.
Отговор в тема
Страница 3 от 28 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 700

Тема: 90's kids :D

Град
    У нас Си (=
    Хубаво беше...целият квартал лятото беше оживен до тъмно, а сега да видиш 2-3 деца да си подхвърлят топка си е направо късмет и то няма да е по-късно от 5-6 часа. Лошо, лошо...днес с приятеля ми минавахме покрай площадката, на която сме се събирали като по-големи, но не чак толкова(12-13годишни) и всичко пустее...

Мразех детските филмчета за роботи, но обожавах тези на братя Грим. Преди няколко години излезе "подобрена версия" под името Симсала Грим, но не струва нищо пред старата. Алф ми беше много странен, но много се смеех, когато духнеше срещу стъклена чаша и тя ставаше на сол. Обожавах и Сънчо, но най много, когато даваха "Педият човек, лакът брада". Шоколадчетата "Чайка" ми бяха любими и когато попаднех на екземпляр с ягодов пънеж....си облизвах пръстите. Харесвах криеницата, когато аз търсех. Всички се заплюваха преди да ги видя, де, но нищо. И седжето ми беше от любимите игри..."Ще се казваш, ще се казваш..." Следваше някакво глупаво име, на което всички се смеехме. Никак не си падах по Макарената, но I give my life на Giants of Latin ми беше най-любимата песен.
    А сетих се и за Черният Петър и Не се сърди, човече. А как се радвах на мобифона на мама... Обожавах да ходя на куклен театър. Имаше и гумени кученца в картонени къщички със захарни кокалчета, но те излязоха на мода по-късно.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от WildGirl
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Абе.... не знам дали някой ще се сети ама... помните имаше някви вафли или шоколадчета или и аз не знам... и помня, че в ракламата им казваха - Забранени за възрастни или нещо подобно... абе... много яки бяха ама изобщо не се сещам как се казваха...
    Оле, много ги обичах, ама и аз не помня как се казваха. Май бяха KISS или нещо такова.
    Хммм.... абе верна май така бяха... абе не знам.... В нета се мъча да открия няква реклама ама няма
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Като видиш дезца да си подхвърлят топка на мен първото, което ми идва наум е "ебати аутсайдерите са тия". А ми се е случвало в парка да седя и просто да ги гледам и да им се радвам...
    Чертаехме по улизата с тебешири на държави ли беше, на дами, шоколади, що глупости имаше... цялата улица беше в тебешир. Бабите се възмущаваха, че всичко е в тебешир и ние се прибираме вкъщи и целите бели, ама кой по лицето, кой по дрехите

Град
    Okinawa

Re: 90's kids :D

Спомням си всичко толкова добре и ми става много мило като се сетя..Беше прекрасно.
    Как не се прибирах по цял ден и играехме пред блока до 11 ч. и никой не се притесняваше за нищо.Как излизахме с филийте хляб навън, за да не изпуснем нещо от играта.
    Или как ходех при тати и му виках "Дай 100 лв. за една дъвка"
    Или как седях по 2ч под терасата, викайки мама да се покаже да я питам дали мога да ида ей пред оня блок..
    Sweet!
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Град
    Инкогнито
    други което ми харесваше е че хората покрай мен не бяха толкова лицемерни

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Даааааа Гумените кученца, леле хора колко неща ми припомнихте

Град
    the Savage Garden
    какви неща ми припомни тая тема....90-те си бяха мн яки, даааа супер!!! мн ме зарадва!

Град
    В сърцата на хората.
    Банани с пижами
    Любимия ми сериал - гръм в рая
    Спомням си когато гледах филма "Батман" - тогава ходех прав под масата(не се шегувам)
    Спомням си когато паднах за първи път с школника. Сам си махнах спомагателните точила... Направо нямам думи

Цитирай Първоначално написано от HexGirl

Обаче имам един спомен дет май само аз го имам имаше идно куклено шоу в което имаше една гад дет живееше в пералня и казваше "Гнуссс и гадости зловонниии "

Стига, бе, човек!
    Тва реално ли е било?????????????

Супер мрачниспомени имам за това нещо.
    И цял живот съм си мислила, че е някакъв сън, защото помня в едъж бях питала майка ми дали помни нещо с гнусотии, развалини и стари неща да съм гледала по тв-то като малка и тя ми отвърна, че може би тва ми е некъв спомен от некъв сън.

