- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 90's kids :D
беше хубаво, защото децата излизаха, играеха.... а сега единственото нещо, което ги интересува (повечето) е компа... кефче, профилчета..
дори 4-годишната ми братовчедка по цял ден стои пред компютъраестествено, пак играят, но основното е профилчето....
"дама пика" не ми липсва... като бях малка постоянно ме плашеха и сънувах призраци![]()
![]()
липсват ми хубавите детски филмчета. сега дават някакви роботи, постоянно се бият.. та това са анимации!!!!!!!!! дори и банани с пижами ми липсват.
сега по " лека нощ, деца" дават размазани плужеци..... някакви плоски компютърни анимации с червеи и мравки..... ужас.
липсва ми самото време. и домашният сладолед на дядо... не ми е правил от години..
ах...
someone else...
Хора,хора как можахте да забравите "Лъки бой с награда или подарък" не помня вече това беше хита за вечни времена![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
че кой ги забравя? 4ева ин май харт! ;ддПървоначално написано от UnABooMBeR
верно ли, тва да не е било преди хиляди години, почвате да се изхвърляте вече...
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Не не са 1000 години ама ако за теб 10-12 години са малко значи ние грешим.
Glory,Glory Manchester United!!!
за именния ден ( всички завиждаха ;д )Първоначално написано от SofiaRegularCunt
О, да, класика... Хубаво беше. А сега как ми се играе на народна топка...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Божичко,някой помни ли предаването ??
ОТ ИГЛА ДО КОНЕЦ.
Това гледах нон-стоп като малък,въпреки че нямам и на идея защо толкова съм харесвал модата на тези години![]()
И нещо което не е било само на децата от 90':
АЗ:МАМО,МАМООО>-------->Майка ми: МАЧКИ ТЕ ДРАЛИ!!!
Ами КАНАЛЕТО или ХЪШОВЕТЕ или Аз съм сънчо ида от горица,да ви кажа ................. ВИЕ СТЕ????
А това??? : Тръгва детския влак, приказния чудак,запъхтян лети към далечни страни.Избери си вагон, със мечти милион
и една звезда-огромен балон.
Тръгва детския влак, приказния чудак,
запъхтян лети към далечни страни.
Нова среща сега със добрите деца
със балончета в ръка.
Също и по-канал 1,ТРИМАТА ГЛУПАЦИ сините,зелените и червените им гащи!!!!
Бах маа аз 1 нощ не съм влизал вие сте направили 50 страници![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
лелее това ми беше любимо, по цял ден пеехПървоначално написано от amerikanec
![]()
![]()
Сладолед Ескимо още го има. Има и Лъки Бой. И Кума Лиса. Семейство Адамс пък не са от толкова отдавна. Почвате да преигравате вече...
Rest In Peace....We Will Never Forget You
az sam 89-ta i si gi spomnqm po4ti vsi4ki ot tezi ne6ta...vsqka6 detstvoto togava si be6e detstvo a ne kato sega o6te deca no se darjat kato na 20 godi6ni tc tc tc sega neznaqt kakvo e detstvo ...
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
като водеше 'милион и едно желания ' или нещо от сорта ,беше хубаво ,но сега горката ... не е вече кака ,майПървоначално написано от Dumb
![]()
![]()
Кака Лара ;(;(;(;( Ох, спомени ;/ Бяха едни безгрижни години ;/
Кака Лара е дъщерята на любимата ми лелка<3
И още си е кака, пък!))
Кака Лара беше лукс. Даваха я само на Коледа и първи юни.
Първоначално написано от TheNewReligion
За сериал "Лудетината" ли говориш? В ютуб го има само интрото. Oригиналното заглавие е " Panna z mokra glowa" .Сериала е полски. Като гледам главната героиня няма нищо общо с Алиса в страната на чудесата по Холмарк .
http://www.vbox7.com/play:6ac4941ab1
А иначе любимото ми детско беше "Таинствените златни градове' . Толкова хубави детски филми даваха по ТВ . Браво на автора за темата.
обичах сътринните детски по канал2 (сегащното бтв) и много се радвах на Гръм.. Хълк Хоугън беше много добър актьор.. а Чип и Део.. ах тез катеричкии..
А колко шаамара съм изял заради угрозени шкафове и бюфети с лепенки от дъвки.. и си имах цяла колекция с картончета от Спасители на плажа..![]()
.. сега времената доста се промениха..
набор 91 бях и ще си остана..пък..