- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 90's kids :D
ШМАИЗЕРижасна насилствена игра.... обужавах я
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
амии на обущар играли ли сте![]()
![]()
I am what I am !!!
Ние Садже му викахме, ехх какъв смях беше да ти се падне булчинска рокля от тоалетна хартия...
И идва момента с "махни сеее, това си е моят клоооон" "еее, добре, хайде днеска аз, утре - ти" "добре"![]()
Хах, аз съм родена през 1996-та и заради това не мога да пиша ли?Първоначално написано от hardball
![]()
По темата: Някой ще напише ли ретро парчета? Аз се сещам за I wanna dance with somebody, Waiting for tonight, Seven seconds away, Bleam it on the boogie...![]()
хах аз сам на 18 и о6те си бера дайнки и хода да си гепа череши от местното ранчо ..... ама иначе е много жалко че днешното поколение никога няма да изживее това което ние сме иживялиПървоначално написано от hardball
![]()
Във Варна им се викат лимки...Първоначално написано от hardball
питах аз дали помни някой за тях ама
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Оооо как ревахме като отсякоха най-яката джанка в квартала
Аз така един път чух нещо за столицата.. и питах майка ми кога ш ме води тамПървоначално написано от afterforever
![]()
![]()
бтв садже рлзтва колко го играхме.. даже сме си се сърдили щото си измисляхме гадни имена ..
![]()
.!.
май двете с теб помним некви супер забравени нещаПървоначално написано от HexGirl
![]()
Аз така бях питала мама като бях на 4-5 "Мамо, а България столица ли е или град, защото Франция нали е град и е столицата на ... Франция" и изядох голям скандал![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
ПОМНЯ ГО! Дето оживяваха! И кърпите дето носовете им бяха закачалките! Мама ме ебаваше, че раницата ми нощем оживява и тетрадките ми искат отмъщение, защото ги мачкам 0.0
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Ае стига спомени за днес, че ми се доспа. Лека ви и се сетете за пришалецът като го даваха по канал 1 и какъв страх падаше![]()
Имам мътни спомени майПървоначално написано от hardball
![]()
хахаха сега се сетих, имаше едно филмче с един тостер дето беше жив... и уредите му помагаха да стигне в новата си къща ли кво... беше филм тва... мноо добро![]()
![]()
![]()
4-5 ебати интелектуалните спорове...
аз на 4-5.... ко правех.....
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахаПървоначално написано от hardball
![]()
амии Куин Лечителката помните ли го хаха![]()
I am what I am !!!
Добре.![]()
аз, пък, нямах плюшени играки и не ме беше страх от тях![]()
така съм бодувала цяла ношт с едно затворено око за да вида дали ще оживеят![]()
тва с тостера и аз го помня и ревах на него щот уредите бяха забравени и стари
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
такоа нещо забравя ли сеПървоначално написано от DisturbinThePeace
![]()
![]()
Аа, имаше едно филмче, дето едни електроуреди спасяват някъв друг, леле 80000 пъти съм го гледал... само стар уорс съм гледал повече от това филмче...![]()
![]()
Аз на 4 съм казала на мама, че няма да се оженя за богат мъж, щото ще ми изневерява, к'во си говорим(Касандра, за който се сеща :Д)
Доктор Куийн, естествооооо!
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Дааа,,, и аз го помня че плаках... де*ба...Първоначално написано от HexGirl
Кви спомени кво нещо