.
Отговор в тема
Страница 11 от 13 ПървиПърви ... 78910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 305
    Аве я земете се гръмнете и си решете проблемите.Идиотките си остават идиотки завинаги.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    ейй мн се дразня когато говорите в множествено число... не вс са такива..!!

Цитирай Първоначално написано от chill
    Ехаа,не вярвах,че толкова безмислена тема може да стане така голяма
    Иначе на слънчо колкото и да му говориш, той все неговото си меле, колко много хора се изредиха да те убедят и успокоят, повярвай им
    Chill е прав.Всяко второ момиче, което пише се хвали, че е много свястна и др. , ама това си е нейно мнение, а отстрани нещата може да изглеждат много по-различни.
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Знаеш ли какво си мисля аз сега?Защо не мога да намеря момче със свой собствен характер-различен от всички останали.Защо няма момчета,които да взимат насериозно проблемите на приятелките си?Защо,по дяволите,не мога да намеря някой талантлив,внимателен и всеотдаен ,който да приема секса като изкуство,а не като спорт?
    Малцина намират това,което искат.Точно затова ти казват че темата няма смисъл..
    И мнението на MartyParty ми харесва.Вие момчета търсите вината само в момичетата, а себе си не поглеждате.

Напротив, аз поглеждам себе си, даже в повечето случай критикувам прекалено много себе си, а не момичето до мен...
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Мега фен
    Напротив, аз поглеждам себе си, даже в повечето случай критикувам прекалено много себе си, а не момичето до мен...
    ти някога имал ли си гадже?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Не що? Тряя да съм бройкаджия и да прецакам някоя ли?!
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Град
    Hueco Mundo

Чакай, чакай... откога да имаш приятелка значи, че си бройкаджия?

И казваш, че не критикуваш момичето до теб а себе си, после казваш, че не си имал приятелка.

Хархар. Не съм чел цялата тема. Само първото ти мнение и последната страница.

Ама не разбирам защо да си бройкаджия ако имаш приятелка?

Това което казваш е: "Не, нямам. Значи трябва да съм бройкаджия и да нараня някоя ли?"

Всъщност просто трябва да си намериш приятелка, нищо лошо няма.

Мега фен
    в цялата тема обясняваш как искаш момиче, което да те обича, да е до теб, да те подкрепя, а сега казваш, че никога не си имал приятелка. еми, пич, ти кво искаш?! щом се запознаете, да ти скочи на врата с обещания за вечна любов? обичта, доверието, чувствата се раждат постепенно. като тръгнеш с някоя, чак тогава можеш да очакваш да получиш нещата, които търсиш. разправяш тука колко си ги ''пробвал'' всичките, ясни ти били, всички са еднакви- откъде разбра, като не си бил с никоя, не си опознавал никоя до степен, до която твърдо да можеш да кажеш ''тази е такава и такава''. за мен, теб те е страх да се впуснеш във връзка, боиш се от непознатото. по- лесно е да седиш и да се оплакваш по форуми. ясно, че не си имал толкова контакти с момичта, колкото казваш, ясно, че не си опознавал истински нито 1 момиче досега, така че просто излез навън и си намери хора, в чиято компания се чувстваш намясто. момичето ще дойде изневиделица, само имай търпение и не , в който направи отхвърляй всяка в моментаи 1 грешна стъпчица. никой не е перфектен, и ти не си, припомняй си го от време на време. ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на unicorn_f

Re: До кога момичетата ще се правят на идиотки?

Няма едно свястно момиче...всяко момиче от малка пие и пуши...от малка се научава да гледа парите, колите и фитнес тялото...защо изобщо няма момиче, което да обича истински? Да държи на духовните ценности, не толкова на материалните изгоди? Защо ножа толкова много опря до кокала, че положението е такова? Търся на всякъде, смених много среди и дори и на тихото, кротко и добро момиче се оказва материалистка..всяко момиче търси материално момче...незная от къде се появи тази мода, че яко момчето няма хубаво тяло и кола значи не става...толкова много се е променил света ;(
    не съм съгласна,освен това вие момчетата да не би да сте много невеинни..и вие си търсите само красиви момичета нали,не ви интересува дали е тъпа или ограничена или с отвратителен характер...искате само да е "хубава" - със 100 тона грим и да се разхожда по улицата облечена като ку**а нали...???

Аз пък не обичам момичета с прекалено много грим и за мен точно това не е фактора дали има грим или не...и не търся само външната красота, даже за мен в повечето случай е без значение..важното е сърцето и душата на момичето..а тва дали има пъпки по лицето с грим или без ми е все тая

ъъъ да и ти най-вероятно си пробвал само при надувките с големите цици ,изкуствените коси и 2то пръста фон дю тен
    иии вече всички момичета сме такива..пф

Цитирай Първоначално написано от jimei

И казваш, че не критикуваш момичето до теб а себе си, после казваш, че не си имал приятелка.

Това което казваш е: "Не, нямам. Значи трябва да съм бройкаджия и да нараня някоя ли?"