Боже! Шокирана съм!

А в момента има ли го някъдеиз нета, искам пак да го гледам.

Докато напише човек 1 мнение, вече има 4-5 след неговото... показателно...

Град
    Варна...
    Лелеее.... ама как бързо се разви тази тема само... знаете ли... предлагам да я направят Важна, за да не забравяме никога и да си припомняме винаги какви сме били, как сме отраснали и какъв беше живота едно време, когато всичко беше по-хубаво!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    и кфо като сме 90ти набор, да не сме свръхчовеци

Искам пак детеее

Град
    У нас Си (=
    Хубаво е, че хванахме последните години от онова време и сме имали едно хубаво детство.

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    и кфо като сме 90ти набор, да не сме свръхчовеци
    Не сме казали това... просто всеки ще се съгласи, че тези неща, които се изписаха до тук, са нещо прекрасно! И точно тези неща, са ни оформили като хора и са ни направили това, което сме сега... Това е било нашето начало и сегашното бъдеще.

Град
    Plovdiv
    Помня имаше някви дъвки, дето се падаха картинки на Том и Джери. Май още си пазя колекцията. Отделно леготата и шоколадовите яйца много ме радваха =D. Помня и като даваха Соник и Мишки рокери от Марс. Размазвах се просто =D.
    Веднъж щях да бягам от детската градина =D. А уе, бяха уникални времена. Дано като пукна да мога да си ги изживея пак xD.

Град
    Okinawa

Обаче имам един спомен дет май само аз го имам имаше идно куклено шоу в което имаше една гад дет живееше в пералня и казваше "Гнуссс и гадости зловонниии "
    Дааа и имаше пръстен от капачка.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на babity
    Ooo, ся се сетих за спасители на плажа. Как всички си връзваха по една летва със сезал и бягахме, а летвите се тътразеха зад нас и т'ва ни беше буя. И се карахме коя коя ще играе. И тогава си спомням, че имах единствена от всички най - най- най - реалистичния буй и, естествено, всички ми завиждаха. Дядо ми, лека му пръст, ми беше дал една малка туба с подобна форма и бях ебати малкото гъзе тогава. И като казах дядо... той винаги ставаше рано и още в 7 отиваше за хляб и всяка сутрин ми носеше по едно марципанено шоколадче от 25ст с животинка в средата. И аз като се събудех първата ми работа беше да ида, да си искам шоколада и да видя к'во животно ми се е паднало днес. Ами как се събирахме в парка да играем 3,5,8. И понеже бях най - малка не ми даваха да играя, а постоянно ме пращаха до магазина за газирано в стъклена бутилка, Парти, от 10ст.

Град
    Инкогнито
    Това събуди форума, за автора

А сетих се и за сериалите "Росалинда" и "Спасители на плажа". Със сестра ми вечно се карахме коя да е Мич. Имаше и някаква глупост "Sunset Beach". Имаше и някаква мания по понитата. Аз никога не съм имала такова от МакДоналдс и тайничко завиждах на другите, които имаха. Друго, друго...."Казват, че без любовта, прозаичен бил света..." на Щурците.. Филиите ръчен хляб ми бяха много вкусни с домашна лютеница или пастет. За едно лято с моите приятелки си правехме поне 3 импровизирани къщички, в които играехме и готвехме по цял ден. Супи от жълтурчета, баници от кал, гигантски сърми от едно такова странно растение...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Снакса "Фондуня"....

Град
    Варна...
    А тия шоколадчета с животинка по средата ги помняяя!!! Лелееее кви вкусни бяха хаха

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от CheriHool

Стига, бе, човек!
    Тва реално ли е било?????????????

Супер мрачниспомени имам за това нещо.
    И цял живот съм си мислила, че е някакъв сън, защото помня в едъж бях питала майка ми дали помни нещо с гнусотии, развалини и стари неща да съм гледала по тв-то като малка и тя ми отвърна, че може би тва ми е некъв спомен от некъв сън.

Боже! Шокирана съм!

А в момента има ли го някъдеиз нета, искам пак да го гледам.
    още някой да го помни мн беше яко тогава даваха и едно филмче за един дракон пак кукла и по него растяха боровинки
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Plovdiv
    Карах цялото семейство да дебне тая песен и да ми я запише на касетка http://www.youtube.com/watch?v=TjVWPtZ5-gE =D.
    Макарена също беше голям хит...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си