж... хининовата вода на изрусена коса не е много добре.. иначе незнам.. Третираш ли я по някакъв начин с преси, лакове, маши, пяни..?
    Защо не опиташ да си вземеш витамини някакви за коса, например Герикапс... спри хининовата вода и виж в какво състояние ще е косата ти след около 2 седмици. Ако я третираш с нещо- спри, защото най- вероятно това е причината. След изрусяването косъма много изтънява, така че това само по себе си е достатъчно зло...

Цитирай Първоначално написано от meche95
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    дано да помогнеш и на мен....значи косата ми расте много бавно може ли да ми препоръчаш нещо за по-бърз растеж на косата
    пробвала съм хининова вода но от нея почна да ми капе косата
    Meжду другото, на мен започна много да ми расте косата като я чупя с бира.. ако искаш пробвай.. може да има ефект и при теб.
    и аз си мачкам косата с бира някъде четох че е добре да е затоплена но още не съм опитвала ... имаш ли опит със затоплена бира как влияе има ли по добър ефект
    с бираа до са съм използвала бирата само за пиене но я кажете малко повечко отмиваш ли после за да не мирише или неш такоа
    Аз не затоплям никога бирата, не мисля че има кой знае колко голям смисъл.. Отразява ми се много добре и с бира на стайна температура.

Относно мачкането с бира.. ароматът изчезва до максимум 20 минути, определено не се усеща...

Цитирай Първоначално написано от lDoLLl
    В действителност мокрите коси са по-деликатни, отколкото сухите, и сресването рискува да доведе до тяхното късане. Може най- много с гребен с широки зъбци той разплита лесно мокрите коси. Започва се винаги от тила и от краищата, кичур по кичур, без да се дърпа! Наистина е много голяма грека да се сресва косата докато е мокра.. косъмът е адски уязвим.

Цитирай Първоначално написано от Photophobia
    (мерсаж на авторката,че ме измъкна от положение )
    За нищо. Пак заповядай.

Време е май и аз да си направя една маска..

Хайде и аз да драсна. ;D
    Косата ми е ужасна! xD Няма обем, тънка е, изтощена и като за капак се омазнява бързо. Мия я през ден... По принцип знам, че е много пагубно да я мия толкова често, но нямам друг избор просто. Става ужасна, ако не я измия, а не мога да излезна с приятеля ми и косата ми да е мазна. (Аз няма да се чувствам комфортно, не че приятелят ми ще ме зареже на мига ;D) В момента се мия с катранен шампоан и бебешкия на Бочко. Ползвала съм най-различни шампоани на най различни цени - като започнеш от катранения за лев и нещо, минеш през Гарние за 5-6 и свършиш на Фито за 22... Ползвам само сешоар - без него също не мога, става още по-ужасна, ако не го ползвам. Не употребявам преса, маша, лак и пяна. Пробвала съм маски за коса с хума, яйце и мляко...
    В общи линии съм отчаяна. Идеи? ;D
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Хайде и аз да драсна. ;D
    Косата ми е ужасна! xD Няма обем, тънка е, изтощена и като за капак се омазнява бързо. Мия я през ден... По принцип знам, че е много пагубно да я мия толкова често, но нямам друг избор просто. Става ужасна, ако не я измия, а не мога да излезна с приятеля ми и косата ми да е мазна. (Аз няма да се чувствам комфортно, не че приятелят ми ще ме зареже на мига ;D) В момента се мия с катранен шампоан и бебешкия на Бочко. Ползвала съм най-различни шампоани на най различни цени - като започнеш от катранения за лев и нещо, минеш през Гарние за 5-6 и свършиш на Фито за 22... Ползвам само сешоар - без него също не мога, става още по-ужасна, ако не го ползвам. Не употребявам преса, маша, лак и пяна. Пробвала съм маски за коса с хума, яйце и мляко...
    Идеи много
    Ами...
    1. Омазнява се, защото я миеш през ден. И аз бях така, но после разредих миенето и сега е много по-добре. Ще потърпиш един месец да ти се омазнява малко косата ама после резултата си заслужава
    2. А относно бебешкия шампоан всеки казва различно. Някои казват, че щом е за бебета, не е много добре да се използва от хора със по-зрял скалп...ама не знам
    3. Купи си шампоан за мазна коса(НЕ ЗА СУХА)
    4. Не ползвай балсам, а ако не можеш без него, в никакъв случай не го използвай в корените на косата!
    5. Избягвай известно време всякакви продукти за коса освен шампоана, защото и от тях може да се получи омазняване.