Аз търся момичето на живота си, а не някоя, която ще е до време стана ли ясно?!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Сънчо сънчо..... бая хляб има да изядеш още.

Ние за какво се хабим да пишем 13 страници, като ти пак твойто си знаеш....

Ми като е без значение външния вид - хващай дебеланката от твоя клас и диви и щастливи. Или цигането от долния етаж.... Сам си противоречиш и и се оплиташ в дивотии. Няма да коментирам и откровено наивните ти, и меко казано глупави разсъждения...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jimei

Аз търся момичето на живота си, а не някоя, която ще е до време стана ли ясно?!
    и как ще я намериш, като никога не си бил с момиче, бе?! прочети ми предния пост пак...

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Re: До кога момичетата ще се правят на идиотки?

Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    Няма едно свястно момиче...всяко момиче от малка пие и пуши...от малка се научава да гледа парите, колите и фитнес тялото...защо изобщо няма момиче, което да обича истински? Да държи на духовните ценности, не толкова на материалните изгоди? Защо ножа толкова много опря до кокала, че положението е такова? Търся на всякъде, смених много среди и дори и на тихото, кротко и добро момиче се оказва материалистка..всяко момиче търси материално момче...незная от къде се появи тази мода, че яко момчето няма хубаво тяло и кола значи не става...толкова много се е променил света ;(
    не съм съгласна,освен това вие момчетата да не би да сте много невеинни..и вие си търсите само красиви момичета нали,не ви интересува дали е тъпа или ограничена или с отвратителен характер...искате само да е "хубава" - със 100 тона грим и да се разхожда по улицата облечена като ку**а нали...???
    Мн правилно. И кво като не гледам телата на момчетата,коли ,пари и така нататъка все 1 се е появил някой свястен
    "До кога момичетата ще се правят на идиотки?"-Когато момчетата спрат да се правят или на най-големите газари или на супер честни и добри ,а всъщност са като останалите...

Хубавите (богати,надути и с фитнес тела...) момчета излизат само с хубави момичета .Хубавите момичета ( търсещи богати и с фитнес тела...) излизат само с хубави момчета.Свястните момчета (сладки,способни да обичат и без парите на баща си) имат само една грешка.Търсят хубави момичета.И така...кръгът се затваря,момичетата се оплакват защо не могат да си намерят момчета,а те-защо нямало "свястни момчета"

Въпрос:На кое бихте се зарадвали от сърце....Мис Красавица и Мистър Фитнес натискащи се в мерцедес,или на момиче с вързана коса,без грим,целуващо момчето си на пейката пред блока?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Няма да се хващам за мнението на никой... всеки е със свое си мнение just like me в момента...

Прекалено общо е написано заглавието... мернах докато скролирах нещо подобно на "До кога ще ни слагате момичетата под общ знаменател" или нещо подобно... сега.. факт е ,че вече голяма част от пикличките се правят на голямата работа с фешънските му прически и не знам си какво ,но няма как да не кажа и ,че момчетата са същите в момента... то е едно гъзарство, то са едни цигари, алкохол, марихуана (да имам си 2ма наркомана в класа), едни пачки с двулевки ... абе направо страшна работа са и двата пола. Всеки гледа да излезе по шантаво на вънка с възможно по-големи оксиженистки цъки, възможно по висока дигната фешънска коса и така нататък... тия изблици идват от характера и мисля ,че малко трудно ще се променят... и както е казано в първия пост "Гледат вече само: материалното, мусколите и ако нямаш кола начи не ставаш" или подобие беше...относно момчетата: ми гледаме ако може да е по кифла, да е с над 500кг грим иначе не я пускат зад граница, да е с егати секси дупето, и 3-4 големи шепи гърди.... не съм чел цялата тема , защотоо...... ми що .. а прочети я ти де... така ли се четът 18 страници с по 10-15 поста на страница.

Факт е ,че модата/характерите/отношенията и като цяло всичко драстично се промени за последните 4 години (г/д)

И се стигна до там, че няма едно нормално момиче, което да ме обича истински, а да не се интересува от материалните неща....

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Едно си баба знае, и само него бае....

Нямам желание да пиша повече в тая тема... Иначе имам доста интересни рзсъждения.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Едно си баба знае, и само него бае....

Нямам желание да пиша повече в тая тема... Иначе имам доста интересни рзсъждения.
    хахах, след последния пост на Сънчо, и аз се отказвам..

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

И се стигна до там, че няма едно нормално момиче, което да ме обича истински, а да не се интересува от материалните неща....
    Това, че не си намерил още, незначи ,че няма.
    П.П Не слагай всички под общ знаменател
    [!][!][!]My heart really hurts... I think you broke it! Thank you[!][!][!] :*

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от heartlesSgirl
    Охооо!! Ако това на аватара си ти мацко:

Точно за таква като теб говори Сънчо !!

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

Това "храна" ли беше или солената истина просто изказваш?
    What if.. ?

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

смисъл? Не ме познаваш откъде си сигурен че съм такава
    [!][!][!]My heart really hurts... I think you broke it! Thank you[!][!][!] :*

Докато ни има нас да им се връзваме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си