- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 90's kids :D
и мене а бях в толкова лошо настрПървоначално написано от stefity
сега сякаш осещам вкуса на шоколад кума лиса или вкуса на ракетата в стола в 1 ви клас
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
ААааа, даааа, вярноооо![]()
![]()
Много ме радваше Лопатка, много неориентирано същество
![]()
![]()
![]()
и само с тракторите си рушеше всичко
![]()
![]()
Абе вие скуби-ду гледали ли сте?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
а помните ли по сънчо онова филмче за съдовете дето оживяваха нощембахти дебилизма беше
Шапкарю .....
Много...Първоначално написано от hardball
![]()
Ама то вече е по-скорошно...
![]()
А някой помни ли най-най-наай-първия филм на Денис Белята...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
аз гледах скуби-ду по картуун нетуърк, без да разбирам дори 1 думичка![]()
![]()
![]()
и стоях като зомбиран
Не гледах скуби-ду щото бяхме с телевизор Велико търново и нямахме кабелна![]()
незнам дали помните филма комикс Танк гърл женката на аватара ми беше уникална
Шапкарю .....
утре ще прегледам по-добре, щото ся ме гонят от компа и не мога да отговоряПървоначално написано от hardball
А какъв празник беше, когато мама ме водеше да караме рикши в южния парк...![]()
И помните ли, имаше една поредица книжки на издателство ФЮТ, такива малки и имаше за бебетата, за динозаврите, за всичко... обожавах гиА списанието ФЮТ.... леле беше ми ЛЮБИМО
Комикса за Крали Марко иии страницата с интересни факти, както и кратките разкази...
![]()
Как скуби ду скорошно бе 0.о
Аз преди светулковците съм го гледала![]()
Децата по света гледат скуби ду от 61.Scooby-Doo was originally broadcast on CBS from 1969 to 1976, when it moved to ABC. ABC aired the show until canceling it in 1986, and presented a spin-off, A Pup Named Scooby-Doo, from 1988 until 1991, which featured the characters as children.![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
аааа Книжките горската сладкарница, горската аптека и всичко започващо с горската...
Е аре са, по света имало много неща...![]()
ами приключенията на Боско ? великани джуджета феи
Шапкарю .....
Хахаха сори...Първоначално написано от hardball
Сгрешила съм
![]()
![]()
![]()
Тва не беше ли "Моята Първа Енциклопедия"?Първоначално написано от Mirelchetoo14
![]()
Ами онова филмче по нова страшното с некъв отряд, който разрешаваше паранормални случай, всяка вечер се криех зад гърба на тати и после цяла нощ не можех да спя, но на следващия ден пак с нетърпение го чаках.
Ест и да добавя Досиетата Х![]()
Все едно само пред телевизора сме клечали![]()
А на вас пускали ли са ви парите в кесийка от терасата? Да викаш "МАМОООО" от пред блока, а тя да ти свирка за да си идваш?
Някой питаше за "судже", 'начи ние му викахме "седже" и се играе с топка и ти се избира име, коса, очи, мъж и т.н. с една топка и като ти хареса тр да я хванеш и т.н. :Д
Ние играехме на "танци" между колите и после изнасяхме представление![]()
Череши и черници по това време да сте крали? Джанките![]()
Махленска олимпиада? Състезание кой най- високо скача, кой най- бързо тича? Гама? Жмичка? :Д
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Аз пък като слушах по новините нещо за чужбина питах мама къде се намира чужбина.. шото си мислех, че това е държава![]()
![]()
Аааа ортряд за борба с духовете ли с чудовищата ли беше....Първоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
Ние пък сЪдже му казвахме![]()
![]()
пфф ти си гадняркавинаги като се сетя за тея времена ми се реве е такова ... като се замисля какво правехме тогава и какво правиме сега .... всичко си беше "Върхът" ! гаднярка сиииии ! евала за темата все пак
![]()
I am what I am !!!
Дааа хвърлянето на стотинки през прозореца за близалка. Представленията с песни и танци пред входа и лошата баба Гина, която винаги ни се караше![]()
Къщичката на големия кестен в детската градина(пред нас е и за тва много си играхме в нея като малки) и всеки си имаше определен клон на него![]()
Не съм гаднярка бе![]()
То със седжето както като със стъклените топчета... нали имаше тема как им се вика в различни краища на бг :Д
-I dont sympathize
Please open your eyes!