.
Отговор в тема
Страница 21 от 28 ПървиПърви ... 11171819202122232425 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 700

Тема: 90's kids :D

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    Ма не сте връзвали супергерои за найлонови пликове и да ги мятате нагоре, после падат с парашути :ООО
    Класиката беше, да правя ракетки от вестници, те ставаха едни супер големи, паля ги и ги метам през терасата
    И ако имаше някой отдолу, викам "Бягаййй", скривам се и го гледам от 1 дупка как бяга
    Веднъж бях излязла на терасата да готвя някакви листа и имах две купички и към края на играта си преливах вода от едната в другата и по едно време ми писна и ги излях през прозореца. Точно тогава минавала една жена и цялата я окъпах, без да искам. После адски много буча Ама пък беше 40 градуса, бързо е изсъхнала.

Беше толкова хубаво...
    По цял ден стояхме на къщичката на дърво и ближехме ледени сокчета.
    Правехме си кюфтета от кал.
    Веки ден ставахме в осем и излизахме 8,30 за да нахраним котетата,които гледахме в кашон. Момчетата пък си имаха малки кученца и постоянно се състезавахме. Не се прибирахме по цял ден-стражари и апаши,гоненица,федербал(ле ее тоя федербаал),ластик(...жълта лимонада,кебапчета на скараа).
    А помните ли КЪР -колко тениски съм си скъсала на тая играа
    Събирахме стотинки и си купувахме пастичка от сладкарницата, като 6 човека ядяхме една пастичка Или пък семкитее...
    Имаше период,в който продавахме цветя на бабите от блока. Колко градинки бяхме обрали
    Вместо скайп си чукахме по тръбите за студената вода и излизахме на балкона "да се разберем"
    Бях горда със супер модерния си БМХ и всички други с Балканчета ми завиждаха
    Помня как ядяхме зелени джанки и се целехме с костилките
    Тупахме килимите на съседката от третия етаж и после тя ни черпеше с Лимонада
    Вечер,към 9,30 всички майки излизаха по балконите и започваха да крещят името на отрочето си. А пък нас ни беше толкова яд,защото тогава излизаха да ритат големите
    Помня как веднъж наще бяха на гости и останах до по-късно при батковците Гледах ги като богове,докато ми разказваха как чичо Гошо им продал наливна бира
    Ееех... излизам пред блока и няма да звъня по джиесема,а по домофона :P

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Най-готино си беше да ловиш майски бръмбари и след това да им късаш тея безцветните крила и да ги пускаш да се състезават
    btw що още не са излезли майските бръмбари ?
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мога да се басирам, че тая тема ще удари 1000 мнения.

Мхм да ви имам проблемите.Като не искате тоя и оня да ви влиза в темата тряаше да се каже още от началото МОЛЯ ДА ПИШАТ ХОРА 20 +.Тогава щеше да има смисъл човек да се занимава и далеч нямаше да има 35 стр. тема.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Помня зиамта на 97-ма когато баща ми заведе мен и брат ми на откриването на Dunkin Donuts на Витошка .. и точно тогава минаха протестиращите и некъв се беше напил на куче и викаше "арееее радка пиратка"!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Варна, България
    Чесно ви казвам, хора, абсолютно всичко, с малки изключения, помня и съм правила в своето детство. Аз съм родена точно 90-та година... Спомням си Чичко Тревичко, игрите на настъпванка, мижанка, стражари и апаши и много други, вече споменати в тази невероятна тема! Прочетох я цялата от-до, просто ми достави изключително удоволствие да прочета спомените на други хора от цяла България.. Наскоро ми се случи да ме спре един дядо в квартала докато отивах на училище и да ми пожелае шестици. Направо си останах изумена!!!
    Не знам дали вие сте го правили, когато сте били малки, но аз специално, моята сестра и още няколко деца от моя блок се събирахме, хващахме кой метла, кой търмък, кой лопатка, кой парцалче и изчиствахме входа, градинката отпред, улицата, измивахме я и какво ли още не. Това за нас беше игра! Ха сега някое дете да се наеме да измете и изчисти пред входа на блока си, само, без никой да го кара!А?Никъде няма да видите подобно нещо.
    Аз съм от Варна, имам щастието да живея в кв. "Чайка" (който живее тук знае как е ) и искам да ви кажа, че е много хубаво и сега, защото почти нищо не се е променило в квартала откакто аз се помня.. Тук-таме има построен някой блок, но всичко друго е същото. И все още има деца да играят на различни игри по площадките и да се разхождат из квартала. Да, вярно игрите им са много по-различни от нашите едно време, но поне ги има да радват погледа.
    Колкото повече, толкова повече! - както казва Мечо Пух!!! Рулз за мечето

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Лелеее,страхотна тема...Аз съм '91 и 99% от тези неща съм ги правила...
    Толкова хубави моменти...Не бих заменила тези мигове за нищо...
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Лелеее,страхотна тема...Аз съм '91 и 99% от тези неща съм ги правила...
    Толкова хубави моменти...Не бих заменила тези мигове за нищо...
    Не дей да лъжеш! Всички знаем, че ти от малка носиш котюр и си част от хайлайфа и само на голф си играела!
    Grumpy old madman

Чичко Тревичко имах и аз ама го прецаквах все нз как успявах, многобройни пъти ми се подаряваше да се уча на търпение
    Затова пък си отглеждах леща в памук в шкафа, която всъщност даже коренчета имаше и по листенце на семенце, ама не знаех какво да я правя
    Ние целехме минувачите от прозореца, все модни какички и полицаи- на главната до общината
    А по тръбите не сме чукали, ама имахме сложна система с "телефони"- кофичка от кисело мляко с конец

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Улица Сезаааааааааааааам!

