.
Отговор в тема
Страница 20 от 28 ПървиПърви ... 10161718192021222324 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 700

Тема: 90's kids :D

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Като споменахте пушене, в 4 клас видях един приятел от детската градина да се крие да пуши под една тераса и бях доста скандализиран.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Чук и Гек - прескочи кобила! Чук и Гек - двама братя, два близнака

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    Ма не сте връзвали супергерои за найлонови пликове и да ги мятате нагоре, после падат с парашути :ООО
    Класиката беше, да правя ракетки от вестници, те ставаха едни супер големи, паля ги и ги метам през терасата
    И ако имаше някой отдолу, викам "Бягаййй", скривам се и го гледам от 1 дупка как бяга
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Имаше едни лазерчета и с братовчедите ми светехме в краката на хората късно вечер от 6тият етаж. Те много се панираха...

божее как ми липсва всичко това .. имаше и "аничка-баничка, пляс мандаринки " в менюто на детската кренвирш и картофено пюре бяха любимите и се падаха на 20 дни веднъж правехме балончета от пяна с веро, после решавахме че е тъпо и почвахме да се поливаме с тях .. стражари и апаши бяха задължителни както и жоменка, пеехме песни за Алф "Алфи Алфи слизай от леглото, Алфи" , пълнехме пликче с вода и го пускахме от балкона (голям хит беше) имахме големи зелени нинтендота, тамагочита и се вълнувахме като наемахме касета за 5о стотинки от сорта на Каспър и Уенди, Таласъми ООД беше л/бим филм и като отидехме в МакДоналдс бяхме по развълнувани от всякога, избирахме пантофи за детската с дни, диктувахме на мама писма за дядо коледа и носехме торта в детската .. <333 как ми липсва всичко .. не споменавам ефтините бонбони на корем.. и сладолед Каспър.. ии едни изкуствени змии имаше, с тях колко смях .. ии специалните "комплекти за грим" хаха ;дд ооо а Малиция Бон Бон оххх шибани компютри интернет телефони и всичко .. развалиха детството на толкова деца..

^ сетих се и за лепенките на "Спасители на плажа" и как няколко още ми седят по дограмата, имам и по гардероба и по миналото легло и Къци, момичетата на късмета и вицовете му .. ох как безумно ми липсва .. бяхме истинска дружина, сега не сме си на половина толкова близки и с най близите приятели .. ://

става мн ама се сетих за Улица Сезам, Голямото Пиле, Елмо .. Попай Моряка .. <33 гледах Сънчо и през зимата онова за Пешкирите ми беше любимо.. Милион и едно желания леле по цяла година чаках да го гледам! и имаше едни дъвки шок, лоф ис и кви ли още не .. капачки от лимонада те издигаха в ярархията на бандата .. и имаше купони за хляб млякото беше в пласмасово пликче и като го отвориш то се разливаше насякъде около теб а клуб НЛО беше невероятно забавно, учех всички песни и даже помня някои и днес ;дд чипикао и всичките му албуми рокс! Ну Погоди! лелее цялата стая в детската беше облепена с плакати на това детско, и пъзели редяхме и имаше едни бонбони ПЕЗ ако някой ги помни - слагаха се в машинки с глава, които "плюят" бонбони а Лъки Бой? не ми казвайте че не го помните А ЛЕЛЕЕ КОЛКО МРАЗЕХ ОТ ДЪН ДУША ГАРЕЛОВ И ПАНОРАМА .. ;Х НЯМА ТОЛКОВА ПРОТИВНО ПРЕДАВАНЕ, С УЖАСНА МУЗИКА! и патиланци леле каква атракция беше в детската .. ии банани с пижами <33 как сме оцветявали книжки не е истина.. малкото пони <33 БООЖЕЕ А БЕЙБИ БОРН? невероятно беше! кустенърките нинджа, ПАУЪР РЕЙДЖЪРС! Фокс Кидс?

точно на 15-я ми рожден ден съм безумно щастлива да си припомня че имах детство .. И ТО КАКВО! За мой срам съм станала повърхностна вещоманка.. като се сетя само какво беше и ми се реве! Липсва ми всичко от него, но в сегашния свят ми се струва невероятно далеч, сякаш е било преди 425293571 години .. всичко се промени толкова бързо .. <333333333333 ПРЕКРАСНА ТЕМА! ПРОСТО ПРЕКРАСНА!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Аз пък най-добре си спомням покемоните... Иначе по-голямата част от детството ми мина в занимаване с градинарство. Имах голяма цветна градина, роза и една гума със засяти ягоди.

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

вие мятахте ли торбички с вода през балкона ?

