Цитирай Първоначално написано от Moonchild
Ако ми помогнеш ще съм ти много благодарна,та значи косата ми беше много дълга до кръста и падаше в продължение на 2 години след като само веднъж се каносах и отидох на дерматолог и тя ми препоръча някакъв спрей на билка,в който да стрия низорал на таблетки и ми каза да се подстрижa,защото не съм я подстригвала от септември и отидох подстригах се много късо и много ме е жал,но уж трябваше.Отначалото спря да капе,но гледам,че пак започна дали не е от това,че я връзвам постоянно.Веча не знам какво да правя,но косата ми прилича на "задни части"-пада,омазнява се бързо(може би защото я миех всеки ден) и имям пърхут.Искам повече от всичко да се оправи и да е гъста като преди,НО КАК ?????
Да, моят проблем е подобен. И аз така имах гъста и хубава коса, загубих я за много кратко време и след това с години се мъчех да я възтановя. Много неприятно, но какво да се прави.. случва се.
Значи.. какво мога да те посъветвам.. нека караме поетапно.. Значи- да.. връзването пречупва косъма и го прави по- уязвим и по този начин косата започва да пада..
Кажи ми иначе.. на колко време я миеш и третираш ли я по някакъв начин? След това ще измислим нещо.