Цитирай Първоначално написано от sunyty
Значи моята коса преди беше обемна ии много гъста след като почнах да се изправям с преса всеки ден тя започна да капе от близо месец не съм ползвала преса само маша 2 3 пъти но продължава да остава много коса по гребена като я сресвам ако има начин да го предотвратя иначе ползвам маската на Garnier Fructis Repair and Shine тя прави косата ми много мека и хубава . .

А и също ако мога да попитам за нещо което може да ми задържи прическата във форма примерно ако е изправена да седи изправена ако е къдрена къдриците да седят Благоаря предварително

Значи домашните маски с мед са много ефикасни против косопад и придават блясък на косата. Знам, че започнах да се повтарям, но все пак наистина има голям ефект.

Иначе.. за изправянето.. ще те разочаровам, но всяко третиране на косата я уврежда, а за жалост няма начин да се изправяме и къдрим без да увреждаме косъма. Има шампоани, кремове и какво ли не за изправяне на косата, но за жалост не са особено ефикасни. Незнам какво да ти кажа.. няма ли как да си направиш някаква подстрижка, която да не се нуждае от много третиране? Поне докато косопада намалее....