- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 90's kids :D
горе на черешата,търси се съпруг за мама .. и до ден днешен ги гледам..любимия ми е войната на таралежите ,мисля че беше ( за баскет се разправяше )![]()
а , ей тва еПървоначално написано от Jesus
(аз докат си напиша мнението..
)
Рицар без броня![]()
http://vbox7.com/play:485903ed
добре, че са ни театърът и книжките.Първоначално написано от Dumb
като ми купиха първия екип ( Стоичков, ЦСКА ) и бутони умбро 36 номер.. немаше таква гъзария
Пък като валеше и беше гадно времето, вечно се събирахме в някого и игарехме на колички или на мач с топка за тенис
![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
А някой от вас играл ли е на топчета?![]()
от тия стъклените имах около 1000...Първоначално написано от afterforever
В различните краища на България им се вика по различен начин. Имаше тема за това...Иначе аз го знам лимки
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
това са металнитеПървоначално написано от dedencety
![]()
при нас билички викаха на металните :С аз помня как отидохме на плаж махалата и на 1 му изсипахме всичките топчета в басейнаегати и скърните сме били :С
Аз знам че им викат Сирийчета ...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ааа най-добрите времена бяха тва.
В неделя-къпиш се, ама с косата, сядаш и гледаш по първа чип и дейл и гумените мечета...Безценно![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ооо, не имаше много различни, аз на село като бях и колеха някво животно и му исках едни неща от краката те бяха топчета, най-добрите бяха.. толко чужди съм изпочупил..![]()
![]()
Мойта история с неделните детски е малко кофти..
Баща ми ме вземаше всяка неделя в 10 часа сутринта и трябваше да ме върне в определен час. Проблемът е, че часът, в които трябва ше да излезем от неговият апартамент беше точно в средата на последното детско... И хем ми беше тъжно, че ще видя баща ми след седмица, хем че не мога да си догледам филмчето... Пъки при него имах хубави играчки и вкусно ядене.
Голяма работа, да не ти пука... аз пък тряаше да си слагам слушалките на синтезатора, за да свиря и да не чувам наште как се карат![]()
![]()
хаха,да,в неделя всички се къпеха и не излизаха никъде,щото си пишеха домашните.Първоначално написано от XceSS
![]()
Аааа, мерси майна, тва го търся от 5 годиниПървоначално написано от SofiaRegularCunt
.
![]()
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
![]()
ааааа, аз имам от 98` албума иии всички българи ги бях залепил, ама после го продадох и след месец си го върнах, ама половината лепенки ги нямаше вечеПървоначално написано от Rowdy
Още го пазя
и вафлите с наградиот куку-руку имах някво часовниче
![]()
Ние сме били големи тогава.Първоначално написано от Decu
94 да не се бутат в темата на батковците и каките.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test