- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Младежка Полиция
Абе драги съфорумници, имам една идея, която ми се върти в главата от известно време и след като се поразтършувах и не намерих нищо по въпроса, реших да я споделя с вас.
Не ви ли е писнало да гледате за убийства, грабежи, да чувате, че са се случили разни неща (лоши) на вашите приятели и познати, на семейството ви? Е, на мен ми е писнало да слушам по ТВ дори как някой си убил някого и избягал, омръзнало ми е да слушам за агресията след тинейджърите и за ЖЕНСКАТА агресия, която със всеки изминал ден достига нови рекордни стойности!
Та с този ми увод до тук.. ако съм породил някакъв интерес у вас, предлагам ви да продължите да следите мисълта ми.
Ето какво ми хрумна: Хайде да си създадем "Българска младежка полицейска организация" или "Български младежки отряди", които да подпомагат я полиция, я нещо друго. Престъпници винаги ще има, хулигани- също, ама тия хулигани ако ги надъхаме и ги впрегнем срещу престъпниците, друго ще е, нали ? Мисля си така.. защото съм на 19 вече, да взема да оглавя някакво отрядче за справяне с обществените нередности и нарушителите (крадци и т.н. ) от ниско ниво. Хем на нас ще ние по-хубаво, че ще живеем по-спокойно, хем и в същото време ще помагаме я на полицията, я на армията- вече в по-дългосрочен план... Това съм замислил като за начало, иначе плановете ми са наистина огромни, само ми трябват хора- ЧЕСТНИ, ПОЧТЕНИ, ЛОЯЛНИ, ВЕРНИ и НЕПРИМИРИМИ спрямо случващото се в България.
Вие какво мислите за идеята ми, драги ми съфорумници?
Чакам вашите- надявам се остроумни- идеи и коментари![]()
Първоначално написано от Say It Right
Ще помагаш на армията, а?
с каска и калашников ще се разхождаш по улиците да се правиш на мъж пред пияните студенти пред някоя музикална дупка в студентски нали) Знаех си.
сарказмът ти ми харесваДано поне от части да си ми схванал идеята
![]()
Ами виж то на мене като цяло идеята ми харесва... ама нали знаеш - Една птичка пролет не прави... Та затова трябва доооста хора да се съберат, за да се получи нещо що годе добро.Ама и пак не ми се вярва да има голям успех, защото то полицията едвам едвам се оправя, че едни тиинове ли ще могат... не знам, не знам... Но иначе хубава идейката.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
аз съм за, въпреки че много хора ще го иронизират и няма да стане просто ей така..не знам, това е нещо, което се развива с времето.
Точно защото ти разбрах идеята се изказах така, а пък гледам че търсиш остроумни коментари )
Кефи ме, че имаш желание да промениш нещо, но нещата няма да станат така.
А и не си първият, дето си се сетил, нали онзи клоун Расате направи някаква гвардия.. така и не разбрах какво се случи с нея.
Искаш да дадеш сили и правомощия на 'хулиганите да се борят срещу престъпниците'.. .ама чкайа малко, по мои сведения именно те са престъпниците, чупещи градския транспорт, биещи всичко що е облечено с червено и синьо, имащи бомби в себе си и арсенал от хладни оръжия. И си мислиш, че тия хора ще те защитят? Мен ако питаш ще изтребят до крак ромите за една вечер - ама май май и твоята идея е такава?
Със сила всеки може, но не се прави така. Политиката е решение, стани политик и 'ни оправи', много бих се радвал.
това мисля да правя като се изуча достатъчно, но първо мислех да изчистя света от ненужните там паразити по м.. "мек и безболезнен начин" ако разбираш какво имам предвид..![]()
![]()
а относно репликата на госпойицата "не ми се вярва, че ще стане нещо, трябват много хора..." провери в нета значението на думата "нихилизъм" - какво да правиш - Балканщина ;p
Не смяташ ли, че това е леко наивно?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
ясноооо, аз се оттеглям от темата.Първоначално написано от comics
![]()
Е, добре де, да кажем, че аз много искам да помогна, но половината ми приятели се занимават с разни незаконни неща, макар и дребни... Просто не го виждам тоя номер. То като се замислиш дори да пиеш в борисовата вече е незаконно, и за това ли ще помагаме?!
АХха Хха хАА ха ..Първоначално написано от Bianca
![]()
.!.
Утопична идея.
Мислех си, че хулиганите, са причината да има полицаи.
Плановете ти няма да се сбъднат.
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
Бих ви разказал за младежките организации в Бейрут ... ама така или иначе ще ме нахраните че пак говоря за Ливан ... така че ще го спестя!
Въпреки, че там тийнеджърски и студентски убийства не остават ненаказани!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.