- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мит или истина .. ?
Значи може да прозвучи глупаво преди ми казаха нещо и незнам чудя се дали е възможно .. Казаха ми , че ако момче опита от цикъла на едно момиче , хормоните полудяват и той започва да изпитва нещо към нея .. Не знам то като се замисли човек може и да е възможно .. Някой чувал ли е и вярвате ли ?
Това за пръв път го чувам..
Направи на някое момче чай с превръзката си и ще разбереш...
И аз съм го чувала , но не знам .. Иначе има някаква възможност ;]]
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
тва пък за първи път го чувам..и не миссля че е вярно
Вече се чудите каква по-голяма глупост да измислите.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
otvrat tva ne stiga 4e e pulna gnus ami i nqma kak da e vqrno nz zvu4i absurdno i adski ama adski gnusno
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
вчера се регнах в тоя сайт и си викам поне тука няма да спамя ама като гледам какви таланливи спамерчета има тука немога да се спра да си покажа чара и да се върна на темата ако някой яде от твоите фекалий ще огладнее ли (това може да е тема за форум даже) надявам си българин а българина невярва само ако вижда трябва и да пипне затова пробвай па да видим и разберем![]()
Ето я кака ви, която всичко ще ви изясни. Не, това не е вярно, някой си е направил ташак.![]()
Pro Di G.
The Female Pick Up Artist
Чувал съм го като магия за любов, но пък как вярвам на магий и врачки.
ОМГ..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Прочети нещо по биология и сам/а си отговори.Това в някакви вещерски книги ли ги четете?![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Боже господии....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо да е гнусно,гнусиш ли се,като ти тече-просто свикваш с нея.
Мен не ме е гнус.
Няма как да стане това което питаш.
Това е кръб с части от яйцеклетката,а не елексир
Щом може да гълтате и да опитвате "соковете" на партньорите си безпроблем,защо да не може и с цикъла да е така.И не ,не е различно...
Съгласна съм със Shiaс разликата,че почти едно 93% от момчетата не биха си опитали спермата,а остаи за цикъла на някоя момиче
![]()
![]()
![]()
Момиченце съм :P
sички се мислите за zveдzdi .. ма ste паДащИi zVezдИи .. .. saмY isтинските zwezдии не oгаswaт никоГа ..[!]
усмиwкаtа wинаги е на лiцеto .. но никоi не рaзbра какwо мu е в sЪрцеtо...