- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До кога момичетата ще се правят на идиотки?
ти си идиот, свестни момичета има, ама момчетата не ви виждам нещо. И момчето, с което илизам е същия боклук ^_^
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Не е виновно момчето ! С какъвто се събереш - такъв ставаш ..Първоначално написано от Hurtmore
![]()
супер казаноПървоначално написано от NeZaPoznat
а иначе за 1 пат виждам момиче да има същото мнение за изневярата като мен...
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Правят се на идиотки повечето заради вас момчетата ,за да ви се харесат.Ако не сте го разбарали,вече го знайте.....
в голяяяма грешка си,не слагаѝ всички момичета по общ знаменатела иначе много моди излезнаха напоследък иии направо не знам...
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
ми кат е боклук защо излизаш с него ?Първоначално написано от Hurtmore
Като я сърби,как няма?Съжалявам,че прозвуча грубо,но не знам какво правиш с човек,когото не понасяш.Първоначално написано от buntar90
Вие все едно момчетата сте перфектни , нали ?!?Искате да вкарате някоя в леглото и после да я зарежете, не е ли така ??
//[I found a lovэr for thэ first timэ in my lifэ,you took mэ out of thэ wildэrnэss!]// .. [h] ..
логика,логика... мани маниПървоначално написано от Aicken
![]()
Evil needs candy too
Ти чуваш ли сеПървоначално написано от Sneki
??? Защо търсите само материалното....бахти и простите дето сте!!! Абе нямам думи вече...излагате се с тия тъпи коментари...
-------------
Та по темата: Виж, не очаквай да ти дойде ей така момичето... и ти положи малко усилия. Пък и защо не се замислиш, че може би грешката е в теб. Че ти нямаш правилния подход....
Все още се срещат свестни хора.Самата аз и много други момичета, които познавам не пушат, пият и т.н. Продължавай да търсиш, дори и в нета може да я срещнеш. Е... успех в търсенето
![]()
ЕЕе... Е!
Я се стегай ти![]()
няма ВСЯКО момиче!
Има тва момиче и тва момиче![]()
Материалното задоволява физическото. Светът около нас е страшно материален. Разбирам ги тези момичета и напълно ги оправдавам. Това поне да ви е за стимул да натрупате малко пари![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Напротив,има адски много свестни момичета,просто не си попаднал на такова... не се разачаровай толкова бързо.. Успех![]()
Даа !! Има свестни. Между другото ник-а на тази юзърка значи Самотно Момиче. По дебел намек не съм виждалПървоначално написано от lonely_girl92
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Finisterra
логиката е блестяща , тези които търсят перфектното момиче което е ангелче винаги акъла им е взиман от някое .... леко момиче то аз не мога да се изразя правилно за тфа не ме разбираш но няма значение за тъпотията няма лек
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Пише: В очакване на перфектния мъж .... същото важи и за перфектната жена ....![]()
не си срещнал подходящата...аз не съм такава и не съм само аз...Първоначално написано от Sun4o19
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Ако си с такава крива нагласа нищо няма да ти се получи! От малкото си опит да кажа щото ми се случи .. и какво като си на 19? Легнал си да умираш ли? Супер глупаво от твоя страна. С още толкова хора ще се запознаеш, ако идеш и да учиш в друг град .. Колежки я у.. Студентският живот бил мн сладък .. Отпусни се и му се наслади. Ако пък няма да учиш здраве да е.. Просто не се отчайвай така, не е присъщо за един зрял човек. Един човек беше намерил нещо в интернетдето мога да ти кажа и аз сега : "Всеки човек е надарен с нужната сила, за да издържи това, което му се случва" Айде успех
![]()
Аз не съм съгласна, че трябва да "търси" както вие се изразявате. Тва да не би да трябва да ти е основна мисъл постоянно? Момичетата, които не са материалистки, не се занимават с 24-часово висене по кафенетата и обикаляне на моловете всеки уикенд. Те са различни, защото си имат някакво хоби, занимание и т.н.(различно от гореизброените, шопинга като цяло, фитнеса и солариума) , така че не очаквай да намериш "търсеното" лесно. Защо просто не започнеш да се занимаваш с нещо "нематериалистично" (спорт, някакво изкуство ддз има много възможности). Сигурна съм, че все някога ще намериш подходящатаили най-добре ще се намерите взаимно. Сериозните момичета се занимават със сериозни неща
![]()
Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, and all your money won't another minute buy.
Dust in the wind, all we are is dust in the wind
http://www.last.fm/user/way_out_of_here