- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 90's kids :D
Да е колкото и скучен да ми беше Титаник към 2 пъти го гледах и зоро![]()
На мен най ми липсват от тогава вафлету куку руку с картинка липсва ми да гледаме цялото семеиство Стъпка по стъпка
Да чакаме с нетарпение новата изява на слави трифонов докато го гонеха от всякаде........
Трябва ни и сега такава личност която да казва и прави това което трябва......
Липсва ми НЛО , липсва ми часът на дисни......... Коледните играчки направени от стъкло които не струваха по 6 лв .....Концертите по стадионите на слави на които градовете се опразваха![]()
Дъвките турбо и бони бон , шоколадите кума лиса и шоколадовите близалки....
Сладолед скрежко и оня странния сладолед с червена шапчица![]()
Сладолед на топки но не тоя дет сега го продават а оня в кантите .....
Руските филми приказки![]()
Тези неща на нас ни стигаха домашния телефон и телевизор с лошо качество , а сега децата искат нов джсм на всеки рожден ден и тн.![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
бо-ни-бон вчера ядох, отвратителни бяха![]()
ухууу БМХ, беше червен моя, ама беше...![]()
нещото което ми липсва най-много е играта на дама, скок подскок :/
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
и пак да кажа Шмаизервелика игра
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Оооо по руската даваха предаване подобно на форт боярд ако не е същото, пак тичаха за некви ключове из някакъв замък, ам ест беше много по-яко от сегашното...
може, може, то не че сега ми пречи да си я начертая и да играя, малко ми трябва, ама...![]()
от време на време, скачам по плочките в нас![]()
Еее, моят беше синичък с беличко и тия лепкащи се неща по рамките... красотаПървоначално написано от PIF
![]()
Cartoon Network му знаех цялата програма, сутрин преди даскало чак ставах да го гледамПървоначално написано от SofiaRegularCunt
БМХ-ите няма да ги забравя.. особено розовите и жълтите с дунапрените и тигровите лепенки... Ние пък си имахме 3 скривалища само в квартала и се биехме с другите блокове
![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
^ Всяка година даваха Титаник по коледа![]()
Помня как идваше 1 път годишно идваше панаир и по цял ден киснехме там и то за някакви жълти стотинки, на блъскащи колички, някакви там люлки и най-вече стрелбището играехме за електронни игри, ех нямаше ги още прозорците на чичо бил и и всичко се въртеше около това кой има гейм бой (със мега мен, покемон, дигимон или драгонбал з) или електронна игра да играем на тетрис и танковете :С помня как имахме вардибурдюрна 1 фр дядо му има и после ще ида да го покарам да видя какво ли е било по онова време да караш кола
ех как ми липсва когато бях млад, нямаше лицемерие и всичко се въртеше около игри :С
А ние лятото с водни пистолети
а пистолетите с капси, монополи играх преди 1 седмица и така се смяхме, няма такова удоволствие да приведеш нещата до простички детски неща![]()
помня Евро 96, имам още залепващи картинки от тогажаС баща ми седяхме да гледаме мачове на семейното ЮНОСЧЕ тогава и се събирах легнал в един фотьойл
Пък като станеше тъмно, целихме влака с камъни и се криехме в подлеза![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
май само аз съм си прекарал детството на село![]()
![]()
Помня как се целехме с камъни с малките циганета ..![]()
Помня всяка зима на военната станция на Витоша, всяко лято на военната станция на Сарафово!
Ех, хубави времена бяха!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
а това за световното не го помня :С но помня как пеехмеФранция здравей знамето развей на света напук ние пак сме тук ще ви скъсаме![]()
а сега намерих 1 снимка от 5-ти юни 93-та година на която съм сниман с 4рите костенурки нинджа![]()
Аз съм 94',но почти всички изброени неща в първия пост ги помня .. ех![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
помня че пеехме тази песен
[vbox7]http://vbox7.com/play:8ab3444b[/vbox7]
Помня плодчетата ... всяка сутрин ги гледах преди да отида на детска градина!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
и тази http://vbox7.com/play:ab57a615
тогава роси кирилова беше на мода и пееше за барби![]()
че аз още и още си ги припявам от време на време, особено оранжевата песен![]()
това е песента!
http://www.vbox7.com/play:377fbc7a![]()
Насъзлиха ми се очите...мамка му...
To strive, to seek, to find, and not to yield...
А банани с пижами помните ли?![]()