Май е това...дано да съм помогнала

Хайде и аз да драсна. ;D
    Kaто за начало не е хубаво да си миеш косата с бебешки шампоани. Иначе мисля, че проблема ти идва именно от честото миене на косата. Опитай се малко по малко да ги разредиш.. няма да е толкова пагубно.. все пак.. замисли се, че това ще е жертва, но от друга страна състоянието на косата ти ще се подобри.

Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    3. Купи си шампоан за мазна коса(НЕ ЗА СУХА)
    Това е огромна глупост. Шампоаните за мазна коса са маркетингово комерсиализиран неефективен продукт. Водят до затваряне цикъла на омазняване на косъма, като измиват до 90% от естествения себум, което от своя страна стимулира произвеждането на нов такъв и това се повтаря и повтаря.. изтощават адски много косата.

Ама не мога, бе, хора, точно сега да ходя с мазна коса. : ( Когато нямах половинка, съм си миела косата 2 пъти в седмицата и ми е било все едно, ако един ден ми е мръсна косата. Но сега просто не мога да си го позволя. Ще ми е много некомфортно...
    Мерси все пак, че писахте. (:
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

И аз да се пооплача.. косата ми е.. неопределима
    Къдраво-чуплива е някак си, гъста е и дълга, и трудно се оформя.
    Един кичур чуплив, другия наполовина накъдрен.. кофти работа
    По принцип я мия през ден, но не ми е проблем, понеже не е мазна, даже е суха в краищата.Всеки път като я мия използвам сешоар + пяна, защото съхне 3-4 часа и няма оформяне.Може супер много да се учудите, но не я сресвам като е суха по принцип, защото не искам да заприличам на бръкнала в контакта.Така.. очаквам всякакви предложения как да я третирам, така че да се оформя по-лесно и да не е толкова суха.

*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.

Ама не мога, бе, хора, точно сега да ходя с мазна коса. : ( Когато нямах половинка, съм си миела косата 2 пъти в седмицата и ми е било все едно, ако един ден ми е мръсна косата. Но сега просто не мога да си го позволя. Ще ми е много некомфортно...
    Мерси все пак, че писахте. (:
    Koe e по- важно според теб: да имаш здрава и хубава коса или да ти е "комфортно" с половинката? Въпреки, че мисля, че ако наистина ти е "половинка" можеш да споделиш с него и той ще те разбере...

Цитирай Първоначално написано от BrandNewEyes
    И аз да се пооплача.. косата ми е.. неопределима
    Къдраво-чуплива е някак си, гъста е и дълга, и трудно се оформя.
    Един кичур чуплив, другия наполовина накъдрен.. кофти работа
    По принцип я мия през ден, но не ми е проблем, понеже не е мазна, даже е суха в краищата.Всеки път като я мия използвам сешоар + пяна, защото съхне 3-4 часа и няма оформяне.Може супер много да се учудите, но не я сресвам като е суха по принцип, защото не искам да заприличам на бръкнала в контакта.Така.. очаквам всякакви предложения как да я третирам, така че да се оформя по-лесно и да не е толкова суха.
    За оформянето можеш да си вземеш някакво масло. Има си предназначени специално за оформяне. Иначе за това, че е суха... използваш ли балсами, маски и такива неща?

И моята коса се омазнява страшно бързо, мия я всеки ден, просто се налага, и не бих си позволила да ходя с мазна коса, надявайки се, че нещо ще се промени.. просто е абсурд.. ако един ден не си я измия се чувствам ужасно некомфортно А и мисля, че причината не е в честото миене, тъй като съм го започнала точно поради тази причина.. явно при всеки е различно, но ако мога да получа някакъв съвет, различен от това да я мия по-рядко? :S :S :S

Цитирай Първоначално написано от Myrrie
    И моята коса се омазнява страшно бързо, мия я всеки ден, просто се налага, и не бих си позволила да ходя с мазна коса, надявайки се, че нещо ще се промени.. просто е абсурд.. ако един ден не си я измия се чувствам ужасно некомфортно А и мисля, че причината не е в честото миене, тъй като съм го започнала точно поради тази причина.. явно при всеки е различно, но ако мога да получа някакъв съвет, различен от това да я мия по-рядко? :S :S :S
    Не, не е различно при всеки. Колкото по- често си миеш косата, толкова по- бързо се омазнява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си