- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До кога момичетата ще се правят на идиотки?
Аве я земете се гръмнете и си решете проблемите.Идиотките си остават идиотки завинаги.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ейй мн се дразня когато говорите в множествено число... не вс са такива..!!
Chill е прав.Всяко второ момиче, което пише се хвали, че е много свястна и др. , ама това си е нейно мнение, а отстрани нещата може да изглеждат много по-различни.Първоначално написано от chill
И мнението на MartyParty ми харесва.Вие момчета търсите вината само в момичетата, а себе си не поглеждате.Първоначално написано от MartyParty
ти някога имал ли си гадже?Първоначално написано от Sun4o19
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от Sun4o19
Чакай, чакай... откога да имаш приятелка значи, че си бройкаджия?
И казваш, че не критикуваш момичето до теб а себе си, после казваш, че не си имал приятелка.
Хархар. Не съм чел цялата тема. Само първото ти мнение и последната страница.
Ама не разбирам защо да си бройкаджия ако имаш приятелка?
Това което казваш е: "Не, нямам. Значи трябва да съм бройкаджия и да нараня някоя ли?"
Всъщност просто трябва да си намериш приятелка, нищо лошо няма.
в цялата тема обясняваш как искаш момиче, което да те обича, да е до теб, да те подкрепя, а сега казваш, че никога не си имал приятелка. еми, пич, ти кво искаш?! щом се запознаете, да ти скочи на врата с обещания за вечна любов? обичта, доверието, чувствата се раждат постепенно. като тръгнеш с някоя, чак тогава можеш да очакваш да получиш нещата, които търсиш. разправяш тука колко си ги ''пробвал'' всичките, ясни ти били, всички са еднакви- откъде разбра, като не си бил с никоя, не си опознавал никоя до степен, до която твърдо да можеш да кажеш ''тази е такава и такава''. за мен, теб те е страх да се впуснеш във връзка, боиш се от непознатото. по- лесно е да седиш и да се оплакваш по форуми. ясно, че не си имал толкова контакти с момичта, колкото казваш, ясно, че не си опознавал истински нито 1 момиче досега, така че просто излез навън и си намери хора, в чиято компания се чувстваш намясто. момичето ще дойде изневиделица, само имай търпение и не , в който направи отхвърляй всяка в моментаи 1 грешна стъпчица. никой не е перфектен, и ти не си, припомняй си го от време на време. ;]Първоначално написано от Sun4o19
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
не съм съгласна,освен това вие момчетата да не би да сте много невеинни..и вие си търсите само красиви момичета нали,не ви интересува дали е тъпа или ограничена или с отвратителен характер...искате само да е "хубава" - със 100 тона грим и да се разхожда по улицата облечена като ку**а нали...???Първоначално написано от Sun4o19
Аз пък не обичам момичета с прекалено много грим и за мен точно това не е фактора дали има грим или не...и не търся само външната красота, даже за мен в повечето случай е без значение..важното е сърцето и душата на момичето..а тва дали има пъпки по лицето с грим или без ми е все тая![]()
ъъъ да и ти най-вероятно си пробвал само при надувките с големите цици ,изкуствените коси и 2то пръста фон дю тен
иии вече всички момичета сме такива..пф
Сънчо сънчо..... бая хляб има да изядеш още.
Ние за какво се хабим да пишем 13 страници, като ти пак твойто си знаеш....
Ми като е без значение външния вид - хващай дебеланката от твоя клас и диви и щастливи. Или цигането от долния етаж.... Сам си противоречиш и и се оплиташ в дивотии. Няма да коментирам и откровено наивните ти, и меко казано глупави разсъждения...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
и как ще я намериш, като никога не си бил с момиче, бе?! прочети ми предния пост пак...Първоначално написано от Sun4o19
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мн правилно. И кво като не гледам телата на момчетата,коли ,пари и така нататъка все 1 се е появил някой свястенПървоначално написано от unicorn_f
"До кога момичетата ще се правят на идиотки?"-Когато момчетата спрат да се правят или на най-големите газари или на супер честни и добри ,а всъщност са като останалите...
Хубавите (богати,надути и с фитнес тела...) момчета излизат само с хубави момичета .Хубавите момичета ( търсещи богати и с фитнес тела...) излизат само с хубави момчета.Свястните момчета (сладки,способни да обичат и без парите на баща си) имат само една грешка.Търсят хубави момичета.И така...кръгът се затваря,момичетата се оплакват защо не могат да си намерят момчета,а те-защо нямало "свястни момчета"
Въпрос:На кое бихте се зарадвали от сърце....Мис Красавица и Мистър Фитнес натискащи се в мерцедес,или на момиче с вързана коса,без грим,целуващо момчето си на пейката пред блока?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Няма да се хващам за мнението на никой... всеки е със свое си мнение just like me в момента...
Прекалено общо е написано заглавието... мернах докато скролирах нещо подобно на "До кога ще ни слагате момичетата под общ знаменател" или нещо подобно... сега.. факт е ,че вече голяма част от пикличките се правят на голямата работа с фешънските му прически и не знам си какво ,но няма как да не кажа и ,че момчетата са същите в момента... то е едно гъзарство, то са едни цигари, алкохол, марихуана (да имам си 2ма наркомана в класа), едни пачки с двулевки ... абе направо страшна работа са и двата пола. Всеки гледа да излезе по шантаво на вънка с възможно по-големи оксиженистки цъки, възможно по висока дигната фешънска коса и така нататък... тия изблици идват от характера и мисля ,че малко трудно ще се променят... и както е казано в първия пост "Гледат вече само: материалното, мусколите и ако нямаш кола начи не ставаш" или подобие беше...относно момчетата: ми гледаме ако може да е по кифла, да е с над 500кг грим иначе не я пускат зад граница, да е с егати секси дупето, и 3-4 големи шепи гърди.... не съм чел цялата тема , защотоо...... ми що .. а прочети я ти де... така ли се четът 18 страници с по 10-15 поста на страница.
Факт е ,че модата/характерите/отношенията и като цяло всичко драстично се промени за последните 4 години (г/д)
Едно си баба знае, и само него бае....
Нямам желание да пиша повече в тая тема... Иначе имам доста интересни рзсъждения.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хахах, след последния пост на Сънчо, и аз се отказвам..Първоначално написано от valdesbg
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Това, че не си намерил още, незначи ,че няма.Първоначално написано от Sun4o19
![]()
П.П Не слагай всички под общ знаменател![]()
[!][!][!]My heart really hurts... I think you broke it! Thank you[!][!][!] :*
Охооо!! Ако това на аватара си ти мацко:Първоначално написано от heartlesSgirl
Точно за таква като теб говори Сънчо !!
Това "храна" ли беше или солената истина просто изказваш?Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
What if.. ?
смисъл?Първоначално написано от NeZaPoznat
Не ме познаваш откъде си сигурен че съм такава
![]()
[!][!][!]My heart really hurts... I think you broke it! Thank you[!][!][!] :*