- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До кога момичетата ще се правят на идиотки?
Няма едно свястно момиче...всяко момиче от малка пие и пуши...от малка се научава да гледа парите, колите и фитнес тялото...защо изобщо няма момиче, което да обича истински? Да държи на духовните ценности, не толкова на материалните изгоди? Защо ножа толкова много опря до кокала, че положението е такова? Търся на всякъде, смених много среди и дори и на тихото, кротко и добро момиче се оказва материалистка..всяко момиче търси материално момче...незная от къде се появи тази мода, че яко момчето няма хубаво тяло и кола значи не става...толкова много се е променил света ;(
може да се самоубиеш и без да си емо, тва че стойностните момичета не ти връзват не ги прави всички леки жени![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Затваряй очите пред такива и продължавай издирването :Ь Стига се жалва. :P
Има такива момичета бате просто не си ги намерил...повечето са заети...заеби курвите и се насочвай кам нещо истинско...
мога да ти кажа, че онея дето се правят на недостъпни са най-големите кyрвиПървоначално написано от Sun4o19
![]()
Ооо не слагай всички момичета под общ знаменател, най-мразя така.... Не всички се правят на голямата работа и гледат пари и коли .... просто не си срещнал подходящатаПък и проблемът може да е в теб самия - ако харесваш само такива, които отговарят на описанието: искам приятелят ми да има кола и да е бъкан с пари.......
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Хей, защо си се отчаял толкова? Просто не си попаднал на нормално момиче, то вярно че тези момичета които описваш станаха доста, но все още има нормални и готини момичета. Продължавай да търсиш и ще намериш момиче с което да си паснете и да те обича![]()
... няма кво да добавя!... Писна ми от такива дето се пробвали (я като хората ,я не) с няколко момичета ,които поради една или друга причина не са им вързали... ии айдееее...аз съм перфектен ама всичките момичета са .. дефектни!Не казвам ,че няма курви и меркантилни момиченца..ама може и в тебе да е грешката ,бате...Я се стегни и си отваряй по-широко очите... и се научи да се занимаваш с правилните хора...че да не си разочарован послеПървоначално написано от tuzaro
Прав е човека.Първоначално написано от tuzaro
аз съм така.всяка пуши, пие и го дава на разврат... защо няма едно истинско момиче, което да обича истински с цялото си сърце и душа
ама от септември хващам паяжини, щото чакам да намера някой, дето да го "обичам истински с цялото си сърце и душа".
Иначе много добре знаеш защо човек се превръща в това, което описваш.![]()
^човекО винаги е прав![]()
Извинявай , че така извън темата този задник на Мимата ли е?Първоначално написано от tuzaro
Може и да греша
![]()
на една от мойто даскало е, ама не и помня името...Първоначално написано от mgxpower
Колко мило...Първоначално написано от tuzaro
![]()
не помня имена просто... иначе и сестра и е много хубаваПървоначално написано от babity
![]()
има свестни момичета не слагай всички под общ знаменател това че ти не си стрещнал такава не означава че няма
Докогато има чалга
смърт бе!Първоначално написано от yahhooo
Я пак!
СМЪРТ бе!Първоначално написано от yahhooo
Сега половината момичета от форума, ще кажат че са такива.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
За кой ве?Първоначално написано от tuzaro
Грешиш, ще кажат, че не са такиваПървоначално написано от kuklichka_bg