- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До кога момичетата ще се правят на идиотки?
Първоначално написано от w0lf
И аз това се опитвам да му втълпя в глата!Абе мисля, че имаше една реклама на Sprite - че единия от двата пола винаги усеща, когато другия е депресиран, така че направи си извод авторе
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ама наистина тая вечер си много песимистично настроен.За стотен път - не се отчайвай!Все някога ще срещнеш Момичето.Като се самосъжаляваш нищо не постигаш.Най-многото да се почувстваш още по-кофти и да се сдухаш на макс.Излез,разходи се,срещай се с приятели,не стой вкъщи,надявайки се да Я срещнеш.Така няма да стане!!! От небето няма да ти падне желаното момиче...Първоначално написано от Sun4o19
Kазваш си наум "пука ми" и ги подминаваш. Аз така правя и в следващите секунди ги забравям.Първоначално написано от Sun4o19
Ой ойАми ситуацията, в която си наистина е гадна, но не всички момичета са такива, каквито ги описваш.
Аз например не пуша, не пия и т.н. щото мисля, че тва е адски тъпо. Така че пич спо0кс ше намериш мацето ...
![]()
Нито пуша,нито пия и доста успешно слагам лак на ноктите си ;]] Надявам се да се чувстваш по-добре,в интерес на истината масово може да са такива,каквито ги описваш,но има и нормални съвсем обикновени свестни момичета,търси и ще намериш ;]]] същото се отнася и за момчетата между другото....все някоя чалга фурия трябва да е ;]] kakto i da e зависи от човека :]]]!![]()
Докато има кой да им търпи лигавщините и росалиндовските номера![]()
Тряя и ти да пробваш...Много е яко..Първоначално написано от Sun4o19
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Ако очакваш да ти дойде на крака и да каже:"здрасти,аз съм свястна",много шш си почакаш..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Хъх смени средата, брат. Или възрастовата група, знам ли къде се движиш.
От моя гледна точка си повече от отчаян лузър...сериозно, нищо от това което пишеш не е вярно. Ако се познавахме - с конкретни примери щях да ти покажа че копаеш на неправилното място.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Както преди казах, аз ги наричам кифли тея момиченца...Мислят само за тестото си (външния вид ) а всъщност най-хубавото е пълнежа (сивото вещество)...аз лично познавам много малко такива светсни момичета ! къде е тръгнала на даскало като вещица след бурна нощ бе ??? ъ ? ужас !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lost ! Lost ! Lost !
Оф боже какво сте скочили някои на Sun4o19-всеки човек си има принципи за бога.Някои с по-разпуснати и други като него с по-тесни.И като мене де...всъщност аз имам почти същите изисквания като него макар и за момче
![]()
Ми айде, взимайте сеПървоначално написано от NaughtyOne
![]()
![]()
madafaka
Един ден и ти ще намериш тази която да е перфектна за теб.. Не се отчайвая и търси! Сигуррно повторих поне 5 поста, сри за което!![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Ми аз нито пия...л нито пуша... нито съм ..... така че мога да ти кажа че все още ги има...не си търсил...Иначе повечето са такива заради "женкарчетата" ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ее Сън40 сп0кс .. не мисля 4е вс са такива и 1 въпрос .. 3ащ0 слагаш вс п0д 0бщ знаменател винаги съм се дразнела няк0й кат0 г0 прави ... сиг. съм 4е ще срещнеш и ти м0ми4ет0 с главн0 М ... ай успех и п0мни докато ги слагаш вс п0д 0бщ знаменател няма да срещнеш l0vet0..![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Sun4o19-жив ташак си баце....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
До утре по тва време.
nicolepcd
това,че ти не си срешнал още,не означава,че няма такива момичета!истинските са много малко,според мен не я търси,тя сама ще дойде!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
и аз съм така,sorryПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!