.
Отговор в тема
Страница 4 от 28 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 700

Тема: 90's kids :D

Аз помня първия път, когато майка ми ми донесе тамагочи, каза, че нямало в магазина и аз бях за пръв път в живота си преебан, буквално!!! После го извади и каза, че ме лъже, защото бях на границата на нервна криза

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    А тия шоколадчета с животинка по средата ги помняяя!!! Лелееее кви вкусни бяха хаха
    супер вкисни а вафлите Куку Руку :P с картинки
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на Mi6inka
    лелеее...спомениии.... тез спасители... бях влюбена в едното спасителче (как му беше името .. ) И миришещите картинки... толкова ревниво си ги събирах..в детската ми ги откраднаха и бях в траур...Макарената и тя....ух че хубава тема....

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Аз помня първия път, когато майка ми ми донесе тамагочи, каза, че нямало в магазина и аз бях за пръв път в живота си преебан, буквално!!! После го извади и каза, че ме лъже, защото бях на границата на нервна криза
    ааау тез тамагочита... все ги уморявах аз и карах майка ми да ми го гледа... иначе е мое...ама е в нея нонстоп...щото а умре...а после рееев....

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Аз тия миришещи листчета ги крадях от брат ми... Той имаше цели 2 албума... и много му завиждах...

Абеее хора! Ами играта на лимки! Ееее много гъзарска беше едно време... още имам цяла кутия от обувки пълня с тях! Бях много добра!
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    и кфо като сме 90ти набор, да не сме свръхчовеци
    Не сме казали това... просто всеки ще се съгласи, че тези неща, които се изписаха до тук, са нещо прекрасно! И точно тези неща, са ни оформили като хора и са ни направили това, което сме сега... Това е било нашето начало и сегашното бъдеще.
    не виждам с кво нещата от нашето детство ще са по-хубави от нещата от детството на по-малките
    тва е закостеняло мислене

Град
    niderlandia
    Обаче това лепя бас не го помните

http://www.youtube.com/watch?v=cbc3llYjmZ4
    Шапкарю .....

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    А тия шоколадчета с животинка по средата ги помняяя!!! Лелееее кви вкусни бяха хаха
    супер вкисни а вафлите Куку Руку :P с картинки
    Вафлите бяха много гадни, но ги рекламираха доста успешно. "Куку-руку- вафла вкусна...."
    Сещам се и за детските по Картооннетуорк....Скуби Ду, Йоги Беър, Топ Кет, Семейство Адамс, Том и Джери...По Канал 1 даваха Пипи Дългото Чорапче на игрален филм...Не го пропусках.
    А по ЕмТиВи пускаха най-невероятните песни...Точно се чудех на кого е 7 секъндс.

о0о0о0о0о0о0о0о лелееееееееее ... помня гооо.. лелеее аз колко му се кефех .. хХАха ... имаше и едно с някво куче дето гледа телевизия апф... то колко много неща бяхааа

Не сме казали това... просто всеки ще се съгласи, че тези неща, които се изписаха до тук, са нещо прекрасно! И точно тези неща, са ни оформили като хора и са ни направили това, което сме сега... Това е било нашето начало и сегашното бъдеще.
    не виждам с кво нещата от нашето детство ще са по-хубави от нещата от детството на по-малките
    Ще е по-хубаво това, че си беше нашето детство. Че бяха годините на безгрижна игра по улиците, приятели, които не позваха лицемерието, не се карахме, правехме бели, дивотии, сичко заедно, никога не излизахме с няква идея и винаги се получаваха прекрасните незабравими дни навън, не пред компютъра, това, че се научихме да псуваме сигурно в 3-ти клас, че ако не и по-нагоре (аз поне)... има ли нужда да изброявам още?

Град
    niderlandia
    А руските филми и полски и чешки филми приказки ехххххххх
    Шапкарю .....

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...

Помня го лелеее.... Сууупер добро!!!
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    У нас Си (=
    Имаше една реклама на кисело мляко с две мънички дечица. Едното беше лекарка и предписа на момченцето да яде само такова мляко. Винаги си я гледах <3 И по "Спасители на плажа" бях луда, но лятото не го гледах, защото не ми се прибираше в 8, защото изпусках игрите

И аз го помня, само че беше преведено на български. Един път ми се падна тутурофка ( ) на кученцето и бях на седмото небе.

Лятото денят започваше в 20 след като сме се "изчипкали" първо в реката, после по къщите и излизаме, за да "се прашим" по улицитеееее

Това със скелетите го знам! НАНАНА!
    Оле, копеле, като оставих темата никой не беше отговорил, гледах един филм и всички вече си припомнят
    По едно врмее имаше ключодържателчета със скелети и бяха ебати-хита.

ПП. Мерси за мерситата

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Голям фен
    А по канал 1 имаше едно супер яко неозвучено пиле, което пускаха след "неделно междучасие" и траеше около 2 минути... Ооо а колко се кефех на "Неделно междучасие".... Жълти и лилавии

Милион и 1 желанияяяяя

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Леле чак като видях детското и се сетих. А "Малкото пони вятъра гони, всичко е само игра а-ха"....

Град
    niderlandia
    Старла и звездните ездачи
    и купища бони бон в пласмасова кошничка
    Шапкарю .....

Град
    Стара Загора
    Ще е по-хубаво това, че си беше нашето детство. Че бяха годините на безгрижна игра по улиците, приятели, които не позваха лицемерието, не се карахме, правехме бели, дивотии, сичко заедно, никога не излизахме с няква идея и винаги се получаваха прекрасните незабравими дни навън, не пред компютъра, това, че се научихме да псуваме сигурно в 3-ти клас, че ако не и по-нагоре (аз поне)... има ли нужда да изброявам още?
    ми нали дребните ние ги научихме да се псуват

иначе те и родените през 80-те също си имат приказки за нас, ама пука му на някой..
    всеки се опитва да си изкара неговите времена най-благодатни

иначе те и родените през 80-те също си имат приказки за нас, ама пука му на някой..
    Надявам се не искаш да кажеш, че твоето детство не е най-скъпият ти спомен в главата... Ест, че ще тъгувам по своето детство, а не по нечие друго...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    БАНАНИ С ПИЖАААМИ
    аа спидерче
    тва с такова нетърпение го чаках понито ;д
    че и по няколко сериики даваха по нова май
    после почваха други детски..
    еех
    И винаги преди всяка серия имаше едно кратко клипче: "Тръгва детския влак..." и на татък не го помня...

Имаше "Малкото пони" ама имаше още едно дето беше друго...
    Значи "Малкото пони" беше "Малкото пони вятъра гони всичко е само игра-ха-ха" а моето любимо беше пак нещо за понито ама почваше с "Нещо започва...сееега. Нещо започва....о да! " :Д
    Банани и мечета, компания добра
    Доктор Злобил и Зомбайо...
    Имаше и шарени пружинки дето бяха много модни по едно време....

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    Стара Загора

Надявам се не искаш да кажеш, че твоето детство не е най-скъпият ти спомен в главата... Ест, че ще тъгувам по своето детство, а не по нечие друго...
    аз още в най-ранното си детство съм цъкал на комп и 1-2 клас вече знаех голяма част от простотиите на възрастните, но това не ми е повлияло кой знае колко, така че няма нужда да обсъждаме някви незначителни подробности

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си