Цитирай Първоначално написано от vellvet
Цитирай Първоначално написано от heiress
Цитирай Първоначално написано от vellvet
аз имам ;( вчера ходих на фризьор и мн ми накъсиха косата ;( искам да порасне по - бързо сега расте по 2 см на месец а искам да е дългааааа ;( къпя я със елсев пчелно млечице шампоан и балсам имам и някаква маска за изтощена коса слагам и хининова вода ... в понеделник ще си купя хининов шампоан казаха ми че растяла по бързо косата, но нз
МОЛЯ дайте съвете с какви продукти (фирма и цена и начин на употреба ) да стимулирам растежа на косата си
Ами, най- добрия вариант е добре известния тривитаминол (ако косата ти го понася), хининовата вода/ шампоан, също са ефикастни, но аз ще ти препоръчам още: фрикции с корени от коприва, както и Стимулантът за коса на Икаров е много ефикасен, използвай го като мажеш косата с него и оставяш да престои една вечер, не е необходимо да слагаш кърпа. Има и нещо, за което никой не казва, а точно в него е същтността на бързия растеж на косата. МАСАЖЪТ! най- добре е около 20-30 мин преди измиване на косата, но ако нямаш нерви- поне 10 мин.. И за предпочитане с масло ( бадемово масло + масло от гроздови семки). Резултатът сама ще го видиш.
Успех.
мислех утре да си купувам тривитаминол... но какво трябва да значи "ако го понесе косата ми" има ли някаква опасност да стане нещо защото имам хубава коса единственното което искам е да порасне
Ами няма опасност. Просто зависи в началото как ще го възприеме косата ти. Може да ти падне някой друг косъм, но после всичко е ОК. Един съвет- нанасяй го с маска, не в чистата си форма. Прави си маската 2 месеца , веднъж седмично или 2 пъти седмично за 1 месец.. после направи почивка, че от прекалено количество витамин А може да постигнеш обратен ефект- окапване на косата . дано съм помогнала.