- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 90's kids :D
ЛЕЛЕЕЕ МИСЛЕХ, ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО ПОМНИПървоначално написано от HexGirl
Даже си мислех, че може би съм се объркала и съм си го представяла само тва
![]()
Тръгва детския влак, приказния чудак, към .... страни с вагони лети... нещо такова не беше лиии и накрая "за добрите деца, със балончета в ръкааааааааааа"
Дааа другите понита с Бисквитка и още някакви там, при тях нямаше хора. И ходеха на училище.
"Винаги готов картоф!!!"
Сетих се и за обидите, с които си служехме. "Тик-тик-тик! Ти си цял бик!" Имаше и нещо за магаре, но не си го спомням....
П.П.: "Тръгва детският влак! Приказният чудак! Запъхтян лети към далечни страни.."![]()
А помните ли като пуснаха кабелната и детските от уолт диснии с патока доналд и сие![]()
Ааааа да, точно така беше песничката
![]()
![]()
беше от 15;30ч. до 18ч.Първоначално написано от dedencety
![]()
и на всеки 25 минути даваха семейство "защо защо"![]()
![]()
![]()
аз все още имам знания, добити от това мини-сериалче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А помните ли барбароните?!![]()
Имаше татко Барба, мама Барба и супер много малки около тях... :д трансформираха се в различни форми...
![]()
Бяха много яки... имах и тяхня книжка даже...
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
за Фокс кидс ставах в 7 сутринта всяка събота и неделя. А това старла и звездните ездачи да не беше едно в космоса и имаше някаква лоша вещица, чиято дъщеря се казваше Скубличка![]()
Ти май голям аутсайдер си билПървоначално написано от DimovB
Нищо, че тогава не сме се делили или нещо..ти си бил изключение. А т'ва за компютъра-ми първият компютър си взехме, когато бях на 5, но това въобще не ми пречеше да обикалям улиците с децата по цяяяял ден.
Тва с магарето случайно да не е - Магаре да те ритне, в гроба да те тикне...Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ооо, ами "Малчовците" по Нова? В края на всеки епизод имаше кратко филмче, в което показваха как да си направиш някое изобретение сам?![]()
Ние викахме "който си го вика, на себе си тго тика" изобщо без да влагаме смисълъ който влагам аз сега
ами госбумпсиии късно вечерта даваха полтаргаист
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Е това последното е след 2000-днатаОк де, 98-00 :Д
Димов, не е идеята, че сме по- добри, но това са си нашите неща, нашето детство и на някои ни е интересно да си спомняме, защото си беше велико :Д
Като им дойде времето на 95 и нататък и те ще си пишат темички с кеч мания, покемоните и т.н. (макар че като бях 3-5 клас наред с ластика и тебеширите бяха на мода).
И аз окачествявам като детски спомен първата си "нощна" в местната интернет зала и как си пишехме с момчета от компютър в другия край на залата по мИРК, обаче ми е хубаво да си спомням за нещата, които вече просто ги няма или ако ги има ще са окачествени като тъпи от днешните... просто защото за нас са си яки, защото са готини спомени :Р
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
ХахахахахПървоначално написано от afterforever
![]()
![]()
Много често използвано...
Даааа Дааааа стъклената чаша-кола още я помня как се прави.Първоначално написано от Mirelchetoo14
А Светулковците и техните врагове Мулиганите...и онзи последен епизод от 10 части, в който търсеха лунното езеро пълно с роса
имаше едно филмче по 1 ви дето едни деца бяха намерили машина на времето маи беше френско... беше яко
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ааа не, това бяха лунните сънчовциПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Имаше и едно по канал 1, където казваха как да правим някви неща, и аз си бях записал как да си направя колекция от насекоми..
1 чаша бира, 1 банан, мед, нам си ко, омазах целия балкон, накрая си изядох боя и никви насекоми освен комари и някви жилещи нямаше![]()
![]()
недей да познаваш толкова, просто ме дразнят теми обсипани със спомениПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
Аааа не не... тая тема направо не знам...Събуди ме тотално от летаргията в която бях изпадната тая вечер...
![]()
Да да да точно така бяхаПървоначално написано от Mirelchetoo14
![]()
HexGirl това не бяха ли Пиф и Еркюл или тва май беше немско детско![]()
Ем Димов, все пак си има тема за всеки, кто те дразни тази тема не я чети![]()
Димов на мен не ми отговаря![]()
Мене ми е яко, обичам да си спомням такива неща.![]()
Ник'ва летаргия! :Д
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Лунните сънчовци не бяха ли тия с мулиганите, дето ги крадяха с дивата си маниакалност към строенето на тунели за златни мини![]()