- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МУ - проблем ли ще е
Аз в момента съм десети клас в паралелка с профил "Предприемачество и бизнес". Но проблем ли ще е ако искам да кандидатсвам с Химия и Биология а тях ги учим само до 10-ти клас? Догодина 11 клас може да имаме ЗИП Химия ама може и да нямаме. То нали в МУ се влиза с изпит, но дипломата гледат ли и това дали ще повлияе по някакъв начин?
То нали най - важните неща по Химия и Биология се учат 9-ти и 10-ти клас ?![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Най-важните неща по химия се учат от 7-ми до 10-ти клас, а по биология от 8-ми до 10-ти. Гледа ти се оценката от дипломата по химия и по биология (средно от трите години).
Don't tell me what I can or can't do !
+1, но трябва според мен да тръгнеш на уроциПървоначално написано от Boyd
Мн ви благодаря за информацията.
И аз смятам, че са ми нужни уроци понеже в училище нямаме много часове Химия.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Виж,и аз съм твърдо решен за 17 години -10 кл,да кандидатствам в МУ Варна/София/Плевен/СЗ/ - медицина.
По-компетентни мнения-раздел Наука-тема:Хуманна медицина
И определено ти трябва всичко,от всчиките години.
По принцип МУ-тата изнасят план-конспекет от 8 до 12 клас.Това са около 120 теми (уроци) от учебниците от 8 до 12 клас. (за 10-ти за 2),от които 1 или 2 ще се паднат.По същият принцип и е химията.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
За изпита в МУ трябва да учиш 66 теми по биология и 22 теми по химия и да решиш 507 задачи от конспекта(подробно решение:като например една задача излиза 4 листа А4)...Пък на изпита се падат 3 теми по Биология(8,9,10 клас,които се развиват перфектно),и 1 тема по химия и 4 задачи