.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: dali ima opastnost

Цитирай Първоначално написано от Emoooo0
    Разбирасе че има вероятност да си бременна,но от друга странна може и да не си бременна!!!Най-доброто решение е да си вземеш тест за бременност!!!

Цитирай Първоначално написано от smallbab
    бух ,ама ти не се притенсявай....виж сега нали каза че той бил внимавал...пък и дори по някаква случайност да е попаднало нещичко в теб...това не значи че си бременна ако знаеш колко 2-ки се надяват а то все не става....пък и нали това ти казвам 1-2 преди цикъла не е опасно поне не толкова много...ти се успокой усмихни се и не мисли най лошото,мен приятеля ми ме научи да не го мисля то;лкова че става лошо.....успокой се и ти след няколо дена пишкай върху 1 шуар чек изчакай 5 мин после гледай теста още 5 мин да видиш дали ще се появи 2-ра чертичка след което пиши тук доволна,усмихната и успокоена

Град
    Пловдив
    изключително важно е да ни кажеш точно колко милиграма изтече ... иначе не можем да ти кажем дали си бременна
    -- -- --

Град
    Варна, България

Re: dali ima opastnost

Цитирай Първоначално написано от cri6
    imam edin problem...pravih seks bez prezervativ.....na sledva6tiq den mi doide cikala...no ne kato drugite meseci....mn oskaden..i me e strah da ne sam bremenna...ima li nqkakva veroqtnost?molq pomognete mi
    Направи си тест! Даже два, щом се притесняваш толкова.

направили си тест за бременност

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс

Re: dali ima opastnost

Направи си тест! Даже два, щом се притесняваш толкова.
    +1

Голям фен
    нз как се съгласявате да правите секс без презерватив като човека отсреща е достатъчно неопитен за да незнае как и къде е свършил по темата : вероятноста да си бременна е малка, но все пак я има. казваш че си ходила до болницата и са ти казали че вс е ОК направи си тест и ако е отрицателен дишай спокойно и следващия път СЪС презерватив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си