Град
    Варна, България
    хаха детски предавания - бол! Не всички помня, но да Улица Сезам си беше класика... То просто няма друго такова!
    Искам пак да го дават..
    Аз имах дори анцуг на Power Rangers The mighty Morphin, какво знаете вий! хаха

А като малка като ходех и на двете ми села, на едното си организирахме 'експедиция' с баба и дружинка да ходим н горе извън селото по полята, хълмчетата и т.н., а на другото - само с приятелчета.

С времето това спря.
    Баба ли я домързява, или на мен не ми се занимава - не знам.

вее, като, че ли си ходя на село само, за да си почина от "големия град", да помързелувам, да ям и да спя (нещо, което правя ежедневно в нас )

Много ме разчувствахте и смятам следващия път на село да го прекарам, не само във вилата и в кафенето на центъра, ами и на разходка.

(Бахти, някои хора дават пари, за да излезат на пикник [примерно] извън града...)

Град
    Варна, България
    Бе преди това не беше пикник, то не беше разходки до не знам си къде... Аз си спомням като съм ходила като малка с нашите тука по крайбрежните курорти на юг от Варна.. баси якото дето беше.. Имаш място да потичаш, да пориташ, да подишаш чист въздух и т.н. Яко беше га бехме дЕца! хахах

"пикник" го казах образно казано.
    (едва ли тръгваш на поход /разходка/ без храна и водЪ)

Град
    Инкогнито
    абе около 99-00 имам супер яки спомени помня си първата целувка обикаляхме парка до късно и то без да ни е страх а сега не може да се премине от наркомани :С
    единственото лошо е че съм си чупел ръката :С а помня и как 4 пирона ми се забиха в гърба и наще до ден днешен не знаят

помня как съм скачал от терасата и съм си изкълчвал крака само и само да съм на вън да играя на двора :С ние бяхме в блок и отдолу имаше магазин и си слагаха маса и си сядаха да пушат и аз пълня 3-4 торби с вода и прас то е трудно човек да се сети че съм аз с оглед че бях единственото дете в блока :С

...хах...да..когато пускаш телевизора и гледаш по английскатите канали (като Фокс Кидс) The Tick, Ghost busters(анимацията) и без да разбираш какво говорят се радваш на цветните имиджи...
    Не целта е цел, а пътят

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от cMon
    ...хах...да..когато пускаш телевизора и гледаш по английскатите канали (като Фокс Кидс) The Tick, Ghost busters(анимацията) и без да разбираш какво говорят се радваш на цветните имиджи...
    как да не разбираш бе :О аз помня че от филмчетата по про зибен можех да броя до 5 на швабски :С

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Цитирай Първоначално написано от cMon
    как да не разбираш бе :О аз помня че от филмчетата по про зибен можех да броя до 5 на швабски :С
    Благодарение на Cartoon Network 93-94 година ... още преди да науча български започнах да разучавам английският по това какво правят Шаги и Скуби Ду, също и Спейс Гоуст, Бърдмен (не рапъра), Джони Куест... после нашите ме записаха на английски и даскалките само ги питаха кой от семейството ми помага ... а такъв с английски няма освен мен .

И ние като деденцету продавахме разни работи , правихме си градинка, която джагалите изпотъпкваха техната кожа, карахме BMX всички и си правихме съзтезания, катерехме се по джанките целехме се с глина и си правихме мобилни телефони от същата.
    И което е най - странното все ме уцелваха в главата с разни камъни, пръчки ... ебаси !
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Инкогнито
    е аз не помня на колко съм бил, но играехме с 1 батковци и 1ният като ми се изсили с кожена топка на помпена на макс и като ме удари в главата освен че ме събори а с шевовете по топката ми цепна бузата :О едва ли някой ме разбра имахме 1 дето дядо му беше бръснар и той ужким ни бръснеше и викам чакай и аз да пробвам унас с ножчето на дядо и си нарязах цялото лице че даже имам и белег :С

ритахме
    топкааа играхме на криеницаа
    като бяхме жадни ходихме до чешмичката
    правихме пакости
    стояхме до къснооо
    спомням си имаше една неработеща
    въртележка сядахме на седалките
    другите я завъртаха
    бяхааа
    хубавии
    времена
    и спомени
    липсват ми

той скайп проваля хората и писането им....

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    най-яките времена..

кур за интернет и компютЪрите!
    аре си одиме! на село!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Хайде!
    Аз на твойто или ти на мойто?
    :P

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    абее аз тамън се връщам от село, като се замисля искам малко урбанизация, че засмърдях на ракия и чесън
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си