- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 90's kids :D
Е и звънци е имало и "мамоооо" ама в един даден момент ставаш на 8 и животът става сериозен и отговорен![]()
И съседите ще те пребият ако 5-6 пъти на ден крещиш пред входната врата![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
а аз виках от улицата и баба се показваше от прозореца и ми хвърляше бутилка с водато за това беше всичко иначе звънеца си го ползвах ама не винаги съм го стигал
пък и в нашия блок бях само аз
Е от прозореца мн ясно, ама да видим филия с лютеница как се хвърля от 12-тия етаж![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
е аз бях на 2риядядо ми беше направил 1 като кошничка ама не съвсем и баба ми спускаше филия с яйца и сирене или сол,пипир, чубрица и олио
много ги обичах тия филийки
аз помня и ЛИМОНАДАТА, те това беше напитката на боговете
![]()
Аз чак в гимназията пропих лимонада, преди това вода или мляко![]()
Тая зима едно 10 литра изсмуках![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
На село (аз само за там говоря) имаше лимунадъ за 10 стинки и се наливахме като лимосмокове![]()
алф капитан планета,костенурките нинжа фор шуур.
'92 набор![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
всъщност помня много от нещата ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Набор 89 съм и си спомням голяма част от нещата... Наистина бяха страхотни времена! Не беше "модерно" да се прое*баваш на 12-13, да се носиш като к*рва, да се напиваш като смок... Никога няма да ги забравя тези години. Играта на судже,ръбче,федербал,народ а,прехвърли топка,криеница, чертаехме Дама на улицата и скачахме... Събирахме миришещи листчета, първо с барбита, после с животни и накрая дойде манията на Кеча /WWE/Леле имах 2-3 албума с кечисти и си спомням, че го даваха само Четвъртък и Петък от 23:30h, нещо от сорта, и съм стояла полузаспала само и само да го гледам... Колекционирах и салфетки - имах 4-5 кутии от обувки пълни догоре с най-различни видове
И това с касетките... Спомням си как с братовчед ми се събирахме в нас или в тях и се записвахме на касетка, после се слушахме и се заливахме от смях... Видеото... - имах точно 3 касетки: 101 далматинци, Том и джери (което беше записано от ТВ-то) и Файвел... И трите ги бях гледала над милион пъти, но продължавах да ги гледам пак и пак ... А телевизионните игри помните ли ги? С джойстиците как разцъквахме Супер Марио и Уиджи
Ами ролерите?
Колко пъти се пребивах докато се науча да пазя равновесие... Мале сега като си спомних и направо ми се напълниха очите със сълзи
![]()
Всичко бих дала да ги върна тия времена... когато всичко беше толкова невинно, красиво и безопасно
Нямаше толкова отвличания, изнасилвания и убийства... Невероятни времена бяха! Ще ни липсват много
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Игрите Терминатор бяха КЛАСИКА!
Никоя от сегашните игри не може да се сравнява със Супер Марио или Патките !
Първоначално написано от AnincetoSexy
И мене ми взеха такава! До преди 3 години дори си цъках сравнително редовно, лолПървоначално написано от XceSS
![]()
Ама ми я взеха вече на 9-10 години, не са толкова стари тея работи 0.о
После сънувах сънища озвучени с 8бит саунд![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
ние 99-та играехме мейм32 и много играехме покераи някой разправяха че е сънувал части от играта
![]()
10 литра лимонада много ли са, аз помня как 1.5 литър лимонада беше към 20ст![]()
За три седмици зимата съм взела 2 хляба и 12 литра лимонада (от които съм изпила 10). Смятай много ли е![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
за 10 дена сам съм си взел 1 франзела и 20+ литра кола и сам си ги пия, ти смятай малко ли еабе някой друг да помни windows95 ? ех днес си говорех с баба и тя ми разправяше разни неща дето съм правел като малък ама ме е срам да ви разкажа ако реша ще ви споделя
![]()
Аз съм 94 ... и влизам в списъка отговарям на повече от половината критерии ... ехх кво беше яко преди.. цял ден риташ .. после се играе криеница до 12;00/12;30 .. немаше от кво да се притесняяш ! Викаш от входа до 4-тия етаж.. мамоо мамо.. докато излезе и кажеж ти пусне 50 стотинки.. си купиш нещо... всички бяхме винаги заедно ся кво... след 12;00 се чудиш откаде може ти изкочи некой мангал .. 50 стинки сега за нищо не стигат ... гледаш бози като Vip Brother .. риташ пред седмица 2.. нямаш верни приятели....... !!!![]()
![]()
![]()
временатаа се промениха многоо от тогаваа
![]()
![]()
![]()
Не всеки е пич като Мич (Бюканън)!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AqepossBO5U[/youtube]
Grumpy old madman
ДА ДА ДА сокчетата от 10 сттттттттттттттПървоначално написано от Davitrov
![]()
![]()
![]()
бяха ужасни.. но бяха от 10 все пак.. а като станаха 15 ква трагедия беше.. тцтц![]()
.!.
Първоначално написано от woshata
ама те и сега са 10 ве![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Къде са 10 веПървоначално написано от TheSadGirl
![]()
Аз ги проследих до 15 и след тва изобщо изчезнаха .. поне в магазините в квартала ми![]()
![]()
.!.
При нас пък са си още 10. В магазинчето до нас онзи ден влиза едно хлапе, мята 10ст. на продавачката и много сладко казва "Дай ми едно сокче" и понеже нямаше "А добре, две дъвки от 5". Много сладко детенце.
Всичко помня. Просто ми липсва в 21. век![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Дъвки Турбо да знаете къде се продават?![]()