Първоначално написано от
vellvet
аз имам ;( вчера ходих на фризьор и мн ми накъсиха косата ;( искам да порасне по - бързо сега расте по 2 см на месец а искам да е дългааааа ;( къпя я със елсев пчелно млечице шампоан и балсам имам и някаква маска за изтощена коса слагам и хининова вода ... в понеделник ще си купя хининов шампоан казаха ми че растяла по бързо косата, но нз
МОЛЯ дайте съвете с какви продукти (фирма и цена и начин на употреба ) да стимулирам растежа на косата си
Ами, най- добрия вариант е добре известния тривитаминол (ако косата ти го понася), хининовата вода/ шампоан, също са ефикастни, но аз ще ти препоръчам още: фрикции с корени от коприва, както и Стимулантът за коса на Икаров е много ефикасен, използвай го като мажеш косата с него и оставяш да престои една вечер, не е необходимо да слагаш кърпа. Има и нещо, за което никой не казва, а точно в него е същтността на бързия растеж на косата. МАСАЖЪТ! най- добре е около 20-30 мин преди измиване на косата, но ако нямаш нерви- поне 10 мин.. И за предпочитане с масло ( бадемово масло + масло от гроздови семки). Резултатът сама ще го видиш.
Успех.