.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Обица..!?

Hybrid View

Обица..!?

...Зна4и искам да си пробия ухото(мом4е съм)...и много ви моля кажете какво трябва да направя....искам да си го пробия вкъщи....(как,с какво и тн.) плс някви съвети...

Aз вече имам 3 дупки на мекото на ухото, като две от тях си пробих сама.Едната от тях си я пробих с игла, като дезинфекцирах иглата с спирт и обицата също.Обицата трябва да е медицинска, за да не ти се вазпали ухото.Другата дупка си я пробих с абокат от аптеката-струва около 1 лев.С абокат е по-лесно, тъй като абоката е и чист и стериле, а и после слагаш по лесно обицата.

Град
    Wonderland
    с абокат

Град
    In the middle of Nowhere
    И защо искаш сам?Да се правиш на мъж ли?Аз мисля,че доста ще боли..Не съм си пробивала ушите сама,ама за Бога една дупка струва 5 лева...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

foreverr , мацка , написала си думата АБОКАТ 3 пъти и трите грешно!!! ше объркаш момчето и ше ходи да се излага в аптеката . Дезинфекцира се обицата с кислородна вода и гледай обицата да ти е или мединска или от титан. После известно време ше тряа да я промиваш пак или с кислородна вода или с физиологичен разтвор.

И аз сe пробивах сам с обикновена игла, обаче дупката я бях напраил на криво и махнах обичката да зарастне и след някой ден ше си го продупча с абокат на ново.
    Лесно е, споко не боли изооообщоо
    Просто трябва хигиената да е на ниво, да го промиваш редовно и няма да имаш грам проблеми :>
    ала бала

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    хващаш обицата и дупчиш :P

мерси много на вси4ки за съветите...ве4е се пробих... и сега само поддържам хигиена ...горе-долу знаех какво ще ми трябва и се бях подготвил предварително....до колкото по въпроса на nefchi_bs - не се пробивам сам за да се правя на мъж,а защото съм в 4ужбина и не знам къде да отида

можете да закль4ите темата

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    да. и се пише обеца

Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    да. и се пише обеца
    Дублети са
    Тоест може и обЕца и обИца

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Пф тука всички само праят проблеми за правописа на хората сякаш са безгрешни... жалка картинка
    По темата ... от къв зор ще си в пробиваш сам вари в някой студио 4 лева е една дупка няма обеднееш толкова....
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Пф тука всички само праят проблеми за правописа на хората сякаш са безгрешни... жалка картинка
    По темата ... от къв зор ще си в пробиваш сам вари в някой студио 4 лева е една дупка няма обеднееш толкова....

момчето каза,че живее в чужбина и не знае къде да отиде

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    да. и се пише обеца
    както казаха вече са дублети.. преди да поправяш някого погледни си в речника поне да не се излагаш

Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl

момчето каза,че живее в чужбина и не знае къде да отиде
    Еми, да се поразходи малко, да поогледа и ще разбере къде да отиде.

Град
    Manhattan *
    ее какво толкова човек кат се пробие сам? да не е болка за умиране... изобщо не боли,още по-малко пък на ухото

Олее вие сте луди ?! Сам у вас да си пробиеш кожата с игла ? Да не правиш някой ужас ?! ,, В края на улицата ни живее една медицинска сестра и моята братовчедка ходи да й пробие ухото с игла , незнам какво чудо беше , но чак у нас я чух .. От този ден толкова съм се наплашила от тези болки , че ако трябва един ден пак да си пробивам дупка ще си ида там където трябва ! С пистолет за секунди без никакви болки и мъчения ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ахахахахах

По-добре отиди да ти го пробие лекар или в пиърсинг студио.

НА КАКЪВ ШИБАН ЕЗИК ДА ВИ КАЖЕ, ЧЕ Е В ЧУЖБИНА И НЕ ЗНАЕ КЪДЕ ДА СЕ ПРОДУПЧИИ
    Баси паниката стее, голяма работа бе, баси, една шибана дупчица на ухото :О
    ала бала

Град
    Казанлък
    Дупки се правят в козметичните салони и тва, че е в чужбина не означава, че там няма..! Ако не знае нито 1 козметично студио в неговия град/ село това вече е друг въпрос!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Цитирай Първоначално написано от CaribbeanGirl
    Дупки се правят в козметичните салони и тва, че е в чужбина не означава, че там няма..! Ако не знае нито 1 козметично студио в неговия град/ село това вече е друг въпрос!
    Aебж за кво му обеснявате като той вече си го е пробил сам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си