- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- !!!Маркетинг!!!!
Здравейте,може би страня от темите във форума,на ми трябва спешна информация.Някой знае ли нещо повече за специалността-маркетинг.Харесала съм си я в пловдивския университет "Паисий Хилендарски".Какво се учи,от рода на кои учебни предмети,и какво мога да работя после?Ще ви бъда много благодарна за помощта!!!
shadow4e
Грешен раздел
Като цяло за специалност маркетинг ще ти напиша (не точно за унсс или пловдивския университет или кои който и да е друг университет) Не лоша специалност, не е супер зубърска, а после в практиката се проявява творчество и усет, трябва да си отворен човек тоест да успяваш да общуваш лесно и да създаваш контакти.
Като завършиш може да станеш маркетингов мениджър, маркетингов консултант, специалист по пазарни проучвания, по пазарна политика, по снабдяване, по пласментна дейност, да работиш неща свързани с реклама, връзки с обществеността, стимулиране на продажбите, анкети, интервюта и такива неща. Предметите са от сорта на: ценова политика, дистрибуционна политика, иконометрия, нещо с компютри информатика например, език (зависи къде учиш) и там всички основни икономически предмети, които се изучават от всички икономически специалност
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
На мен маркетингът ми се струва доста интересен. За теб има време докато се реализираш, но по принцип сега в тази криза, чета в друг форум, че доста трудно си намират работа заради кризата. Доста от фирмите орязяха значително бюджетите си за тази година, но ти докато завършиш има много време, а и ако човек има качества, ще си намери работа.
Ей и аз съм си избрала маркетинг в Пловдиве и не само там, но там искам най-много.
Братовчедка ми учи това и от нещата, които ми разказва(които учи) ми се струва доста интересно![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Страхотно!!!!Първоначално написано от LovelyGirl
Ще ми кажеш ли какво ти е разказала!
Ами аз уча маркетинг в Русе, 9-ти клас съм и за сега специалните ни предмети са Право, Микроикономика, Компютърен машинопис а за професията мога да ти кажа че е много добра, но това си е индивидуално за всеки...
Маркетинг=Реклама...
най-просто казано, ако ти допада лошо няма, но определно звучи по-интересно от колкото е в същност...
Да бе, толок високопарни имена измислиха тия хора.-.. само и само да не е на български...![]()
мн трудна материя като цяло ..
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()