- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 90's kids :D
Е помня го..Първоначално написано от SofiaRegularCunt
помня и как съм мятала пластмасов сервиз пак някъде там..
абеее сериозно са.. питала съм баща ми дали е било сън.. и той е потвърждавал че не е![]()
.!.
Първоначално написано от woshata
![]()
![]()
да не би да помниш '98, а да си мислиш, че е било '94?
след 94 България не е била на световно по футбол тъй че няма начин да бъркам![]()
![]()
.!.
Ъъъ по-скоро са ти разказвали и си визуализирала![]()
Madness is genius.
![]()
![]()
може не споря
ама тва го помняяяяяяяяяяяяяяяя![]()
апф ..
добре може и да са били през 98 .. ама аз вече съм била на 5 и не съм прескачала огради на легла из наса казах че за тва имам доказателство ..
![]()
.!.
оф предавам се![]()
както и да е.. помня там нещо..![]()
.!.
Абе аз сериозно си говоря .. ма вие като не вярвате![]()
.!.
абе нема шанс да помниш светвонто през '94 при положение, че си родена '93![]()
Добре.. хубаво.. да приемем че е така.. определено от никъде не мязам на детето чудо![]()
ама що го помня тва тогава .. просто и сега като се замисля и ми изниква в съзнанието.. офф съвсем сериозно.
![]()
Както и да е. То се е видяло че няма да ми повярвате![]()
.!.
Аз ти вервам!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
аре бе ,не се предавай![]()
аз съм на мнение , че човек всичко помни , че всичко е в мозъка му, само му трябва някъв ключ да си спомни отново
.. тука нещо май навлязох вече в дуга тема
![]()
Вие ми вервате щото ше ви вкарвам в бизнеса и ме използватено все пак съм поласкана.
![]()
.!.
не бе ,ние искаме да те вкараме в нашияПървоначално написано от woshata
![]()
леле наистина звучи познато до болка ;Д какви времена бяха... :Д и си слагахме ключовете на врата и играехме лас тик, ауу страхотно бешесегашното поколение е напълно различно от това.. :# виждам брат ми, вече е на 7 и се е научил да пише на клавиатура а за останалите неща като влизане в интернет и т.н. са му супер лесни...
ехх както и да е.. и спомням си как играехме с кукли, на които сами си шиехме роклите с приятелките ми защото ни доставяше по голямо удоволствие... ;] и като играехме на чичо доктор .. ;д лелее .. тези години са най невероятните от живота ми до сега
![]()
Аз до 15 годишна бях с ключа на врата, пък не беше толкова отдавна![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
абе как се казваше онова детско дето имаше 1 роботи лъвове дето се обединяваха в 1 по-голям робот, помня че имаше и някакъв замък![]()
ВОЛТРОООООООООООН![]()
![]()
На мен майка ми никога не ми е давала. Казваше, че докато отключвам, ще забравя да сваля връзката от врата си и ще се ударя с ключа по окото.Първоначално написано от hardball
![]()
![]()
![]()
аз съм си утрял главата във вратата...
![]()
![]()
...развалих си и без това лошия имидж
Мене като по- малка дори ми слагаха възел на врата да не ги махам, че да не ги изгубя![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!