.
Отговор в тема
Страница 5 от 28 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 700

Тема: 90's kids :D

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    Старла и звездните ездачи
    ЛЕЛЕЕЕ МИСЛЕХ, ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО ПОМНИ Даже си мислех, че може би съм се объркала и съм си го представяла само тва

Тръгва детския влак, приказния чудак, към .... страни с вагони лети... нещо такова не беше лиии и накрая "за добрите деца, със балончета в ръкааааааааааа"

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Дааа другите понита с Бисквитка и още някакви там, при тях нямаше хора. И ходеха на училище.

"Винаги готов картоф!!!"

Сетих се и за обидите, с които си служехме. "Тик-тик-тик! Ти си цял бик!" Имаше и нещо за магаре, но не си го спомням....

П.П.: "Тръгва детският влак! Приказният чудак! Запъхтян лети към далечни страни.."

А помните ли като пуснаха кабелната и детските от уолт диснии с патока доналд и сие Ааааа да, точно така беше песничката

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    БАНАНИ С ПИЖАААМИ
    аа спидерче
    тва с такова нетърпение го чаках понито ;д
    че и по няколко сериики даваха по нова май
    после почваха други детски..
    еех
    И винаги преди всяка серия имаше едно кратко клипче: "Тръгва веселия влак..." и на татък не го помня...
    д верно със геройте от филмчетата беше май
    ама тва малкото пони ми беше едно от любимите
    или като даваха
    фокскидс по бтв
    сем Адамс,сем. ЗАщо ЗАщо..имаше едно шподобно на сем.Адамс ама не му помня името ;д
    от 3 до 5 като се лепнех да иг гледам
    беше от 15;30ч. до 18ч.
    и на всеки 25 минути даваха семейство "защо защо"
    аз все още имам знания, добити от това мини-сериалче

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    А помните ли барбароните?! Имаше татко Барба, мама Барба и супер много малки около тях... :д трансформираха се в различни форми... Бяха много яки... имах и тяхня книжка даже...
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

за Фокс кидс ставах в 7 сутринта всяка събота и неделя. А това старла и звездните ездачи да не беше едно в космоса и имаше някаква лоша вещица, чиято дъщеря се казваше Скубличка

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    ми нали дребните ние ги научихме да се псуват

иначе те и родените през 80-те също си имат приказки за нас, ама пука му на някой..
    всеки се опитва да си изкара неговите времена най-благодатни
    Надявам се не искаш да кажеш, че твоето детство не е най-скъпият ти спомен в главата... Ест, че ще тъгувам по своето детство, а не по нечие друго...
    аз още в най-ранното си детство съм цъкал на комп и 1-2 клас вече знаех голяма част от простотиите на възрастните, но това не ми е повлияло кой знае колко, така че няма нужда да обсъждаме някви незначителни подробности
    Ти май голям аутсайдер си бил Нищо, че тогава не сме се делили или нещо..ти си бил изключение. А т'ва за компютъра-ми първият компютър си взехме, когато бях на 5, но това въобще не ми пречеше да обикалям улиците с децата по цяяяял ден.

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Сетих се и за обидите, с които си служехме. "Тик-тик-тик! Ти си цял бик!" Имаше и нещо за магаре, но не си го спомням....

П.П.: "Тръгва детският влак! Приказният чудак! Запъхтян лети към далечни страни.."
    Тва с магарето случайно да не е - Магаре да те ритне, в гроба да те тикне...

Голям фен
    Ооо, ами "Малчовците" по Нова? В края на всеки епизод имаше кратко филмче, в което показваха как да си направиш някое изобретение сам?

Ние викахме "който си го вика, на себе си тго тика" изобщо без да влагаме смисълъ който влагам аз сега

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    ами госбумпс иии късно вечерта даваха полтаргаист
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Е това последното е след 2000-дната Ок де, 98-00 :Д

Димов, не е идеята, че сме по- добри, но това са си нашите неща, нашето детство и на някои ни е интересно да си спомняме, защото си беше велико :Д
    Като им дойде времето на 95 и нататък и те ще си пишат темички с кеч мания, покемоните и т.н. (макар че като бях 3-5 клас наред с ластика и тебеширите бяха на мода ).
    И аз окачествявам като детски спомен първата си "нощна" в местната интернет зала и как си пишехме с момчета от компютър в другия край на залата по мИРК, обаче ми е хубаво да си спомням за нещата, които вече просто ги няма или ако ги има ще са окачествени като тъпи от днешните... просто защото за нас са си яки, защото са готини спомени :Р

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    Варна...
    Ние викахме "който си го вика, на себе си тго тика" изобщо без да влагаме смисълъ който влагам аз сега
    Хахахахах Много често използвано...

Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Ооо, ами "Малчовците" по Нова? В края на всеки епизод имаше кратко филмче, в което показваха как да си направиш някое изобретение сам?
    Даааа Дааааа стъклената чаша-кола още я помня как се прави.

А Светулковците и техните врагове Мулиганите...и онзи последен епизод от 10 части, в който търсеха лунното езеро пълно с роса

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    имаше едно филмче по 1 ви дето едни деца бяха намерили машина на времето маи беше френско... беше яко
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Голям фен
    за Фокс кидс ставах в 7 сутринта всяка събота и неделя. А това старла и звездните ездачи да не беше едно в космоса и имаше някаква лоша вещица, чиято дъщеря се казваше Скубличка
    Ааа не, това бяха лунните сънчовци

Имаше и едно по канал 1, където казваха как да правим някви неща, и аз си бях записал как да си направя колекция от насекоми..
    1 чаша бира, 1 банан, мед, нам си ко, омазах целия балкон, накрая си изядох боя и никви насекоми освен комари и някви жилещи нямаше

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    ми нали дребните ние ги научихме да се псуват

иначе те и родените през 80-те също си имат приказки за нас, ама пука му на някой..
    всеки се опитва да си изкара неговите времена най-благодатни
    Надявам се не искаш да кажеш, че твоето детство не е най-скъпият ти спомен в главата... Ест, че ще тъгувам по своето детство, а не по нечие друго...
    аз още в най-ранното си детство съм цъкал на комп и 1-2 клас вече знаех голяма част от простотиите на възрастните, но това не ми е повлияло кой знае колко, така че няма нужда да обсъждаме някви незначителни подробности
    Ти май голям аутсайдер си бил Нищо, че тогава не сме се делили или нещо..ти си бил изключение. А т'ва за компютъра-ми първият компютър си взехме, когато бях на 5, но това въобще не ми пречеше да обикалям улиците с децата по цяяяял ден.
    недей да познаваш толкова, просто ме дразнят теми обсипани със спомени

Град
    Варна...
    Аааа не не... тая тема направо не знам... Събуди ме тотално от летаргията в която бях изпадната тая вечер...

Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Ааа не, това бяха лунните сънчовци
    Да да да точно така бяха

HexGirl това не бяха ли Пиф и Еркюл или тва май беше немско детско

Ем Димов, все пак си има тема за всеки, кто те дразни тази тема не я чети

Димов на мен не ми отговаря
    Мене ми е яко, обичам да си спомням такива неща.

Ник'ва летаргия! :Д

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Лунните сънчовци не бяха ли тия с мулиганите, дето ги крадяха с дивата си маниакалност към строенето на тунели за златни мини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си