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от DJEB
    вие мятахте ли торбички с вода през балкона ?
    Да... И не бяха пълни и само с вода... хъхъ

Помня и ведъж как през терасата (аз съм на втория етаж) си метнах всичките любими плюшени играчки на едно дете съседче, по което уж бях лудо влюбена... хахаха И после майка се прибира и ми гледа всичките играчки навън през терасата.. И аз такава спокойна казвам - Ами мамо не знам как са отишли там.... Ужас ужас...

А един път като мятах да целя хората с вода през терасата взех, че уцелих новия шеф на мама... пък аз не го познавах И той взе че ме видя и се качи до нашия апартамент и звънна на вратата! И аз тъпото лапенце отворих... още не знам защо съм го направила И тоя после ми чете конско 2 часа... ама ми беше много смешно щото целия беше във вода хахах а беше един костюмиран такъв...
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Интересно, какво помнят хората родени 94-а година от 90-те? Че вие сте били на по 5, когато е дошла 2000-та.
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Но повечето, които са писали тук за родени 90-те, 91 и 92 Така, че все пак и ние нещо помним... То много ясно, че вие като сте по-възрастни ще помните много повече неща. Дайте и аз ако докарам майка ми и баща ми тука те пък още повече неща ще помнят. Така, че мисля, че това си е нашата тема точно и е гадно така по-големите да ни натяквате, че сме били малки и нищо не сме видели... ние да не сме виновни, че не сме се родили по-рано.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Аз знам "Чук и Гег са двама братя монтьори! КЛЮЧ! Червени черешки, КЛЮЧ"

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ууу с една приятелка много обичахме да поливаме хората с вода през терасата...а невинните хора ,които са изгорели по телфона ллелее.. даа и тоя сладолед каспър...беше най-велокото нещо на целия свят..ужасно много го обичах и ледените сокчета

Супер фен Аватара на _donna_
    Аз пък помня Арабела и Арабела се завръща и Семейство Мейзга ...
    и вафла Боровец обикновена със сокче от десет..

"аничка-баничка, пляс мандаринки
    Дааа!

пред нашия вход имаше 4 "дапа" за топчета , "стадиона" беше в градинката пред нас с врати от камъни, а пък следобед ходихме за риба с пердета .. е най-често хващахме жаби и със спринцовки ги пълнехме с вода и ги хвръляхме от 4тия етаж
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

ех спомени
    в онези времена си прекарвахме
    страхотно
    липсват ми

абе помните ли педя човек-лакът брада ? (риторичен въпрос )

Супер фен Аватара на Dumb
    Помним!
    И Бате Асен помним /Асен Кисимов /
    лека му пръст

Ееех...аз пък бих казала, че това е времето изпълнено с най-много интриги

и все пак

а Мичмана помните ли го?

Цитирай Първоначално написано от Dumb
    Помним!
    И Бате Асен помним /Асен Кисимов /
    лека му пръст
    да бе много яко беше тва с бате Асен и дядо Пънч
    (мноо добри гатанки )
    а НЛО гледахте ли?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от DJEB
    а НЛО гледахте ли?
    Аз още си припомням старите неща на НЛО, когато ми е тъжно.

Град
    У нас Си (=
    Като изляза из квартала сега и на полянката зад един блок, на който преди ритаха ( и момичетата правихме смешни опити да вардим вратата, когато ни писнеше да си играем на кукли) сега е обрасла с 40-50 см трева.

Имаше някакъв пост, че се усещаме същите и примера за пързалката. Е, аз не искам да се пускам по пързалка и това е нормално, защото съм на 17. И признавам гледах малко странно едни момичета от по-долния клас, които си играха на "капитане, капитане, какво ти е морето" пред салона, просто защото това са детски игри, а ние като по-големи можем само да си спомняме умилително нашето детство и да се радваме, гледайки следващите поколения как играят безгрижно. Е това последното вече се вижда все по-рядко. А това, че се усещам същата, вярно е..не мога да възприема, че съм на 18 почти. Сякаш съм си мъничка още и като се видя в огледалото и се замисля, въобще не се чувствам толкова голяма, колкото изглеждам.

А това за тостера, филмчето, лелеее толкова пъти съм го гледала и го обожавам. Може някой път като съм самичка да си направя принцеси с айрян и да го изгледам отново.

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    Ма не сте връзвали супергерои за найлонови пликове и да ги мятате нагоре, после падат с парашути :ООО
    Малее Това си го правих с кукличките от Мак Доналдс, а под прозореца ми стоеше едно приятелче, което ми я хвърляше обратно горе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си