- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До кога момичетата ще се правят на идиотки?
Явно не си търсил достатъчно!! Продължавай,ако настина го искаш все някога ще я срещнеш!Както се казва - за всеки влак си има пътници,така че не се отчайвай,а действай.Плюс това може и ти да си си виновен,че не си си намерил все още момиче...като си толкова капризен и имаш такива критерии може и да не я откриеш скоро. Не мислиш ли,че дори и да пуши или да пие пак може да е добро момиче?Е,не да прекалява,разбира се,просто да кажем отидете някъде на купон - защо да не изпие една чаша вино например?Нещо лошо има ли?Първоначално написано от Sun4o19
А и като се замислиш ако я обикнеш едва ли точно цигарите и пиенето ще те откажат от нея...Поне аз така си мисля.
И още нещо - престани да слагаш всички момичета под общ знаменател.Помни,че винаги има и по-различни и както вие момчетата мразите да ви слагат всички заедно,така и на нас не ни е никак приятно....
Всякакви хора има,все ще намериш твоето момиче.
'Що се занимавате с тия "дълбоки" размисли..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
не ввсички момичета са идиотки.. това че си попаднал на неподходящата не ти дава това право да наричаш всички момичета така![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Това мнение ми се струва познато от някъде.Първоначално написано от hisy
![]()
Не е така. Свестни момичета има, но трудно се намират.Първоначално написано от Sun4o19
![]()
Не всички момичета са такива![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
не се правя - аз съм си
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Първоначално написано от Sun4o19
![]()
Еййй не е казано, че щом пие е АЛКОХОЛИЧКА!
Може да пие само, на дискотеки или пък по купони
Може да пие в рамките на нормалното, само ей така за наздравицата
Така, че не всички момичета, които пият са алкохолички
да наистина има момичета, които пият като за световно, но не всички
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Е тогава потърси такова момичеПървоначално написано от Sun4o19
![]()
Ам опитвах се в дискотеката да привлеча някое момиче - не стана
обикалях около ндк - пак не стана
свързах се с познати да ме запознаят с техни познати - пак не стана
регнах се по сайтове за запознанства - пак не стана
пуснах тука тема - пак не стана
и пробвам по 5-6 -8-10 пъти не от веднъж и пак нищо
Опитай пак всичко отначало като скипнеш частта с ндк - по мой наблюдения там всички от възрастта 14-16/17 (с изключения де) са от онези особено свестните момичета с парти очила които ходят нагоре надолу да гледат сеири как пияни идиоти се бият или просто се шлянкат по центъра, все пак трябва да се показваме пред обществото. Пак казвам, има доста изключения. Останалото е лично мнение по наблюдения![]()
madafaka
Знаеш ли какво, аз ти предлагам така - не търси любовта, тя сама ще те намериПървоначално написано от Sun4o19
![]()
Хммм не мисля,че всички сме такива,каквито ни описваш
Не всички гледаме колата и парите на едно момче ... А това с алкохола и цигарите - аз лично съм против цигарите,но за сметка на това пия алкохол.Пия,НО с мярка и к'во?!Това ме прави поредната пикла,която търси само материалното в едно момче,така ли?!![]()
![]()
![]()
^ Но,какво ...?!
е ти кво очакваш- да пуснеш тема и да намериш любовта на живота си?!Първоначално написано от Sun4o19
а тва за момичетата, дето го говориш, е смешно! аз досега все с идиоти съм се занимавала. тва значи ли, че трябва да почвам да приказвам, че ВСИЧКИ момчета са тъпи, разглезени лигльовци, неумеещи да ценят нищо, търсещи само секс, изневеряващи на поразия на гаджетата си?! не, не значи
надявам се да попадна на някой свестен тип, ама тва не пречи през тва време да се забавлявам с не дотам свестните
. та, ако ме разбра, почни да излизаш по срещи, пък все отнякъде ще изскочи ''твоето'' момиче.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
^^ С това за пиклите исках да ти намекна,че описаното от теб държание е характерно за 14-16 годишните момиченцаКато гледам ти си на 19 год. и не ми е ясно,защо си търсиш приятелка сред тази възрастова група
А и това със сайтовете за запознанства и уредените от общи познати срещи е тъпо ...
Освен това,какво като си на 19 год.То не е казано,че щом си на 18+ задължително трябва да имаш сериозна връзка
![]()
Стига се впряга заради това - просто не си струва ...![]()
E ти са кво, искаш момичето на живота ти да ти каже '' аз съм свястна - айде да си станем гаджета'' не става така или ако стане, то ще е само по филмите.Първоначално написано от Sun4o19
Всичко идва от средата - щом попадаш на такива, значи средата ти е фейк.
За цигарите и алкохола съм съгласна, ама пък като кажеш на някой че не пиеш и не пушиш е те те гледат като полезно изкопаемо... ни така, ни иначе!
МОМИЧЕ СЪМ!